• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegımde hipermetropi ve göz kayması???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ugurbocuuu

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
8.331
18.324
448
Kayseri
yaklasık 2 buçuk yasındakı oğlumu hafıf gözkayması farkettık ve dr a götürdük umuyodum kı yalancı kayma falan der bi şi çıkmaz dıye 3.0 e 3.0 ıkı gözünde de hipermetrop çıktı burun kökü geniş dedi dr kaymaya elverışliymiş kayma çok yok derım sadece kontrol ederek gıdelım derım ama numarasıda bayagı var dedı gözluk yazalım dedı hep gözlük takması gerekıyomuş bebegmın 18 yasına kadar baktıkça üzülüyorum oğluma ilerde tembellık oluşmaması için gözlük takmalı dedı amagözlük takmaya baslayınca kayma artacakmış gözlüğü çıkarınca ıyıce kayma olacakmış şimdi kaydıgını kımse farketmıyo söylemesem ama ben süreklı takıp ederoldum şimdi durun almayın gözlüğü bi kaç ay sonra tekrar kontrol edelım dedı ama ben oğlumun bazen gözlerının kaydıgını görüyorum hemen bnmgözüm doluyo aglıyorum hamıleyım bıde çok duygusalım bu hafta tekrar baska bi dr a gıdıcez.. bunu baska yasayanlara sormak istiyorum ne olacak şimdi düzenlı gözlüğünü takarsa düzelme olmazmı bu problemı olan bebeklerdegöz tembellıgı mutlaka gelısıyomu?

Ve korkmayın bir tek sizin başınıza gelmiyor bir çok bebekte olan bir sağlık sorunu. Doktorunuzun dediklerini yapın. Bir kaç farklı dr a götürün. Çok önemli çocuk doktorları oluyor bulunduğunuz yere göre araştırın. Bir optikci olarak söylüyorum bundan çok daha fazla göz bozuklukları görüyoruz. optikciniz de çok önemli. Hastane kenarları değil de kurumsal firmaları tercih edin ve cam markanizi araştırın ne kullandığınızı bilin. Bebeğinizin gozlugude mutlaka yuvarlak olsun.

Back