Bu sorun için çocuk doktoruna gitmelisiniz ,medilife da serdar yeşinel var biz çok memnunuz kendisinden,kızım 3 aylık şu an ve çok güzel muayene edip ilgileniyor,bebeğin kakasına kadar bakıyor açıp,altı doluysa iyi:)Merhaba arkadaşlar ikizlerim doğalı 4 ay oldu oglumda her hangi bir sıkıntı yok şukur ama kızım da 1 aydan beri yeşil kaka var oncelrı acık yesıldı sımdı koyuya döndü gunde 1 defa kaka yapıyor oda koyu yeşil 3 defa kaka tahlili yaptırdım 2 sınde bırsey cıkmadı sonakınde laktoz sorunu oldunu soledı ve beblag lf mama verdı laktamiz denılen bir ilaç verdı ama hala yeşil kaka yapıyor ne yapcamı bılmıyorum bu yeşil kaka korkulacak birseymı bılgısı olan varsa yazabılırmı ozurdıleyerek kaka resmınıde koyuyorum birde beylıkduzu civarında iyi bir doktar bılen varsa yazabılırmı birde bu sorun ıcın hangı doktora gitmelıyız hep cocuk doktorlarına gıdıyoruz
Merhaba arkadaşlar ikizlerim doğalı 4 ay oldu oglumda her hangi bir sıkıntı yok şukur ama kızım da 1 aydan beri yeşil kaka var oncelrı acık yesıldı sımdı koyuya döndü gunde 1 defa kaka yapıyor oda koyu yeşil 3 defa kaka tahlili yaptırdım 2 sınde bırsey cıkmadı sonakınde laktoz sorunu oldunu soledı ve beblag lf mama verdı laktamiz denılen bir ilaç verdı ama hala yeşil kaka yapıyor ne yapcamı bılmıyorum bu yeşil kaka korkulacak birseymı bılgısı olan varsa yazabılırmı ozurdıleyerek kaka resmınıde koyuyorum birde beylıkduzu civarında iyi bir doktar bılen varsa yazabılırmı birde bu sorun ıcın hangı doktora gitmelıyız hep cocuk doktorlarına gıdıyoruz