Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz yapan hiç bir şey yemiyorum. Ama rezene çayı hiç denemedim çok teşekkür ederim onu deneyebilirimqaz yapan seyler yeme bide rezene cayi ici cok rahatlatiyo bebegi
Benim bebeğimde 10 günlük. Gaz sancımız var aman aşırı değil. Bir kova suyun içine bebeğin koltuk altlarından tutarak bebeği oturtup rahatlatanlar var araştırın isterseniz herkes çok memnun. Bebeklerin çok sevdiğini söylüyorlar.
Oturtmanıza gerek yok siz koltuk altlarından tutup sokun içine gerçekten en az 3 4 kişiden olumlu şeyler duydum bi deneyin.Hımm. Ama bebeğim şuan oturamıyor o sebeple yapmamız zor olur sanırım. Allah size de yardim etsin ilk zamanlar bizim de pek yoktu rahattı son 1 haftadır başladı
dogar doğmaz hastaneden cikinca lefax damla kulanmaya başladım 1 gece bile kolik agrisi gaz sancısı çekmedi bol bol gaz cikartiyor tavsiye ederim. karnına hafif zeytin Yaga ile masaj yapabilirsinMerhaba hanımlar. 43 günlük bebeğimde çok yoğun gaz sancısı var. Dün doktora gittik bağırsakları gazla dolu dedi. Fitil verdi ama dünden beri bir faydasını görmedik. Sab simplex gaz ilacını da kullanıyoruz bir süredir. Bu durum için bir tavsiyeniz var mıdır
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için deneyeceğim bunuOturtmanıza gerek yok siz koltuk altlarından tutup sokun içine gerçekten en az 3 4 kişiden olumlu şeyler duydum bi deneyin.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim birde bu damlayı kullanabiliriz ozaman. Her damla her çocuğa iyi gelmiyor sanırımdogar doğmaz hastaneden cikinca lefax damla kulanmaya başladım 1 gece bile kolik agrisi gaz sancısı çekmedi bol bol gaz cikartiyor tavsiye ederim. karnına hafif zeytin Yaga ile masaj yapabilirsin
Evet her damla herkeze yaramıyor inşallah memnun kalırsınız ben 1 gece bile uykusuz kalmadım hiç 1 gece bile ağlamadı kizim çok iyi geliyorduTavsiyeniz için çok teşekkür ederim birde bu damlayı kullanabiliriz ozaman. Her damla her çocuğa iyi gelmiyor sanırım