• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimde geçmeyen yayılan egzama

bebitoanne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
3
1
1
24
Merhaba oğlum 5 aylık yumurta akına alerjisi çıktı el bileklerinde kollarında ayak bilekleri ayak parmak uçları dizlerinde kuruluklar var dizlerinde nokta nokta şişik yaralar olmaya başladı mustela stelatopia kullandık kızarttı aveno kullandık kızarttı ve gün geçti daha da yayılıyor sanki diyetede girdim ama hiç bir şekilde gerileme kaydedemedik hatta daha da ilerliyor belki yardımınız dokunur diye yazmak istedim üye oldum oğlumun bacaklarını öyle gördükçe inanın ağlıyorum

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Daha önce benzer bir başlık açılmıştı oraya da yazdım. Egzema %90 bağırsak geçirgenliğiyle alakalıdır. Doğumunuz da sezaryen olduysa çok yaygın görülmesi. Probiyotik kullanmanız lazım. Nbl drop kullanın üç ay boyunca lütfen, kaynağı tedavi etmeden sonuç alamazsınız. Nemlendiricinizi losyon formunda alın(avenede de biodermada da mevcut veya zadevital hindistan cevizi yağı da sürebilrisiniz) hassasmış cildi ondan kızarıyor kremlerde. Losyonun nemlendirme özelliği daha az olduğu için günde 3 defa nemlendirin. Banyosunu yaptırırken biodermanın yıkamasını ve duş yağını alın. Banyo yaptırın yıkamasını vs, sonra yağını sürüp 2 dk bekletip durulayın sadece. Probiyotik+ Nemlendirici losyon+nemlendirici özellikli yıkama ve yağ. Tedaviniz budur (en önemlisi probiyotik) iyi gelecektir iyi olunca yazın lütfen buraya tekrar. 3 ay kullandıktan sonra bir süre ara verip tekrar başlayon probiyotiğe. 2. Kürle beraber tedaviyi tamamlarsınız

Teşekkğr ederim deniycem mutlaka
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Daha önce benzer bir başlık açılmıştı oraya da yazdım. Egzema %90 bağırsak geçirgenliğiyle alakalıdır. Doğumunuz da sezaryen olduysa çok yaygın görülmesi. Probiyotik kullanmanız lazım. Nbl drop kullanın üç ay boyunca lütfen, kaynağı tedavi etmeden sonuç alamazsınız. Nemlendiricinizi losyon formunda alın(avenede de biodermada da mevcut veya zadevital hindistan cevizi yağı da sürebilrisiniz) hassasmış cildi ondan kızarıyor kremlerde. Losyonun nemlendirme özelliği daha az olduğu için günde 3 defa nemlendirin. Banyosunu yaptırırken biodermanın yıkamasını ve duş yağını alın. Banyo yaptırın yıkamasını vs, sonra yağını sürüp 2 dk bekletip durulayın sadece. Probiyotik+ Nemlendirici losyon+nemlendirici özellikli yıkama ve yağ. Tedaviniz budur (en önemlisi probiyotik) iyi gelecektir iyi olunca yazın lütfen buraya tekrar. 3 ay kullandıktan sonra bir süre ara verip tekrar başlayon probiyotiğe. 2. Kürle beraber tedaviyi tamaml

Benim oğlumda da aynisi olmuştu. Yumurta akina alerjisi vardi. Ozellikle yuzu hep kuruyup yara oluyordu. Yumurta diyetine girmek yetmedi. testte süt alerjisi cikmadi ama ben bir süre süt ve süt ürünlerini de kestim.iyice iyilestikten sonra yavas yavas diyetimi actim. Öyle atlattik gitti. Simdi 5 yasinda bir sorun kalmadi. Yumurta alerjisi de gecti. Diyet cok önemli.

Benim oğlumda da aynisi olmuştu. Yumurta akina alerjisi vardi. Ozellikle yuzu hep kuruyup yara oluyordu. Yumurta diyetine girmek yetmedi. testte süt alerjisi cikmadi ama ben bir süre süt ve süt ürünlerini de kestim.iyice iyilestikten sonra yavas yavas diyetimi actim. Öyle atlattik gitti. Simdi 5 yasinda bir sorun kalmadi. Yumurta alerjisi de gecti. Diyet cok önemli.
Hadi ya yaralar oluşmuş muydu peki hiç biziö dizlerimiz nokta nokta yara oldu kaşımaktan süt ürünlerinide deniycem Allah razı olsun

Back