Aynen bizimkide ağlayınca daha cok belli oluyodu ama şjürki gecti cok zor demi insann evladı icin elinden bisey gelmemesiEmir4545 gözün aydın ne güzel geçmiş maşallah:)evet bunun için takip den başka bişey pek yapılamıyor hemanjiom olsa tedaviiivar ama değilse şarabı leke olma durumu var ki korkulan o.İnşallah oglumdaki şarabı leke değildir de bizim ki de geçer çünkü tam burnunun üzerinde burnu kaplıyor neredeyse su an belli belirsiz aglayinca daha çok belli inşallah geçer biter bu kötü günler
Insallj bizim gibi gecer sizinde iciniz rahat eder üzülmeyinn olağan seyler bunlar.cok arkadasm var ozellikle yüzunde leke olan ama hepsi candan kıymetliAnne yüreği iste evlatlarımızın üzülmesini hiç istemeyiz. İlk günlerde fotoğraf bile cekemedim ilerde görüp üzülür diye abimde yok bende niye var diye soracak mutlaka. cevabını ben de bilmiyorum ki.yok nar mi yedin çilek mi yedin et mi elle din yok iste tip da neden i belli degil .
tatlım bebeğimi burda cildiye ye gösterdik hemanjiom olduğunu ve lazerle tedavi edilebileceğini söyledi ama çok küçük bi bebek olduğu için lazer atışının anestezi olmadan yapılamayacağınıda söyledi bekleyelim şişme ve büyüme yaparsa tekrar değerlendirelim dedi ve zaten o günden beri biraz büyüyüp kabardı yüzünde olduğu için üzülüyorum bakalım şu anda 47 günlük 3 aylık falan olduğunda tekrar doktora götürücez sen bi damla kullandığında bahsetmişsin işe yaradımı onu merak ettim ne yapacağımı nereye götüreceğimi bilmiyorum kafam çok karışık Allahım yardımcımız olsunCanım kusura bakma ben bir süredir bakmıyordum siteye günler iki çocukla hastalıklarıyla geçiyor. öncelikle dertlenmeyi bir kenara bırakmanın tavsiye ederim sutunu etkiliyor üzüntü çünkü.bebeği ni de güle güle buyur korkularını anlıyorum ama şunu bil eğer Hemanjiom ise siser kabarirsa tedavisi var.bu çok güzel bir durum dermansiz bir der değil.imtihan bizim için evet ve yüce rabbim onun bile kolayını veriyor hamdolsun. Su an durumu ne bebeğinin. Şişme oldu mu onkoloji bölümüne götür zaten üç dört aydan önce tedavi ye başlamaz dokto.benim oğlundan dört buçuk aylık oldu bile kabartma ve şişme yok lekeleri geçecek gibi görünüyor inşallah azaldı koyulugu ama azıcık sıkınsin beliriyor bazen de hiç görünmüyor inşallah zaman la kaybolur. rabbim cumlemizin evladina şifa versin
Benimde 50 gunluk birkizim var ayaginin ustunde mercimek tanesi kadar kirmisi hafif kabarik bi leke var,ayrica koz kapaginin ustundede var ama gozunun ustundekinin yapisi farkli damarimsi bi yapisi var ,insallah gecer abim kizindada 2 goz kapaginda ayni lekeden vardi suan 4 yasinda ve hic bisey kalmadi insallah bizimkilerde gecer,gecmessede napalim hersey ALLAH Atan bunlar basit seyler dermansiz dert vermesin cok sukur .Benimde 2 aylık kızımın burnunda alnında göz kapaklarında doğuştan kırmızı lekeler var. Kabarık fln değil. İlk günler çok çok üzüldüm gerçekten. Fakat doktorumuz görmeyin bu lekeleri en geç iki yaşında geçecek dedi. İnşallah hepimizin bebişlerindeki bu lekeler geçer...
Merhaba tekrar ilacın adi TİMOPTİC-XE inşallah şifa olur yavruma şimdilik hiç bir değişiklik yok iki ay kullanacağız zaten bakalım nasıl olacak
Merhaba tekrar ilacın adi TİMOPTİC-XE inşallah şifa olur yavruma şimdilik hiç bir değişiklik yok iki ay kullanacağız zaten bakalım nasıl olacak
Bizimde var hemanjiom.sizinli ne oldu canim gecti mi.ya da ilerledi mi.tatlım bebeğimi burda cildiye ye gösterdik hemanjiom olduğunu ve lazerle tedavi edilebileceğini söyledi ama çok küçük bi bebek olduğu için lazer atışının anestezi olmadan yapılamayacağınıda söyledi bekleyelim şişme ve büyüme yaparsa tekrar değerlendirelim dedi ve zaten o günden beri biraz büyüyüp kabardı yüzünde olduğu için üzülüyorum bakalım şu anda 47 günlük 3 aylık falan olduğunda tekrar doktora götürücez sen bi damla kullandığında bahsetmişsin işe yaradımı onu merak ettim ne yapacağımı nereye götüreceğimi bilmiyorum kafam çok karışık Allahım yardımcımız olsun
Sizinkine hemanjiom mu denilmisti peki. Bizim de dogumdan 2 hacta sonra belkrmeye basladi.simdi iki bucuk ayligiz.bayaa bi kabardi. Gerilemeye basladiginda belirtiler neydi.yani direkt kücüldü mü yoksa önce kabarikligi mi gitti yoksa beyazladi mi. Bizimkinin derisi o kadar inceldi ki.her an kanatacak diye korkuyorum.Benim oğlumda doğumdan bir hafta sonra belirmeye başlamıştı, 6 aylığa kadar kabardı sonra gerilemeye başladı suan oğlum 2 buçuk yaşında ve yok denecek kadar az. Çok arastirmistim leke deride ise geçmiyor, kılcal damar ile alakali ise geçiyor.
