Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğimdeki gaz sorunu

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

serhan12

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
75
0
16
41
Aydın
merhaba benim bebişim 80 günlük gaz sancıları ne uyku bıraktı ne huzur,eşimle gecenin bir yarısı dört dönüyoruz,araba,elektrik süpürgesi en büyük kurtarıcılar. ancak geçici bir süreliğine lütfen söyleyin tecrübeli anneler bu durum genelde ne zaman biter.dört gündür sab sımpleks damla kullanmaya başladık bir nebze olsun ağlamalar azaldı.çok hırpalanıyor yavrum çok küçük insan kendini suçlu hissediyor neden çözemiyorum, çaresine bakamıyorum diye.bu arada bizdeki sinir sistemi de çöktü tabi artık eşimle herkes aynı şeylerimi yaşıyor yoksa sadece bizimki mi böyle diye düşünüyoruz

sadece sen yaşamıyorsun canım bende oğlumda yaşadım bem zinconun damlasını kullandım ve çok memnun kaldım ayağını sıcak tut bebeğinin karnına saat yönünde masaj yap zeytinyağ ile ayaklarının altına ovala canım sende yediklerine dikkat et bide sen balın içine 1 çay kaşığının yarısı kadar kimyon at ve onu ye sütüne geçer çocuktaki gazıda giderir.:16:

yeni bebegi olup uyuyan anne görmedim daha :)))

cnm bnde uykusuz geceler yaşadım ama artıkk colico herbol die bi şurup verdi dr gaz giderici ilaçların en iyisiymiş acaip rahatladım ve rahatladık tavsiye ederim

yemeklerden önce 1 çay kaşığı kimyon yut ağzına at su yda meyve suyuyla yut hem sende hem bbekte gaz olmaz hem de süt yapar.ben unuttuğum zaman çıldırıyodu gazdan kızım

Back