• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimde hırıltı ve nefes alamama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mdunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
47
2
36
Ankara
arkadaşlar bebeğimde doğduğundan beri hırıltı var. doktorlar ciğerinde problem olmadığını normal olduğunu söyledi. Şuan yutkunurken zorlanıyor. ağlarken birden nefesi kesiliyor. çok korkuyorum. doktora nefessiz kaldığını söyledim. merak etme nefes alır dedi. hadi alamazsa. çok ağlıyor. her ağlamaya başladığından korkudan ölüyorum. mama yerken ve emerkende tıkanıyor ne yapayımm. genzinde devamlı bir tıkanıklık var. doktor merak etme bir şekilde nefes alır dedi. şaşırdım. geçen gözleri kaydı.

canım bi başka doktora daha göstermelisin bence bebişini.benim kızımda da aynı sorun vardı ve bronşit teşhisi kondu allaha şükür şimdi tedavisi bitti ve çok sağlıklı allaha şükür

Biraz detay verirsen,ne zamanları oluyor?sabah gece farkediyor mu?ilaç kullandın mı?ne kullandın doktorlar ne dedi yaz cevap vereyim.

sabah ilk uyandığında özellikle nefes almakta zorlanıyordu,süreklide hırlaması vardı,antibiyotik ve ventolin kullandık geçti allah şükür.birde buhar makinası önerdi doktorumuz.

ıstersen tabıkı doktora gıt derım ama ben de aynı seylerı yasadım bebekler bır muddet boyle oluyormus mama emerken hızlı hızlı emıyor yutmadan bu sefer toplu yutunca tıkanıyor kızarıyordu sabah kaktıgımda da sankı bronsit oldumu acaa dıye yakınıyordum.forum konularında da bronsıolıtten bahsedılıyordu artık kafayı yıcektım doktora gıttık hıcbısıyı yok gayet ıyı dedı. memlektte kendı ocukluk doktoruma gıttık cocuk gayet saglıklı kılo alımı boy uzamaası cok ıyı.dedım hırlıyor o da sut gırtlagında balgam yapıyor dedı.kızım 3 aylık oldu hıc hastalanmadı arada gene oyle tıkanıyor oksuruyor artık numaradan okuruyor bıze :D

ha br de ben buguseptıl kullandım hep odaya kaynak su ıcıne koyduk kalorıfer suluguna ondanda cok memnunklmıstım.

ben acacaktım boyle bır konu ısabet olmus öncelıkle teskkur ederım cok ıyı oldu.....benımde kızımda var bır bucuk ay önce dogum yaptım dogdugu gun burnundan hortum verdıler burnunu temızledıler...ama gecmedı...17 gunlukken doktora gıttık gecmeyınce doktormuz sezeryandan dolayı olur bır yasına kadar gecer dedı.....gecen gun nerdeyse boguluyordu yavrum acıle gıttık cıger fılmı cekıldı temız cıktı.....bızde pedıtus kullandık ama bu suurbun 3 yasın altındakıler ıcın ıyı olmadıgını ögrendım bır hafta kadar kulladım bıraktım sonra....nefes alamıyor evet hırıltı da var ve emerken falan tuhaf sesler cıkarıyor......nasıl gececk bılmıyorum sankı buyuk ınsanlarda hanı sıgara ıcılır de balgam bırıkır ya bogazlarında aynen oyle daralıyor resmen.....hanı bıtkısel bısey olsa kullanacagımız zararsız belkı gecerdı benımde ıcım acıyor bır an önce gecer ınsallah da yavrularımız rahatlar.....gecmıs olsun dıyorum sızede....

buhar makinamız var. doktorlar önemsemedi. ciğerlerinde ses yok olabilir hırıltı dedi. biraz kolik bir bebe. çok fazla ağlıyor. ağladığı zaman tıkanması daha çok oluyor. emerken mamayerken, şurup verirken oluyor. her zaman değil ama elim ayağım titriyor.

Back