Fotograflari paylasirsaniz cok mutlu olurum gercekten.bir umut olacak bizim kizceye de.Evet hemanjiom. Şuan flu bir pembelik var sadece. Deri kapattı diyebilirim. Aşama aşama fotograflamistim uygun bir zamanda paylaşırım. Üzülmeyin geçiyor. Eşim cerrahi müdahale ile aldırmayı bile düşünmüştü. Nasıl kabardıysa öyle yavaş yavaş şişlik iniyor. Deri kapatıyor
Can'ım bizim köz kapağımızda var ensede ve ayak üzerinde gözdeki damarımda bi leke ensemdeki pembe bi leke sanki boyamışsın gibi düz bi rengini kabarma falan yok ama ayak üzerindeki kabardı kırmızı mercimek kadar oldu ve sanırım buyume durdu çünkü sanki böyle canlılığını yitirmeye başladı kabarıklık inmeye oradaki gerginlik rahatladı gibi atanırım gerileme aşamasında amz 3 hafta önce ayağındakinin aynısında bacağında çıkmaya başladı bakalım o ne kae büyütecek ama ayağındakinin görsen ona Nasıl yakışıyor küçük ayağına başka bi tatlılık karıyo resmenFotograflari paylasirsaniz cok mutlu olurum gercekten.bir umut olacak bizim kizceye de.
Slm cnn ben o ilacı ankaradan bir eczaneden almıştım zaten benim dememle de o ilacı kullanma sakın doktor sizi görsün o zaten en doğru ilacı verir bana yarar sana yaramaz ilaç vebal altına sokma beni :)benim oğlum yedi aylık oldu bile lekesi ise belli belirsiz ilk gören farketmiyor bile ancak ben söylersem aa diyorlar öyle bir leke neyse bu .inşallah tamamen yok olur evlatlarımız hep mutlu olur :)Canım selam, nasıl leke geçti mi?? Ben bu ilacı sordum kaldırılmış 2-3 yıl olmuş senn nasıl temin ediyorsun
Slm cnn leke kabarık sistiyse hemanjiomdir ve tedavi gerektirir.benim kuzenim bursa da çocuk onkoloji de hemanjiom alanindat uzmanlığı ni yapıyor o lekelerin yayılma çoğalma riski var mutlaka onkoloji doktoru görsün demişti bana .çok şükür benim kabarma yapmadı amaakrabamin kızında hemanjiom teşhisi kondu yüzünde ve ankara ya tedaviye gidiyor belli bir yasa kadar tedavi olur sonra dolar demiş doktor size ne dedidokto r cnmCan'ım bizim köz kapağımızda var ensede ve ayak üzerinde gözdeki damarımda bi leke ensemdeki pembe bi leke sanki boyamışsın gibi düz bi rengini kabarma falan yok ama ayak üzerindeki kabardı kırmızı mercimek kadar oldu ve sanırım buyume durdu çünkü sanki böyle canlılığını yitirmeye başladı kabarıklık inmeye oradaki gerginlik rahatladı gibi atanırım gerileme aşamasında amz 3 hafta önce ayağındakinin aynısında bacağında çıkmaya başladı bakalım o ne kae büyütecek ama ayağındakinin görsen ona Nasıl yakışıyor küçük ayağına başka bi tatlılık karıyo resmen
Bizimkisi gözünün yaninda ve kabardı. Cok sukur tedavisi var tabi ki ama keske kendiliginden bir an once gecseSlm cnn leke kabarık sistiyse hemanjiomdir ve tedavi gerektirir.benim kuzenim bursa da çocuk onkoloji de hemanjiom alanindat uzmanlığı ni yapıyor o lekelerin yayılma çoğalma riski var mutlaka onkoloji doktoru görsün demişti bana .çok şükür benim kabarma yapmadı amaakrabamin kızında hemanjiom teşhisi kondu yüzünde ve ankara ya tedaviye gidiyor belli bir yasa kadar tedavi olur sonra dolar demiş doktor size ne dedidokto r cnm
Slm cnn ben o ilacı ankaradan bir eczaneden almıştım zaten benim dememle de o ilacı kullanma sakın doktor sizi görsün o zaten en doğru ilacı verir bana yarar sana yaramaz ilaç vebal altına sokma beni :)benim oğlum yedi aylık oldu bile lekesi ise belli belirsiz ilk gören farketmiyor bile ancak ben söylersem aa diyorlar öyle bir leke neyse bu .inşallah tamamen yok olur evlatlarımız hep mutlu olur :)