Arkadaşlar 1,5 aylık bebeğim var ve göz teması kurmuyor ve gülmüyor. Bi kaç kere güldü sadece o da tesadüf gibiydi. Sizin bebekleriniz ne zaman göz teması kurdu ve siz konusurken güldü acaba
Kizzz Allah şeniiii 2 aydan sonra gözündeki katarak düşüyor zaten çocuğun. Başlığı görünce korktum haaaa. Ben de ilk çocuğun videolarını izledim dün. 2 buçuk aydan sonra göz teması kurup kahkaha atmaya başlamış. Endişelenme normal.
Kizzz Allah şeniiii 2 aydan sonra gözündeki katarak düşüyor zaten çocuğun. Başlığı görünce korktum haaaa. Ben de ilk çocuğun videolarını izledim dün. 2 buçuk aydan sonra göz teması kurup kahkaha atmaya başlamış. Endişelenme normal.
ay internette 1 ay diyor ben de üzüldüm korktum. Bir de bebeğim ağlarken baş parmağını avuc icine alıp yumruk yaparak ağlıyor bu da serebral palsi belirtisiymiş çok korkuyorum o yüzden her şeyi dikkatimi çekiyor
ay internette 1 ay diyor ben de üzüldüm korktum. Bir de bebeğim ağlarken baş parmağını avuc icine alıp yumruk yaparak ağlıyor bu da serebral palsi belirtisiymiş çok korkuyorum o yüzden her şeyi dikkatimi çekiyor
İlk çocuk demi? Korkunu anlıyorum ama her şeye takılma bırak biraz kendince büyüsün. 2 hafta önce yani 1 aylık aşını yaptırırken bütün muayneden geçtin demi?
Bir de bunların hepsini bir kağıda ya da telefonuna yaz. 2 aylık aşısına gittiğin de hepsini doktoruna şöyle ki aklımda şüphen kalmasın olur mu.
İlk çocuk demi? Korkunu anlıyorum ama her şeye takılma bırak biraz kendince büyüsün. 2 hafta önce yani 1 aylık aşını yaptırırken bütün muayneden geçtin demi?
Bir de bunların hepsini bir kağıda ya da telefonuna yaz. 2 aylık aşısına gittiğin de hepsini doktoruna
59 günlük bebeğim var ama göz teması yok gibi.
Uzanırken falan genelde yukarı doğru bakıyor, kucağımdayken çevreyi inceliyor, ama ses çıkartıyorum dönüp bakmıyor. Emzirirken canı isterse 2-3 sn göz teması oluyor, o da sık sık değil. Çıngırak oyuncak aldım, nadiren onu takip etti ama son günlerde onu da etmiyor. İnternette 6-7. haftadan itibaren göz teması olur diyor. Doktora gideceğim tabi ki ama bunu yaşamış anneletin tecrübelerine çok ihtiyacım var
Arkadaşlar 1,5 aylık bebeğim var ve göz teması kurmuyor ve gülmüyor. Bi kaç kere güldü sadece o da tesadüf gibiydi. Sizin bebekleriniz ne zaman göz teması kurdu ve siz konusurken güldü acaba
Cnm sakin ol çok erken daha zaten bebekler 2 ay sonra net bir şekilde görmeye başlar. Gülümsemeler bakismalar için biraz daha var. 1,5 aylık bebek zaten bilerek anlayarak gülümsemez. Biraz daha büyüsün 2,5 aylık olsun ilk sana gülecektir, anlayacaktır, gözlerinin içine bakacaktır hayırlısıyla biraz daha sabırlı ol
Benimde bebeğim 50 günlük göz teması kurmuyor. Kendi kendine gülüyor ama bna gülmüyor tesadüf harici daha rastlamadım. Birde sürekli kendini yay gibi geriyor. Uykusunda sıçrıyor. Ve hep uyuyor. uyanıkken de emzirirken geri uyuyor. İlk çocuğum bende çok endişeliyim