bebeğimde doğum lekesi olur mu

Çocugunda dogum lekesi olur mu bilmem ama kesinlikle ve kesinlikle kul hakkına girmişsiniz vebali çok büyüktür

yahu düğün yaptığınız yere siz gidemiyorsanız da gelinizin bir tanıdığı elbet vardır gelinize söyleyin kuaföre bir yakını elbet söyler hatta parasını versin geline de siz verirsiniz olmaz mı.gerçi siz burasını sorun yapmıyorsunuz da.leke işini bilmem olur yada olmaz allah bilir.ama bu kadar dert olduysa olur mu olur hani.siz kendinizi değilde çocuğu düşünün helallik isteyin.gerekirse yine git ablacım düğün olan memlekete ne olacak.tatil gibi düşün.şimdi uzak mı var allah aşkına.öyle bir yazıyorsun ki o memleket ortalıktan yok olmuş gibi.

Ben yazdıklarınızın tamamını anladım. Gayet açık!

Rujla bebeğin ne alakası var?

Erkek tarafından al parayı dediğinize göre erkek tarafına yakınsınız. İletişime geçecek birilerini bulursunuz muhakkak.

bağlantıyı kuramayanlar olmuş, eminim bir kısmı ironidir ama bilmeyenler de var anladığım kadarıyla.
eskiler hamile kadın izinsiz bir şey alırsa çocuğunda onun izi doğum lekesi olarak çıkar derler.
örneğin tanımadığı birinin bahçesinden geçen bir hamile canı çekip de çilek koparırsa izin istemeden bebeğinde çilek şeklinde doğum lekesi olur denir.
ha safsata mı elbette, bilimsel bir temeli olması mümkün değil ama eskiler öyle demiş işte.

odunc olarak aldıgınız bırseyı gerı veremedıgınızı gectım aman onun parası ne kadardır zaten erkek tarafından alırsınız zıhneyıtınızı cıdden kavrayamadım . Hatta kusuruma bakmayın ama kınadım .

ayrıca dogum lekesı vucuda surdugunuz bırseyden dolayı ya da canınızın ıstedıgı fakat yıyemedıgınız bırseyden dolayı olusur dıe bılıyorum .

Ayrıca hatırlatmak ısterım kı o ıldekı dugun sahıbıne kargolayabılırsınız . o da kuafore teslım edebılır sızde telefon acarak tesekkur edıp gec kaldıgınız ıcın ozur dıleyebılırsınız. Yanı ıstedıkten sonra yapılmayacak bırsey yok ..

Bebeginizde dogum lekesi kalir mi bilmem ama sagdan soldan buldugunuz belki yuz farklu kisinin kullandigi rujlari kullanmaya devam ederseniz akliniza gelmeyecek kadar cok hastalik kapabilirsiniz.

O degil de gidip bir milyonculardan alacaginiz dandik rujlar bile isinizi gorurdu. Hem elalemin virus bakteri mikrop dolu rujunu kullanmamis da olurdunuz. Muhtacmis gibi hediye et falan cok basitce.

Ben bi bayan olarak kuafördeki o dipte kalan ruju kullanmanıza şaştim kaldım :KK57:
Hem de hamilesiniz.mikrop kapar mıyım diye sorsanız en azından mantıklı bir soru olurdu

Evet cıkar tabi, Bebeğin yanağında kocaman bi Mac, loreal, dior :KK200: falan lekesi Çıkabilir :KK14: tv ye falan çıkarsanız o lekeyi sansürlerler artık takmayın bu kadar

Benim bildiğim dogum lekesi bir ziyarette falan bir yerine dokunursan olusur.
Bu alakasiz geldi.

Kargo yapin gonderin, siz gidemeyecekseniz de adres ve kuafor ismi olduktan sonra ruj yerine ulasir merak etmeyin.

X