Benim bebeğimde de aynı sorun var. Mamasının içine bebelac thickener koyuyoruz 1 ölçek. 3-4 dakika bekletiyoruz mamanın kıvamını arttırması için ardından bir kere çalkalayıp veriyoruz. Çok faydasını gördük. Kusmaları anında kesildi.Kizlar bebegim 96 gunluk ve reflusu var internette arastirdim reflu icin ar mamalar varmis eczaneden aldm ama nasl kullanacagimi bilmiyorum aptamil ar aldm suan alimde aptanil 1 de var bunlari karistirarak mi vermem gerekiyo oyle degilse nasil vermem gerekiyo bu mamadan kullaniyosaniz rica etsem nasil kulkandiginizi mama olcegini nasil ayarladiyinizi yazar misinz ??
Kizlar bebegim 96 gunluk ve reflusu var internette arastirdim reflu icin ar mamalar varmis eczaneden aldm ama nasl kullanacagimi bilmiyorum aptamil ar aldm suan alimde aptanil 1 de var bunlari karistirarak mi vermem gerekiyo oyle degilse nasil vermem gerekiyo bu mamadan kullaniyosaniz rica etsem nasil kulkandiginizi mama olcegini nasil ayarladiyinizi yazar misinz ??
Benim bebeğimde de aynı sorun var. Mamasının içine bebelac thickener koyuyoruz 1 ölçek. 3-4 dakika bekletiyoruz mamanın kıvamını arttırması için ardından bir kere çalkalayıp veriyoruz. Çok faydasını gördük. Kusmaları anında kesildi.
Benimkinin kusmalari cok fazla kilo alimida yavasti o yuzden kullaniyorum mecburenBenim kızımda da var reflü, doktor bir şey kullanmaua gerek yok dedi, kilo alımı iyi çünkü, eğer kilo alımı düşüksr doktor o zaman bi şeyler yazar. Ar mamalar koyu kıvamlı olduğu için kabız yapıyo çünkü
Gunde kac kez ar mama veriyosun ??Benim bebeğimde de aynı sorun var. Mamasının içine bebelac thickener koyuyoruz 1 ölçek. 3-4 dakika bekletiyoruz mamanın kıvamını arttırması için ardından bir kere çalkalayıp veriyoruz. Çok faydasını gördük. Kusmaları anında kesildi.
ar mama vermiyorum. Evolvia mamasını kullanıyoruz onun içine ekliyoruz. 6-7 kere veriyorum günde.Gunde kac kez ar mama veriyosun ??
Kac saat araliklarla veriyosunz ?A
ar mama vermiyorum. Evolvia mamasını kullanıyoruz onun içine ekliyoruz. 6-7 kere veriyorum günde.
3-4 saat aralıklarla veriyorum.Kac saat araliklarla veriyosunz ?
30 ml kaynatılmış ılıtılmış suya 1 ölçek atıyorsun ama ar mamalar kıvamı koyu olacak biberonla hazırla kaşıkla verirsen iyi olur birde aptamilin danışması var onlarada sor belki başka bir önerileri olur ben yiğenime kullanmıştım ama çok oldu kullanalı değişen bişey var mı bilmiorumKizlar bebegim 96 gunluk ve reflusu var internette arastirdim reflu icin ar mamalar varmis eczaneden aldm ama nasl kullanacagimi bilmiyorum aptamil ar aldm suan alimde aptanil 1 de var bunlari karistirarak mi vermem gerekiyo oyle degilse nasil vermem gerekiyo bu mamadan kullaniyosaniz rica etsem nasil kulkandiginizi mama olcegini nasil ayarladiyinizi yazar misinz ??
reflüsü bitene kadar aptamil ar mamayı verin şuanda normal aptamil 1 numara vermeyinKizlar bebegim 96 gunluk ve reflusu var internette arastirdim reflu icin ar mamalar varmis eczaneden aldm ama nasl kullanacagimi bilmiyorum aptamil ar aldm suan alimde aptanil 1 de var bunlari karistirarak mi vermem gerekiyo oyle degilse nasil vermem gerekiyo bu mamadan kullaniyosaniz rica etsem nasil kulkandiginizi mama olcegini nasil ayarladiyinizi yazar misinz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?