- 8 Temmuz 2020
- 12
- 2
- 36
- 33
- Konu Sahibi hilal keskin
-
Baktırdım bir sıkıntı yok parathormon düşük metabolizma ve endokrin bsy bulamadıT3 T4 Tsh hormonlarına baktırın lütfen
T3 T4 Tsh hormonlarına baktırın lütfen
Bakıldı normal aralıkta d vitaminiBu durum d vitaminin fazlalığından da olabiliyor.
Dvit kullanıyor muydunuz
Buna da bakıldı mı
İnşllh çok teskkürlerUmarım durumunun neden kaynaklı olduğu bir an evvel bulunur
Çok geçmiş olsun
Renal tübüler asidoz olabilirmiş hastalığımız. Genetik tahlili alındı 1 aya kadar belli olacakİnşllh çok teskkürler
Merhaba benim bebeğim de 6 aylik aynı sizin gibiyiz durumunuz nedir Bilgi verirmisiniz lütfenBebeğim 6 aylık kalsiyumu 16 çıktı günlerdir hastanedeyiz araştırılıyor bulunamadı. Istahsizlık ögürme bulantı kusma var bişy yemiyor bu durumla karşılaşan var mı tedavi süreci nedir iyi bir doktor önerebilir misinz çok endişeliyim
Sonucunuz belli oldu muRenal tübüler asidoz olabilirmiş hastalığımız. Genetik tahlili alındı 1 aya kadar belli olacak
Merhaba bebeğiniz nasilBebeğim 6 aylık kalsiyumu 16 çıktı günlerdir hastanedeyiz araştırılıyor bulunamadı. Istahsizlık ögürme bulantı kusma var bişy yemiyor bu durumla karşılaşan var mı tedavi süreci nedir iyi bir doktor önerebilir misinz çok endişeliyim
Bebeğiniz nasıl şimdiMerhabalar benim bebeğimde aynı durumda sonuç nedir lütfen bilgi verirmisiniz
Bebeğiniz nasılBenimde bebeğim 11 günlük ve değeri 11.54
Merhaba benim kızımda 4 aylık kalsiyum 12.5 değerinde sürekli artıyor tedavi görüyor düşüyor eve gidiyoruz tekrar yükseliyor acaba sizin sonucunuz ne oldu endokroloji sonuç bulamadı hangi hastaneye gittiniz lütfen bana yardımcı olabilir misinizBebeğim 6 aylık kalsiyumu 16 çıktı günlerdir hastanedeyiz araştırılıyor bulunamadı. Istahsizlık ögürme bulantı kusma var bişy yemiyor bu durumla karşılaşan var mı tedavi süreci nedir iyi bir doktor önerebilir misinz çok endişeliyim
Merhabalar hastane işlerinden giremiyorum yorucu ve zor bir süreç Allah yardımcınız olsun böbrekte kireç var dediler 9 Eylül Üniversitesi hastanesine gittik orada araştırdılar şu an bebeğiniz nasılBebeğiniz nasıl şimdi
merBebeğiniz nasıl şimdi
D vitamınımız normal çıktı genetik temiz geldi böbreklerde yoğun kireç var renal tubüler asidoz olabilir dediler net tanı koyan olmadı gezmediğimiz il hastane kalmadıBu durum d vitaminin fazlalığından da olabiliyor.
Dvit kullanıyor muydunuz
Buna da bakıldı mı
Genetik temiz geldi tanı koyamadılar sizin durumunuz nedirSonucunuz belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?