• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimde kist varmış

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.286
-8
118
Kızlar ben 20 haftalık gebeyim bundan iki hafta önce detaylı ultrasona girdim hiç bir sorun yok dedi doktor yarım saat kadar inceledi .

Rapor verdi herşeyi açıklamalı şekilde .
Dünde devletteki kontrolümde normal ultrasona girdim oda inceledi 10 dakika ve Fetuste sol lateral ventrikülde 7 mm ve sağ lateral ventrikülde 4 mm çapında koroid pleksus kisti izlendi. yazıyor e nabızda doktoruma çıktım önemli olmadığını çok pimpiriklisin istersen fetal dna için numara vereyim falan dedi kızlar ben hem özel kliniğe gidiyorum hem devlete ayrıyeten birde Perinatoloji ye gittim detaylı ultrasona girdim doktor orada nasıl görmedi bunu benim gibi aynı durumda olan var mı acaba

Bence tekrardan bir perinatologa gidin daha detaylı baksın.Bunlar gecebiliyormus.Benim de bebeğimin kalbinde parlaklık var

Bence tekrardan bir perinatologa gidin daha detaylı baksın.Bunlar gecebiliyormus.Benim de bebeğimin kalbinde parlaklık var
Perinotolojiye gittim detaylı ultrosonda görünmedi şimdi pazartesi randevum var özele kendi doktorumda detaylı bakacak birde mm olarak yazmışlar bu kistler 1 cm’den küçük sanırım

Back
X