Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim normalde kusan bir bebekti demişsin nasıl kusardı rica etsem anlatsan ? benim bebekte kusmaya başladı 38 günlük dha. her mama verişimizde gazını çıkarır yada çıkarmaz kusar avuç kadar ne çok sulu ne çok katı ortasını kusuyor ilk aptamil kullandığımızda kusma yoktu evolviaya geçince böyle oldu ve devam ediyorPamukcuk olan bebegin beslenmesinde sorun olur genelde agzindaki yaradan dolayi aciyordur kusmasi farkli bir durumdan olabilir. Bizde pamukcuk gecirdik bebegim normalde kusan bir bebekti karbonatlı su ve doktorumuzun verdigi ilacla atlattik cok sukur gecmis olsun sizede.
Ayrıca bebeğinizde yeni doğan reflüsu olabilir.beslendikten sonra kusar surekli genelde altı aya kadar sürüyor benim büyük oglumda verdi her mama ya da anne sütünden sonra kusardi.karnini doyurduktan sonra hemen kaldırmayın iki dakika kadar kalsın sonra yavaşça kaldırıp omzunuza yaslayin çok bastirmayin midesine baskı olmasın.alti aydan sonra kendiliğinden geçtimerhaba,36 günlük bebeğim var ağzında 5 gündür pamukçuk çıktı doktora götürdüm ilaç verdi onu kullanıyorum.ama bebeğim mama yerken geri çıkarıyor yani kusuyor mamanın yarısını pamukçuktan olabilirmi? yaşayan varmı bu durumu
fışkırır tarzda değil mama yedikten sonra normal şekilde kusuyordu tehlikeli değilse bile ben korkuyorumTam 9 aya kadar kustu mama verdikten sonra kusardı mama degisikliginden de olmus olabilir doktors gittiginizde sorun mutlaka fiskirir tarzda kusuyorsa tehlikeli diye biliyorum
reflüsü vrmı yokmu bilmiyorum dün muayeneye gittik olsaydı doktor söylerdi dimi? yada reflü testi nasıl yapılıyor muayene ile mi? ilk yeni doğduğunda aptamil verdim kusma olmadı kaç kutu btirdim ben aptamilden ama sonra evolvia aldım maddi durumum yok diye raporlu aldım bi o varmış raporlu almaz olaydım evolviayı yedikten sonra kusmaya başladı bi kaç kişidede olmuş acillik olmuşlar evolvia yüzündenAyrıca bebeğinizde yeni doğan reflüsu olabilir.beslendikten sonra kusar surekli genelde altı aya kadar sürüyor benim büyük oglumda verdi her mama ya da anne sütünden sonra kusardi.karnini doyurduktan sonra hemen kaldırmayın iki dakika kadar kalsın sonra yavaşça kaldırıp omzunuza yaslayin çok bastirmayin midesine baskı olmasın.alti aydan sonra kendiliğinden geçti
Bildiğim kadariyla reflü testi yok bebeklerde.doktora yedikten sonra kustugunu söyleyince zaten direkt yeni doğan reflüsu diyorlar.ama o mama hakkında bir bilgim yok doktora danışınreflüsü vrmı yokmu bilmiyorum dün muayeneye gittik olsaydı doktor söylerdi dimi? yada reflü testi nasıl yapılıyor muayene ile mi? ilk yeni doğduğunda aptamil verdim kusma olmadı kaç kutu btirdim ben aptamilden ama sonra evolvia aldım maddi durumum yok diye raporlu aldım bi o varmış raporlu almaz olaydım evolviayı yedikten sonra kusmaya başladı bi kaç kişidede olmuş acillik olmuşlar evolvia yüzünden
merhaba,36 günlük bebeğim var ağzında 5 gündür pamukçuk çıktı doktora götürdüm ilaç verdi onu kullanıyorum.ama bebeğim mama yerken geri çıkarıyor yani kusuyor mamanın yarısını pamukçuktan olabilirmi? yaşayan varmı bu durum