Aslında her bebekte olabilen dogum lekelerinin bazıları üç dört ay içinde büyür yayılır ve siserse hemanjiom olurmuş evet doğumda olmuyormuş benim oğlum üç aylık ve şükür şişme büyüme yok leke şeklinde buna sevinmelimiyim bilmiyorum çünkü Hemanjiom un tedavisi varmış ama su an lekeleri n yok olmasi için hiç birşey yapılamıyor bi göz damlası sürüyor um o kadar kimbilir ne zaman yok olur belki de yok olmaz allahım korusun zor bi durum rabbim hepimiz in yavrusu na şifa versin bu arada siz nasıl bir tedavi görüyor sunuz hemanjiom kendiliğinden yok olmuyor çünkü illa tedavi olunackmis profesör un anlattığına göre
Merhaba benim oglumda doğduğu andan beri var burnunun üstü belirgin şekilde kirmizydi su an ise daha az belirgin diyebilirm üç buçuk aylık su an ve biraz daha iyi durumda görünümü doktor biraz daha beklemek gerekiyor dedi Hemanjiom için onkoloji bölümüne goturdum başkent üniversitesi ne su an tedavi de en iyi birkaç hastane den biri Hemanjiom teşhisi konmadi oğluma ama yinede kontrol ettirmek istedim sizinki kızınıza teşhis kondu mu eğer Hemanjiom ise mutlaka tedavi olmalı kendiliğinden geçmez dedi çünkü doktor
Aman öyle olsun inşallah geçer evlatlarımızın sıkıntıları. prof Hemanjiom tedavisinde kullanılan en düşük doz bir damla verd.memnun üzerine sürüyorum günde dört kez.eğer hemanjiom ise bu ilaçla daha çabuk. Elli olur dedi.yirmi gündür kullanıyoruz henüz şişme falan yok şükür.belkide doktor un dediği gibi zamanla geçecek ama sinirlenince falan belli olacak.Hemanjiom ilacı tesadüfen bulunmuş aslında göz damlası suan verdigu
Merhaba tekrar ilacın adi TİMOPTİC-XE inşallah şifa olur yavruma şimdilik hiç bir değişiklik yok iki ay kullanacağız zaten bakalım nasıl olacak
Canım kusura bakma ben bir süredir bakmıyordum siteye günler iki çocukla hastalıklarıyla geçiyor. öncelikle dertlenmeyi bir kenara bırakmanın tavsiye ederim sutunu etkiliyor üzüntü çünkü.bebeği ni de güle güle buyur korkularını anlıyorum ama şunu bil eğer Hemanjiom ise siser kabarirsa tedavisi var.bu çok güzel bir durum dermansiz bir der değil.imtihan bizim için evet ve yüce rabbim onun bile kolayını veriyor hamdolsun. Su an durumu ne bebeğinin. Şişme oldu mu onkoloji bölümüne götür zaten üç dört aydan önce tedavi ye başlamaz dokto.benim oğlundan dört buçuk aylık oldu bile kabartma ve şişme yok lekeleri geçecek gibi görünüyor inşallah azaldı koyulugu ama azıcık sıkınsin beliriyor bazen de hiç görünmüyor inşallah zaman la kaybolur. rabbim cumlemizin evladina şifa versingamze1315 çok geçmiş olsun arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 20 günlük anneyim ve benimde bebeğimin 15. gününde burnunda kırmızı bi leke belirdi doğuştan değil sonradan oldu yani ben henüz doktora gidip göstermedim ama içim içimi yiyor eskişehirde iyi bir uzman araştırıyorum ve sende gelişmeleri paylaşırsan birbirimizin sıkıntısına ortak olmuş oluruz umarım ileride geçer bunlar anne olmanın imtehanı işte rabbim başka dert keder vermesin en azından burda paylaşılanları okuyunca insan yalnız olmadığını hissediyor yawrularımız ve yüreği sızlayan tüm anneler için dua ediyorum rabbim şifa versin