Amniyosentez veya yurtdisi testleri yaptirirsan en azindan seni nelerin bekledigine dair bir fikrin olurDün akşam ayrıntılı ultrasona girdim. Bebeğimin her şeyi normalken ense kalınlığı 6,5 çıktı. Eşim de ben de dünden beridir kendimizde değiliz dünyamız başına yıkıldı. Amniyosentez kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum ama ne yapacağımızı şaşırdık. Bu ense kalınlıgı tek basına bir down sendromu göstergerş olur mu bilgisi olan ne olur bilgi versin
İyi bir riskli gebelik uzmanı Dr bul bazen ödem kaybolur bazen Dr yanlış ölçer 2. Bir görüş alDün akşam ayrıntılı ultrasona girdim. Bebeğimin her şeyi normalken ense kalınlığı 6,5 çıktı. Eşim de ben de dünden beridir kendimizde değiliz dünyamız başına yıkıldı. Amniyosentez kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum ama ne yapacağımızı şaşırdık. Bu ense kalınlıgı tek basına bir down sendromu göstergerş olur mu bilgisi olan ne olur bilgi versin
Canım gönlünü ferah tut. Benimde yeğenimin ensesi kalın çıkmıştı. Ablam yaptırdı amniyosentez ve temiz çıktı şükür. Down sendromunda burun kemiği bulunmazmış. Benim yeğenimin vardı. Dedikleri gibi bence de 2. Bir görüş almalısınızDün akşam ayrıntılı ultrasona girdim. Bebeğimin her şeyi normalken ense kalınlığı 6,5 çıktı. Eşim de ben de dünden beridir kendimizde değiliz dünyamız başına yıkıldı. Amniyosentez kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum ama ne yapacağımızı şaşırdık. Bu ense kalınlıgı tek basına bir down sendromu göstergerş olur mu bilgisi olan ne olur bilgi versin
Uzun bir süre olmuş benim bebeğimdede detaylı ultrasonda ense kalınlığı 6.4 çıktı hiçbir kan testi yaptırmadım siz sağlıcakla kucağınıza aldınız mı bebeğiniziDün akşam ayrıntılı ultrasona girdim. Bebeğimin her şeyi normalken ense kalınlığı 6,5 çıktı. Eşim de ben de dünden beridir kendimizde değiliz dünyamız başına yıkıldı. Amniyosentez kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum ama ne yapacağımızı şaşırdık. Bu ense kalınlıgı tek basına bir down sendromu göstergerş olur mu bilgisi olan ne olur bilgi versin
Bende dün yaptırdım detaylı ultrasonu sadece ense kalınlığı 6.2çıktı başka sorun yokmuş, amniyosentez önerdiler yaptırmadım ama moralim ççok bozuk yardımcı olur musunuzDün akşam ayrıntılı ultrasona girdim. Bebeğimin her şeyi normalken ense kalınlığı 6,5 çıktı. Eşim de ben de dünden beridir kendimizde değiliz dünyamız başına yıkıldı. Amniyosentez kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum ama ne yapacağımızı şaşırdık. Bu ense kalınlıgı tek basına bir down sendromu göstergerş olur mu bilgisi olan ne olur bilgi versin
Merhaba, benim de detaylıda 5.8 çıktı ense kalınlığı. Sizin sonucunuz ne oldu acaba, bebeğiniz sağlıklı doğdu mu? .Bende dün yaptırdım detaylı ultrasonu sadece ense kalınlığı 6.2çıktı başka sorun yokmuş, amniyosentez önerdiler yaptırmadım ama moralim ççok bozuk yardımcı olur musunuz
Sizin bence ense kalınlığınız iyi benim 11+1 haftada 3.00 mm çıktı benim dünyam başıma yıkıldıMerhaba, benim de detaylıda 5.8 çıktı ense kalınlığı. Sizin sonucunuz ne oldu acaba, bebeğiniz sağlıklı doğdu mu? .
Haftalarımız farklı. 12. haftada üst sınır 3 mm diye biliyorum, benimki de kendi haftasına göre en fazla 6 mm olması lazımken 5.8 mm çıktı. İkimizin de sınırda yani. İnşallah sağlıklıdır bebişlerimiz.Sizin bence ense kalınlığınız iyi benim 11+1 haftada 3.00 mm çıktı benim dünyam başıma yıkıldı
İnşallah size doktorlar ne dedi.Haftalarımız farklı. 12. haftada üst sınır 3 mm diye biliyorum, benimki de kendi haftasına göre en fazla 6 mm olması lazımken 5.8 mm çıktı. İkimizin de sınırda yani. İnşallah sağlıklıdır bebişlerimiz.
Takip edilecek dedi. Sabit kalırsa sorun yokmuş. Fetal dna ve amniyosentez önerdi ama yaptırmadım. 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım. Ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Siz de kötü düşünerek kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın bence.İnşallah size doktorlar ne dedi.
İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.bence de ense kalınlığını sınırda olduğu sürece tehlikeli değil bende öyle düşünüyorum.inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırızTakip edilecek dedi. Sabit kalırsa sorun yokmuş. Fetal dna ve amniyosentez önerdi ama yaptırmadım. 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım. Ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Siz de kötü düşünerek kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın bence.