Çocuk Hastalıkları bebegimde dogum lekesi var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gamze1315

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
15
4
42
Slm kızlar BEBEĞİM iki buçuk aylık bir erkek burnunda göz kapağında alnında doğum lekeleri yle doğdu doktor Hemanjiom dedi ancak henüz şişme ksbarma yok ama yeni lekeler oluşuyor iki gün önce olmayan şimdi var malesef. kimi diyor geçer. doktor da. İnsallah Hemanjiom dur onun tedavisi var diyor ama zor bir süreç aranızda böyle bebeği lekeyle dogan var mi sizce geçer mi önce ki yıllarda yapılan yazışmalarda denk geldim acaba onların ki geçti mi

Merhaba, benim oglumun da basinin arkasinda ensesine dogru dogum lekesi vardi. 4. Ayin sonunda hicbirsey kalmadi. Doktorumuzda dogum lekelerinin kalici olmadigini ilerleyen aylarda kayboldugunu soylemisti.. benim oglum 4.5 aylikken kardesimin oglu dunyaya geldi.. onunda goz kapaginin tamaminda kirmizi dogum lekesi vardi.. gorunce onlarda cok telaslandilar.. kalici olacak diye.. Şimdi oda 13 aylik.. 6-7 aylikken onunkide yavas yavas kayboldu.. ne benim oglumda nede kardesimin oglumda lekeden eser kalmadi.. telaslanmayin.. dogum lekeleri Bir sure sonra kendiliginden geciyor.. bebeginizi saglikla buyutmeniz dilegi ile sevgiler :)

Teşekkürler ketyy :)moral oldu gerçekten yazdıklarınız. Başkent üniversitesi hastanesine götürdüm onkoloji bölümüne ikinci kez bu kontrol de doktorumuz şarabi leke olmadığını lekenin renginin hala açık olduğunu ama hala burun ucunun Hemanjiom olabileceğini söyledi bunun için biraz daha beklemek gerekiyor muş ve onun tedavisi kolay is .Doktor kendiliğinden de geçebilir dedi bekliyoruz sabır ve duayla :) inşallah kendiliğinden geçer de yavrum ilaç ve tedavilerle uğraşmaz :)teşekkürler ilginize :)

Hemanjiyom doğumdan sonra oluyor diye biliyorum, genelde erken doğumlarda benim kızının da 2 aylıkken dudağında sanki kan oturmuş gibi bir nokta oluştu sonra birazcık büyüdü ben çok endiselendim birsuru doktora gittim hemanjiyom olduğunu 1-2 yaştan sonra gerileyip biteceğini söylediler. Kılcal damar toplanmasıymis, tabi nekadar büyüyeceği belli değil kocamanda olabiliyomus çok sukur bizim buyumedi küçücük duruyor orda ama darbe almaması gerek bir kanarsa çok zor dururmuş, sırf buyuzden bebeğimi uzun zaman eldivenlerini cikarmadim korkudan kanatirmi acaba diye, şimdiye kadar kanamadi inşallah kanamaz. Hemanjiyom da geçiyor bir sure sonra etrafimdada ornek duydum. Rahat olun

Aslında her bebekte olabilen dogum lekelerinin bazıları üç dört ay içinde büyür yayılır ve siserse hemanjiom olurmuş evet doğumda olmuyormuş benim oğlum üç aylık ve şükür şişme büyüme yok leke şeklinde buna sevinmelimiyim bilmiyorum çünkü Hemanjiom un tedavisi varmış ama su an lekeleri n yok olmasi için hiç birşey yapılamıyor bi göz damlası sürüyor um o kadar kimbilir ne zaman yok olur belki de yok olmaz allahım korusun zor bi durum rabbim hepimiz in yavrusu na şifa versin bu arada siz nasıl bir tedavi görüyor sunuz hemanjiom kendiliğinden yok olmuyor çünkü illa tedavi olunackmis profesör un anlattığına göre

Biz herhangi birşey yapıyoruz, bizim doğum lekesi değil, sonradan çıkan birşey hiçbirşey yapmaya gerek olmadığını söylediler sonradan geçermiş çok rahatsız eden bir durum yok benim korkum buyumesiydi buyumedi sukur. Sizin doğum sonrası var mıydı??

Merhaba benim oglumda doğduğu andan beri var burnunun üstü belirgin şekilde kirmizydi su an ise daha az belirgin diyebilirm üç buçuk aylık su an ve biraz daha iyi durumda görünümü doktor biraz daha beklemek gerekiyor dedi Hemanjiom için onkoloji bölümüne goturdum başkent üniversitesi ne su an tedavi de en iyi birkaç hastane den biri Hemanjiom teşhisi konmadi oğluma ama yinede kontrol ettirmek istedim sizinki kızınıza teşhis kondu mu eğer Hemanjiom ise mutlaka tedavi olmalı kendiliğinden geçmez dedi çünkü doktor

Bizim hemanjiyom sonradan cikti, kırmızı bir noktayken hafif büyüdü sis gibi, bana kesinlikle orayı unutmami belli bir zaman sonra geçeceğini söylediler, birçok doktora gittim internette de araştırdığım kadarıyla yüksek ihtimal geçer diyor, gecmezse de çok problem yapilacak şekilde değil, tek derdim kanar mi diye..inşallah dizinde geçer gecmezsede mutlaka çözümü vardır
Şuan ne kullanıyorsunuz ilaç??

