Bebeğim 43 günlük 40+5 te normal doğumla dünyaya geldi ve doğduğu anda ağlarken ebemiz gülerek ağzı yamuk ağlıyor dedi, güldü.Ama aklına takılmış geldi gitti ilgilendi sağolsun.Bebek hemşiresine fotosunu attı onlar çocuk Dr na atmış derken rahatsızlığını anlamış olduk.Bebeğim de asimetrik ağlama varmış,ağlarken alt dudağı sağ tarafa doğru kayıyor.4 tane farklı Dr a gösterdim hepsi birbirinden farklı görüşe sahip, farklı bir şehirde çocuk nöroloji Dr na götürdüm ama kimse net birşey demiyor,kimisi muayenesi normal kimisi hep böyle kalacak diyor... Aklım çok karışık başına gelen var mı?zamanla düzeldi mi?( Fikirleri ya yüz felci geçirmiştir diyolar ya da kasları gelişmemiştir ya da hiç kası yoktur,hangisine inanacağımı şaşırdım )
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimde ki rahatsızlık çok canımı sıkıyor 😐
- Konu Sahibi bozkurttt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.809
- 228
Bebeğim 43 günlük 40+5 te normal doğumla dünyaya geldi ve doğduğu anda ağlarken ebemiz gülerek ağzı yamuk ağlıyor dedi, güldü.Ama aklına takılmış geldi gitti ilgilendi sağolsun.Bebek hemşiresine fotosunu attı onlar çocuk Dr na atmış derken rahatsızlığını anlamış olduk.Bebeğim de asimetrik ağlama varmış,ağlarken alt dudağı sağ tarafa doğru kayıyor.4 tane farklı Dr a gösterdim hepsi birbirinden farklı görüşe sahip, farklı bir şehirde çocuk nöroloji Dr na götürdüm ama kimse net birşey demiyor,kimisi muayenesi normal kimisi hep böyle kalacak diyor... Aklım çok karışık başına gelen var mı?zamanla düzeldi mi?( Fikirleri ya yüz felci geçirmiştir diyolar ya da kasları gelişmemiştir ya da hiç kası yoktur,hangisine inanacağımı şaşırdım )
Doğduğu sırada doktor ne dedi ebe böyle dediğinde?
iyi bir universite hastanesine gidin bence. bebeklerin iyilesme kapasitesi cok fazla oluyor, belki de fizik tedavi egersiz gibi bir seylerle duzelecek bi seydir.Bebeğim 43 günlük 40+5 te normal doğumla dünyaya geldi ve doğduğu anda ağlarken ebemiz gülerek ağzı yamuk ağlıyor dedi, güldü.Ama aklına takılmış geldi gitti ilgilendi sağolsun.Bebek hemşiresine fotosunu attı onlar çocuk Dr na atmış derken rahatsızlığını anlamış olduk.Bebeğim de asimetrik ağlama varmış,ağlarken alt dudağı sağ tarafa doğru kayıyor.4 tane farklı Dr a gösterdim hepsi birbirinden farklı görüşe sahip, farklı bir şehirde çocuk nöroloji Dr na götürdüm ama kimse net birşey demiyor,kimisi muayenesi normal kimisi hep böyle kalacak diyor... Aklım çok karışık başına gelen var mı?zamanla düzeldi mi?( Fikirleri ya yüz felci geçirmiştir diyolar ya da kasları gelişmemiştir ya da hiç kası yoktur,hangisine inanacağımı şaşırdım )
sinirsel mi, kasla mi alakali vs size duzgun bir sekilde tani ve tedavi soylemeleri gerek
bakin boyle bir sey de buldum google dan cevirebilirsiniz, genelde kendi kendine gecer diyor.Bebeğim 43 günlük 40+5 te normal doğumla dünyaya geldi ve doğduğu anda ağlarken ebemiz gülerek ağzı yamuk ağlıyor dedi, güldü.Ama aklına takılmış geldi gitti ilgilendi sağolsun.Bebek hemşiresine fotosunu attı onlar çocuk Dr na atmış derken rahatsızlığını anlamış olduk.Bebeğim de asimetrik ağlama varmış,ağlarken alt dudağı sağ tarafa doğru kayıyor.4 tane farklı Dr a gösterdim hepsi birbirinden farklı görüşe sahip, farklı bir şehirde çocuk nöroloji Dr na götürdüm ama kimse net birşey demiyor,kimisi muayenesi normal kimisi hep böyle kalacak diyor... Aklım çok karışık başına gelen var mı?zamanla düzeldi mi?( Fikirleri ya yüz felci geçirmiştir diyolar ya da kasları gelişmemiştir ya da hiç kası yoktur,hangisine inanacağımı şaşırdım )
ama bazen baska hastaliklarla da iliskili olabiliyormus, bence pediatric genetic bolumune de baktirin
Asymmetric Crying Facies: Causes, Symptoms And Treatment
Asymmetric crying facies (ACF) is a rare congenital anomaly occurring to newborn babies. Find out more about the causes, symptoms, and treatment.
www.colgate.com
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
İlk defa duydum. Yaşam kalitesini büyük ölçüde etkileyen bir şey değilse çok düşünmeyin bence. Herkesin tam simetrik bir yüzü yok zaten. Tabii tedavisi vs varsa onu da yaptırın mutlaka
Şimdi düşününce bende de olabilir bu çünkü benim de ağzım yıldız tilbe gibi kayıyor konuşurken. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
Şimdi düşününce bende de olabilir bu çünkü benim de ağzım yıldız tilbe gibi kayıyor konuşurken. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
- 2 Temmuz 2023
- 9.208
- 25.913
- 468
Bebeklerin bircogu asimetrik aglamiyor mu zaten? Ben mi anlayamadim acaba diye google'ladim, bu aglama sekline cok rastladigimi farkettim.
