• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegimdeki asiri gaza corek otu yagi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zehram2106

mavi gül
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
44
2
98
Ankara
Selam anneler. Bir sorum olacakti bebegimde asiri derecede gaz vede ikinma var. Okadar ikiniyorki gobegi disina cikti artik. Biogaia kullaniyorum ama yetmiyo Corek otu yagini sorcam size. Bi akrabam onerdi kullanmis olan varmii... ne kadar kullana bilirimm..tesekkurlerrr

günlük 1 çay kaşığı verıyodum ben oğluma tadı kötü olduğundn içmek istemiyodu mamasının içine karıştırıp verdım.

Cok tesekkur ederim cevabin icin esra.bende bugun aksam vercem.peki nasil bi etkisi oluyormuydu gazinda azalma varmiydi. Benim bebegim 2 aylik sen ne zaman baslamistin kullanmaya

o ıkınmaları çok iyi bilirim. uyumadığı zamanlar hep ıkınıyordu.Elhamdülillah şimdi gaz çıkarabiliyor.Ne iyi geldi bilmiyorum ama doktor tavsiyeli bitki çayı içmeye başladıktan sonra rahat gaz çıkarmaya başladı sanırım.Rezene , Anason ve Kimyon tohumu . rezene ve anasondan bir tatlı kaşığı kimyon tohumundan yarım tatlı kaşığından daha az. bunu iki bardak kaynamış suya atıyoruz. yarım saatden sonra içilebilir çok durmasının bir zararı yok.çok durunca soğuyor hafif ısıtıp kaynatmadan içiyorum.bir bardak bile işe yarıyor. o zaman ölçüyü yarıya indirirsin.bir iki günde etkisi gösteriyor bence.denemek için iki gün içmedim. o gün daha zor gaz çıkardı.Allahu tealanın işi bu bitkilerin hepsi birbirine o kadar benziyor ki koklayarak emin oluyorum demek ki bu tipte ki biktiler hazmı kolaylaştırmaya yarıyor.

Allah razi olsun onerini deniyecegim. Bizim icmemiz yeterli degilmi bebege veemeye gerek yok.. yavrum oyle kivraniyorki insan dayanamiyo... bu ara kakasinida bagira bagira zar zor yapiyo oda azcik... ne olacak bilmiyorum. Caresizlik cok kotu

Back