Aman öyle olsun inşallah geçer evlatlarımızın sıkıntıları. prof Hemanjiom tedavisinde kullanılan en düşük doz bir damla verd.memnun üzerine sürüyorum günde dört kez.eğer hemanjiom ise bu ilaçla daha çabuk. Elli olur dedi.yirmi gündür kullanıyoruz henüz şişme falan yok şükür.belkide doktor un dediği gibi zamanla geçecek ama sinirlenince falan belli olacak.Hemanjiom ilacı tesadüfen bulunmuş aslında göz damlası suan verdigu

Canım adını yazabilirmisin merak ettim bi inceliyim

Timolol diye bir dalmadan bahsetmişlerdir bunun için o sanırım sizinde bahsettiğiniz?? Yan etkisi bir zararı yoktur insallah

Aman öyle olsun inşallah geçer evlatlarımızın sıkıntıları. prof Hemanjiom tedavisinde kullanılan en düşük doz bir damla verd.memnun üzerine sürüyorum günde dört kez.eğer hemanjiom ise bu ilaçla daha çabuk. Elli olur dedi.yirmi gündür kullanıyoruz henüz şişme falan yok şükür.belkide doktor un dediği gibi zamanla geçecek ama sinirlenince falan belli olacak.Hemanjiom ilacı tesadüfen bulunmuş aslında göz damlası suan verdigu

Merhaba tekrar ilacın adi TİMOPTİC-XE inşallah şifa olur yavruma şimdilik hiç bir değişiklik yok iki ay kullanacağız zaten bakalım nasıl olacak

Merhaba tekrar ilacın adi TİMOPTİC-XE inşallah şifa olur yavruma şimdilik hiç bir değişiklik yok iki ay kullanacağız zaten bakalım nasıl olacak

Anladım cnm inşallah şifa olur, gecmesede lazer var teknoloji ilerledi hiç canini sıkma allah başka dert vermesin sağlıkları yerinde olsun yeterki. Buarada hemanjiyom olsaydı hafifde olsa siserdi, bizim 2. Aydan sonra nokta gibi bir kırmızılık oldu, sonra 1 ay içinde yarım leblebiden daha küçük, mercimek gibi deyim hafif çıkıntı oluştu üst dudakta, sonra buyumedi sukur öyle çok belli degil dudak kırmızı olunca kapattı olayi

Benim kızımın alnında ve ensesinde resmen şarap renginde lekeler vardı tamamen geçmesi bi yaşı dan fazla sürdü ama geçti. Geçmese bizimki geçmezdi merak etme canım gecer:)

Ah canım çok zormus evlatla sinanmak.rabbim göstermesin kimseye beterinden saklasin.lohusalikta çok zor oldu kendini sakinleştirmem ama oğullarim için dayanmak zorundaydımilk oğlumun her anını fotoğralayip ikinciye yapamamak( ilerde görüp üzülür diye)çok kötü idi.inanıyorum geçecek bunlar düzelecek yavrularimiz.

Slm lingen çok sevindim geçmesine inşallah bizde yaşarız aynı durumu .bazen umutsuz olsamda sizlerin mesajı bana moral ve umut veriyor çok teşekkür ederim :)

gamze1315 çok geçmiş olsun arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 20 günlük anneyim ve benimde bebeğimin 15. gününde burnunda kırmızı bi leke belirdi doğuştan değil sonradan oldu yani ben henüz doktora gidip göstermedim ama içim içimi yiyor eskişehirde iyi bir uzman araştırıyorum ve sende gelişmeleri paylaşırsan birbirimizin sıkıntısına ortak olmuş oluruz umarım ileride geçer bunlar anne olmanın imtehanı işte rabbim başka dert keder vermesin en azından burda paylaşılanları okuyunca insan yalnız olmadığını hissediyor yawrularımız ve yüreği sızlayan tüm anneler için dua ediyorum rabbim şifa versin

Canım kusura bakma ben bir süredir bakmıyordum siteye günler iki çocukla hastalıklarıyla geçiyor. öncelikle dertlenmeyi bir kenara bırakmanın tavsiye ederim sutunu etkiliyor üzüntü çünkü.bebeği ni de güle güle buyur korkularını anlıyorum ama şunu bil eğer Hemanjiom ise siser kabarirsa tedavisi var.bu çok güzel bir durum dermansiz bir der değil.imtihan bizim için evet ve yüce rabbim onun bile kolayını veriyor hamdolsun. Su an durumu ne bebeğinin. Şişme oldu mu onkoloji bölümüne götür zaten üç dört aydan önce tedavi ye başlamaz dokto.benim oğlundan dört buçuk aylık oldu bile kabartma ve şişme yok lekeleri geçecek gibi görünüyor inşallah azaldı koyulugu ama azıcık sıkınsin beliriyor bazen de hiç görünmüyor inşallah zaman la kaybolur. rabbim cumlemizin evladina şifa versin

Gamze1315 oncelikle gecmis olsun benm oglumun da goz kapagnda vardi kirmizi dogum lekesi dr gecer ama gecmeyebilirde takip edelm dedi ben onun icin ayri ilac kullanmadm varmı yokmu ilaci bilmiorm da hatta cok uzuluyodum gecmezse gozünun üstu tamamn kirmıziydi cünku ama sükürki 5 aylıkken azaldı sonra 1-2 hafta icinde kendiliginden gecti insallah sizinki de gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…