• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimde kalsiyum yüksekliği var

hilal keskin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
12
2
36
33
Bebeğim 6 aylık kalsiyumu 16 çıktı günlerdir hastanedeyiz araştırılıyor bulunamadı. Istahsizlık ögürme bulantı kusma var bişy yemiyor bu durumla karşılaşan var mı tedavi süreci nedir iyi bir doktor önerebilir misinz çok endişeliyim

Bu durum d vitaminin fazlalığından da olabiliyor.
Dvit kullanıyor muydunuz
Buna da bakıldı mı

Bebeğim 6 aylık kalsiyumu 16 çıktı günlerdir hastanedeyiz araştırılıyor bulunamadı. Istahsizlık ögürme bulantı kusma var bişy yemiyor bu durumla karşılaşan var mı tedavi süreci nedir iyi bir doktor önerebilir misinz çok endişeliyim
Merhaba benim bebeğim de 6 aylik aynı sizin gibiyiz durumunuz nedir Bilgi verirmisiniz lütfen

Merhaba bebeğiniz nasil

Merhaba benim kızımda 4 aylık kalsiyum 12.5 değerinde sürekli artıyor tedavi görüyor düşüyor eve gidiyoruz tekrar yükseliyor acaba sizin sonucunuz ne oldu endokroloji sonuç bulamadı hangi hastaneye gittiniz lütfen bana yardımcı olabilir misiniz

Bebeğiniz nasıl şimdi
Merhabalar hastane işlerinden giremiyorum yorucu ve zor bir süreç Allah yardımcınız olsun böbrekte kireç var dediler 9 Eylül Üniversitesi hastanesine gittik orada araştırdılar şu an bebeğiniz nasıl
Bebeğiniz nasıl şimdi
mer
Bu durum d vitaminin fazlalığından da olabiliyor.
Dvit kullanıyor muydunuz
Buna da bakıldı mı
D vitamınımız normal çıktı genetik temiz geldi böbreklerde yoğun kireç var renal tubüler asidoz olabilir dediler net tanı koyan olmadı gezmediğimiz il hastane kalmadı

Back
X