Gecmis olsun ama onemsiz bir kusur olabilir diye dusundum ben, sizi anliyorum elbette evlat soz konusu olunca insan deliriyor boyle şeylerde.
Gecmis olsun ama onemsiz bir kusur olabilir diye dusundum ben, sizi anliyorum elbette evlat soz konusu olunca insan deliriyor boyle şeylerde.
- 18 Şubat 2023
- 2.770
- 2.654
- 53
- 34
- 25 Eylül 2015
- 602
- 575
- 103
Bu botoks oluyor bebeklerde yapılmaz muhtemelen ama ne var kız ağlarken herkes çirkinleşiyor zaten bir şey olmaz
- 14 Haziran 2023
- 7.001
- 22.152
- 268
- 33
Ya ben çok önemli bir şey olduğunu sanmam. Şaşı göz olayı gibi gözlerini kontrol edemediği gibi kasları da tam anlamı ile kontrol edemiyor olabilir. Çene ve yüz kasları güçlendikçe düzelir bence Geçmiş olsunBebeğim 43 günlük 40+5 te normal doğumla dünyaya geldi ve doğduğu anda ağlarken ebemiz gülerek ağzı yamuk ağlıyor dedi, güldü.Ama aklına takılmış geldi gitti ilgilendi sağolsun.Bebek hemşiresine fotosunu attı onlar çocuk Dr na atmış derken rahatsızlığını anlamış olduk.Bebeğim de asimetrik ağlama varmış,ağlarken alt dudağı sağ tarafa doğru kayıyor.4 tane farklı Dr a gösterdim hepsi birbirinden farklı görüşe sahip, farklı bir şehirde çocuk nöroloji Dr na götürdüm ama kimse net birşey demiyor,kimisi muayenesi normal kimisi hep böyle kalacak diyor... Aklım çok karışık başına gelen var mı?zamanla düzeldi mi?( Fikirleri ya yüz felci geçirmiştir diyolar ya da kasları gelişmemiştir ya da hiç kası yoktur,hangisine inanacağımı şaşırdım )
- 29 Mayıs 2021
- 2.858
- 5.535
- 108
- 39
Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz çok küçük, o kadar küçükken zaten kas kontrolü tam olmuyor diye biliyorum, yanlış mıyım? Mesela gözünün birini açıyor diğerini açamıyor vs.
Doktorlar büyüdükçe düzelme beklemiyor mu? Eğer olmayacaksa bile bakın ufak işlemlerle hallediliyormuş, o ergenlik çağına gelene kadar inşallah daha da kolay olur süreç
Doktorlar büyüdükçe düzelme beklemiyor mu? Eğer olmayacaksa bile bakın ufak işlemlerle hallediliyormuş, o ergenlik çağına gelene kadar inşallah daha da kolay olur süreç
Çocuk nöroloji mutlaka görsün dediDoğduğu sırada doktor ne dedi ebe böyle dediğinde?
Numune ve şehir hastanesine götürdük,sinirsel değilmiş ya kasla alakalı ya da yüz felcidir denildi,şimdi beyin emarı cektiricez ama nasıl cektiricez muamma? Hareket etmemesi gerekiyormuş küçük olduğu için ilaçta verilemezmisiyi bir universite hastanesine gidin bence. bebeklerin iyilesme kapasitesi cok fazla oluyor, belki de fizik tedavi egersiz gibi bir seylerle duzelecek bi seydir.
sinirsel mi, kasla mi alakali vs size duzgun bir sekilde tani ve tedavi soylemeleri gerek
Bazı doktorlar zamanla düzeliyor diyor bazısı da düzelmez....Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz çok küçük, o kadar küçükken zaten kas kontrolü tam olmuyor diye biliyorum, yanlış mıyım? Mesela gözünün birini açıyor diğerini açamıyor vs.
İnşallah teşekkür ederimYa ben çok önemli bir şey olduğunu sanmam. Şaşı göz olayı gibi gözlerini kontrol edemediği gibi kasları da tam anlamı ile kontrol edemiyor olabilir. Çene ve yüz kasları güçlendikçe düzelir bence Geçmiş olsun
Şuan sadece ağlarken ve esnerken oluyor ama ileride gülerken de ağzı yamulabilirmisBu botoks oluyor bebeklerde yapılmaz muhtemelen ama ne var kız ağlarken herkes çirkinleşiyor zaten bir şey olmaz
Teşekkür ederimBebeklerin bircogu asimetrik aglamiyor mu zaten? Ben mi anlayamadim acaba diye google'ladim, bu aglama sekline cok rastladigimi farkettim.
- 3 Mayıs 2015
- 13.303
- 48.725
- 598
Teşekkür ederim mutlaka bakacağımbakin boyle bir sey de buldum google dan cevirebilirsiniz, genelde kendi kendine gecer diyor.
ama bazen baska hastaliklarla da iliskili olabiliyormus, bence pediatric genetic bolumune de baktirin
Asymmetric Crying Facies: Causes, Symptoms And Treatment
Asymmetric crying facies (ACF) is a rare congenital anomaly occurring to newborn babies. Find out more about the causes, symptoms, and treatment.www.colgate.com
- 24 Kasım 2014
- 553
- 1.205
- 313
- 37
- 25 Eylül 2015
- 602
- 575
- 103
Bir şey olmaz be güzelimŞuan sadece ağlarken ve esnerken oluyor ama ileride gülerken de ağzı yamulabilirmis