Bebek Beslenmesi bebeğimde idrar yolu enf. var yaşayan var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim de oğluma 6 ve 8 aylık dönemlerinde 2 kez enfeksiyon teşhisi kondu.İlkinde antibiyotik tedavisi uygulandı ikincisinde antibiyotik uygulanıp kontrol amaçlı voiding çektirildi.Enfeksiyon nedeni pipi ucu darlığıymış .Sünnet yaptırıp kurtulduk.Allah şifa versin çok sıkıntılı bir durum

benim kızım bu aralar çok halsiz çok durgun..idrar tahlili yapıldı temiz ama kızım idrarını yaparken ıkınıyor ve bazen damla damla yapıyor böyle birşey yaşayan varmı..ne yapacağımı şaşırdım artık yaa.

benim kızım 6 aylıkken olmuştu.geceleri bagırarak uyanıyordu kukusu kıpkırmızı olmuştu.sürekli huzursuzdu idrar kültürü alınmıştı ve sonuç enfeksiyon denildi.kakadan bulaşıyor enfeksiyon kız bebeklerde daha sık görülüyor nedeni anotomik olarak bebegi ne kadar temiz tutarsan tut kaka cinsel organının kıvrımlarında kalıyor.önden arkaya silmek gerekiyor ben her defasında yıkıyordum bu seferde soguk algınlıgı oldu yani ne yaparsan yap engel olamıyorsun suprax vermişti doktor antibiyotik tedavisi 10 gün kullandım geçti ama ara ara yine kızarıyor ve zorlanıyor. canım sabır versin benim psikolojim bozulmuştu bir ara ama artık alıştım tekrarlıyor yani sen temiz tutmaya bak kakalı durdurma ve takip et

Benim oğluma da 15 gün önce iye dedi doktoru 5 iğne ve antibiyotik verdi kullandık hala kullanıyoruz ama hala huzursuz,çoooook ağlıyor.Akıllı uslu bebeğim gitti yerine sürekli ağlayan mızmızlanan bir bebek geldi bizde en kısa zamanda sünnet ettirip kurtulacağız inşallah.

kültür de temiz ama kızım hala ıkınıyor ve bazen damla damla yapıp bırakıyor..neden böyle anlamadım bende..bi de huzursuzluğu var..

benim de aynen ya..bebeğimin huyları çok değişti çok üzülüyorum..bi de benimkinde enfeksiyon yok deniliyor..inş bi an önce düzelirler allah yardımcımız olsun...

benim de aynen ya..bebeğimin huyları çok değişti çok üzülüyorum..bi de benimkinde enfeksiyon yok deniliyor..inş bi an önce düzelirler allah yardımcımız olsun...

Amin canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…