Benim oglumda da var canim. Ama öyle vücuduna yayilmadi, sol ve sag yanaginda kücük kücük kurumus bir tabak halinde. Öyle pek kasimiyor yüzünü ama bazen fazlaca kizariyor. Ben kortizonlu krem kullanmak istemedim, simdilik hicbirsey kullanmiyoruz. Istanbul'a gelecegiz birkac haftaya kadar, orada Alman Hastanesine götürmeyi düsünüyorum, bakalim oradaki doktor ne teshis koyacak ve önerecek. Ben nemlendirici krem sürüyorum sadece disari cikinca. Hergün yikamaya calisiyorum, banyodan sonra bebe yagiyla islak vücuduna masaj yapiyorum. Cildi kurumuyor, tavsiye ederim bu yöntemi canim. Ayrica, ben dogumundan beridir banyosunda sampuan, sabun pek kullanmadim, suyla yikadim doktorun tavsiyesiyle. Gerci icim rahat etmedigi icin, kafasini bebek sabunuyla yikiyordum. Camasirlarini yine yumusatici kullanmadan yikadim. Ekstra duruladim. Ama olunca oluyor demek ki. Asiri beyaz bir teni var, sanirim bu yüzden. Bende de var zaten egzama. Genetikte olabilir belki...
Benim oğlumda da var, teşhis bugün kondu. Kaşıntı için ataraks şurup, cilt kuruluğu için de babe'nin pediatrik krem ve yağını yazdı. Aldık ama şurubu kullanmayı düşünmüyorum. Çok ağırmış.
burayı ziyaret eden kimse yok ama ben yine de yazayım:))çook mutluyum....homeopati ile 3 haftada kızımda egzamadan da inek sütü allerjisinden de eser kalmadı..ikimizde herşeyi yiyip içebiliyoruz...doğumundan beri kızmın cildi ilk kez bembeyaz....
burayı ziyaret eden kimse yok ama ben yine de yazayım:))çook mutluyum....homeopati ile 3 haftada kızımda egzamadan da inek sütü allerjisinden de eser kalmadı..ikimizde herşeyi yiyip içebiliyoruz...doğumundan beri kızmın cildi ilk kez bembeyaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?