Kizlar bebeğim 46 günlük 1 hafta önce vücudunda böyle şeyler çıkmaya başladı çocuk doktoruna getirdim bunlar normal dedi hametan krem verdi onu sürdüm daha kötü oldu başına boyle bişey gelen varmı ayaklarinda ve kollarında da var bunlar ne olabilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları Bebeğimde kızarıklık
- Konu Sahibi admim47
- Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Haziran 2024
- 7
- 0
- 1
- 27
- 30 Haziran 2024
- 7
- 0
- 1
- 27
Merhaba benim bebeğimde öyle şuan ne dediler çözüm buldunuz muKizlar bebeğim 46 günlük 1 hafta önce vücudunda böyle şeyler çıkmaya başladı çocuk doktoruna getirdim bunlar normal dedi hametan krem verdi onu sürdüm daha kötü oldu başına boyle bişey gelen varmı ayaklarinda ve kollarında da var bunlar ne olabilir
- 11 Haziran 2024
- 496
- 415
- 18
- 32
Sıcaktan gibi duruyor sürk olmuş sanırımKizlar bebeğim 46 günlük 1 hafta önce vücudunda böyle şeyler çıkmaya başladı çocuk doktoruna getirdim bunlar normal dedi hametan krem verdi onu sürdüm daha kötü oldu başına boyle bişey gelen varmı ayaklarinda ve kollarında da var bunlar ne olabilir
Benim bebeğimde de yeni oldu. Doktor besin alerjisine bağlı egzama dedi. Şu an diyet yapıyorumMerhaba benim bebeğimde öyle şuan ne dediler çözüm buldunuz mu
- 30 Haziran 2024
- 7
- 0
- 1
- 27
Bebeğiniz kaç aylık benim daha iki aylıkBenim bebeğimde de yeni oldu. Doktor besin alerjisine bağlı egzama dedi. Şu an diyet yapıyorum
Benim de 1 aylık. Anne sütüyle mi besleniyor bebeğinizBebeğiniz kaç aylık benim daha iki aylık
- 30 Haziran 2024
- 7
- 0
- 1
- 27
Şuan 10 aylik oldu 2 aylıkken en son doktor uyuz dedi ve hep karışım kremler verdi hoc biri iyi gelmedi sonra tekrar getirdim egzama dediler Bi krem verdi o iyi geldi çok şükür şuan 10 aylık ve halada ayaklarında bazen çıkıyorMerhaba benim bebeğimde şimdi böyle oldu acaba çözüm buldunuz mu o zaman ne dediler lütfen cevap verin
- 30 Haziran 2024
- 7
- 0
- 1
- 27
Krem adı nedir aklımda bulunsun bende verdikleri kremi sürüyorum çözüm olmadıŞuan 10 aylik oldu 2 aylıkken en son doktor uyuz dedi ve hep karışım kremler verdi hoc biri iyi gelmedi sonra tekrar getirdim egzama dediler Bi krem verdi o iyi geldi çok şükür şuan 10 aylık ve halada ayaklarında bazen çıkıyor
- 30 Haziran 2024
- 7
- 0
- 1
- 27
Lütfen krem adı paylaşır mısınızŞuan 10 aylik oldu 2 aylıkken en son doktor uyuz dedi ve hep karışım kremler verdi hoc biri iyi gelmedi sonra tekrar getirdim egzama dediler Bi krem verdi o iyi geldi çok şükür şuan 10 aylık ve halada ayaklarında bazen çıkıyor
Ectopix losyon ama en fazla 1 hafta sür dedi doktor benim bebeğimi geçirdi bu losyon 1 hafta kullandım bazen böyle arada oluyor tekrar sürüyorum içinde kortizon olduğu için 1 haftadan sonra zararlı oluyor geçmiş olsun sizede canimLütfen krem adı paylaşır mısınız