Çocuk Hastalıkları Bebeğimde testit inmemesi hastaligi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nurccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
52
11
38
29
Merhabalar bebeğim bir yaşını geçti geçen rahatsızlandı ve doktora getirdik doktor bebeğinde testitlerin yukariya kacitgini belirtti ameliyat olabilir diye ama ben cocugumu hep kontorllerine getiriyordum o doktorlarda baktı ama bize herhangi bir şeyden bahsetmediler bu konuyla karşılaşan varmı acaba cerrqhiyeye randavu aldim göstermek için moralim çok bozuldu

1 yaşinj çok geçirmeden ameliyat öneriliyor hamileliğimde doktorumuz sol testisin inmediğini söylemişti o dönem arastirmistim doguma yakjn indi bizimki. Şuan kuzenimin oğlu 16 aylik çocuk cerrahina randevu aldi hem sünneti hem testisin indirilmesi için. Bence çok moralini bozma çocuk cerrahinangoater onlar yol haritasını çizerler için rahat etmezse çocuk urologunada gidebilirsin çok zor bi işlem degil demisti bize doktorumuz onun bebegide ayni ameliyati olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…