• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimde ense kalınlıgı?

mimozacicegim41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
64
4
86
Merhaba hanimlar
12.haftadaki doktor kontrolumde doktor bebegimin ense kalınlığını 2.72 diye ölçtü.doktor yaptirin desede eşimle bu testin sonucunda bi tedavisi olmayacağı için kan tahlili yaptirmamaya karar verdik sadece bu değer kaldi elimizde.tecrübeli annelerden fikir istiyorum sizin degerleriniz neydi bu deger cok mu yuksek acaba elimde olmadan icim icimi yiyor:(

Merhaba hanimlar
12.haftadaki doktor kontrolumde doktor bebegimin ense kalınlığını 2.72 diye ölçtü.doktor yaptirin desede eşimle bu testin sonucunda bi tedavisi olmayacağı için kan tahlili yaptirmamaya karar verdik sadece bu değer kaldi elimizde.tecrübeli annelerden fikir istiyorum sizin degerleriniz neydi bu deger cok mu yuksek acaba elimde olmadan icim icimi yiyor:KK43:
Merhaba üzerinden 3 sene geçmiş bebeğiniz nasıl merak ettim.benimdebugün 2.72i çıktı burnu göründü ama içim içimi yiyor umarım görüp cevap yazarsınız

Merhaba üzerinden 3 sene geçmiş bebeğiniz nasıl merak ettim.benimdebugün 2.72i çıktı burnu göründü ama içim içimi yiyor umarım görüp cevap yazarsınız
umarım siz de görüp bana cevap verirsiniz. benim de 1.haftada ense kalınlığı 2,4 mm çıktı. siz ne durumdasınız , ense kalınlığında gerileme oldu mu? inşallah bebeğiniz sağlıklıdır ve hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyordur.

Back