bebğim 36 haftalık erken doğum oldu 11 gün küvezde kaldı çıktktan sonra belirli kontrollerimiz var bunlardan biriside çoçuk norolojisi
çoçuk norolojisine götürdük beyin usg çekildi temiz çıktı muayne sırasında doktor ayakalarda titreme var dedi bizi fizyo terapisine yönlerdirdi bebeğinde böyle bir sorun yaşayan varmı yada yakınlarnızda nasıl bir tedavi şekli uygulandı geçtimi ileriki aşamalarda bir sorun yaşadımı cevaplarsanız memnun olurum
Merhaba ben de ayni sorundan muzdaribim bebegim 3 aylik ve ayak titremesi var sizin son durumunuz nedir acaba?Umutlizge benimde bebegim 36 haftalik dogdu. 8 gun kuvezde kaldi ayaginda klonus var. Sanirim ayni seyleri yasiyoruz. Surec nasil ilerledi ve simdi durumunuz nedir bilgi verebilirmisin
Merhaba şu an durumu nedir bebeğinizin. Klonus geçti mimerhaba, internette araştırırken gördüm. bizim de bebeğimize klonus teşhisi kondu ve fizyoterapiste yönlendirildik. sizin bebeğinizin şu anki durumunu merak ettim. süreç nasıl işledi. titremeler azaldı mı? lütfen bilgi verebilir misiniz?
Merhaba bebeğinizin şimdi durumu nedir geçti mi benim bebeğimde de var klonusmerhaba, internette araştırırken gördüm. bizim de bebeğimize klonus teşhisi kondu ve fizyoterapiste yönlendirildik. sizin bebeğinizin şu anki durumunu merak ettim. süreç nasıl işledi. titremeler azaldı mı? lütfen bilgi verebilir misiniz?
Merhaba klonus geçti mimerhaba, internette araştırırken gördüm. bizim de bebeğimize klonus teşhisi kondu ve fizyoterapiste yönlendirildik. sizin bebeğinizin şu anki durumunu merak ettim. süreç nasıl işledi. titremeler azaldı mı? lütfen bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?