- 22 Eylül 2024
- 26
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi coffeslove
Evet evet reflü yastığına ek yükselti yapıyoruz. Yan yatırıyoruz. Ama mide içeriğinin kıvamını artırmadığımız sürece geçmiyor.Yan yatırıyorsunuz uyurken değil mi, bir de yastıgın altına yükseltmek icin bir seyler koyuyor musunuz
Şunu farkettim ki yanında içmeseniz bile anne ya da baba biri sigara kullanıyorsa o da tetikliyorEvet evet reflü yastığına ek yükselti yapıyoruz. Yan yatırıyoruz. Ama mide içeriğinin kıvamını artırmadığımız sürece geçmiyor
Dediğiniz şeyler oğlumda işe yaramıştı fakat kızımda hiçbiri işe yaramadı artık emziremiyorum çünkü ne zaman emse ağzından burnundan bir çıkışı oluyor tckener vermeyince. Zaten çok fazla da emmek istemiyor. O iki geceden sonra sütümde azalmaya başladı.boğulma Olayı bizi mahvetti.Reflü yastığı kullanıyor musunuz?
kullanmiyorsaniz muhakkak kullanin.
Boğulma değil ama reflü bizde de oldu ama epey azaldı dikkat etmek lazım. Uyumadan 1 saat önce doyurmak lazım. Gazını almadan uyutmamak lazım. Biz 1 yıl çektik ama bu şekilde ve ben yediğim her şeye dikkat ederek kimyonsuz yemek yemeyerek bir şekilde atlattık. Size de büyük geçmiş olsun
Babası içiyor ama zaten sürekli gece gündüz çalışıyor.Şunu farkettim ki yanında içmeseniz bile anne ya da baba biri sigara kullanıyorsa o da tetikliyor
Bir daha öyle bir durum yaşanmaz inşallah. Yediğiniz her şeye dikkat edin. Aşırı doyurmayın. Açken bağırsak masajı yapın hafif dokunuslarla saat yönünde. İnşallah iyileşirDediğiniz şeyler oğlumda işe yaramıştı fakat kızımda hiçbiri işe yaramadı artık emziremiyorum çünkü ne zaman emse ağzından burnundan bir çıkışı oluyor tckener vermeyince. Zaten çok fazla da emmek istemiyor. O iki geceden sonra sütümde azalmaya başladı.boğulma Olayı bizi mahvetti.
İnşallahBir daha öyle bir durum yaşanmaz inşallah. Yediğiniz her şeye dikkat edin. Aşırı doyurmayın. Açken bağırsak masajı yapın hafif dokunuslarla saat yönünde. İnşallah iyileşir
Evet onu da yapıyoruzDaha çok sol tarafta yatırın, mide kapakçığı daha erken kapanır, bana annem öyle demişti işe de yaramıştı cidden. Çok geçmiş olsun
54günlükBebeğiniz kaç günlük/aylık?