bebeğimde doğum lekesi olur mu

Evet yani dügün gününde senin makjajini ödüyorlar (hos onu bile ödetmezdim) diye herseyi mi ödemek zorundalar? Yani yetiskin bir bayansin, kendi bakim ürünlerini kendin alamiyormusun?
arkadaşım sorunum bu değil anlamıyorsan boş cvplarla kalabalık yapma

Çünkü konusahibinin asıl merak ettiği bebeğinde doğum lekesi olup olmayacağı.
Kuaförden aldığı emanetin iadesi ya da karşılığının ödenmesi değil..
ben ona öncelikle teklif etttim oda dibinde kaldığı için ona nekedar para alınır ki dedi.hediye et dedim bişey demedi ama vermek istemedi gibi oldu bende tamam akşam göndereyim deyince kabul etti .durum aynen bu

Gördüğünüz gibi kimsenin böyle bir deneyimi yok. Ağzı olan konuşur tabi ki.
Siz çözüm odaklı değilsiniz. Bakın hesap bilgisi isteme kargo yapma gibi teklifler geldi neden değerlendirmiyorsunuz?

Zaten konu sahibi artik bu saatten sonra olayi cözmek istemiyor. Tek korktugu sey bebekte leke birakmasi. Yani kargo, banka bilgileri önerileri duymak istemiyor "bende görümceden bir tabak aldim fakat geri vermedim ve nur topu, lekesiz bir oglum var" gibi hikayler duymak istiyor anladigim kadari ile.

Bu kuaförün adı sanı yok mu?
orda oturan bir yakınınız ,tanıdığınız da mı yok.
12-20 tl 'lik bir ruju götürsünler.
En kötü ararsın durumu izah edersin ,rahatsızım bu konuda size havale edeyim ya da bir tanıdığımdan bıraktırayım bir ruj dersin.

Herşeyden önce kul hakkı bu.
Bir de dibi kalmış ruju erkek tarafına kilitlemek ne çirkin,ucuz hesap. :KK12:

Son düzenleme:
ben ona öncelikle teklif etttim oda dibinde kaldığı için ona nekedar para alınır ki dedi.hediye et dedim bişey demedi ama vermek istemedi gibi oldu bende tamam akşam göndereyim deyince kabul etti .durum aynen bu

Hakka hukuka riayet eden biri ki parasını tayin edemediği için rakam verememiş...
Siz birşey teklif etseydiniz ya..
Hediye olarak istemek yerine..
Hediye de etmeyi kabul etmemiş.
Siz akşam göndereyim dediğiniz için kabul etmiş.
Yani şu an elinizde bulunan dibinde kalmış ruj emanet..
Nasıl unutursunuz.
Hadi unuttunuz telafi edin.
Yok kasaba yok gidemem yok ulaşamam..
Ne kadar rahatsınız..

aslında tüm arkadaşlarının dediği gibi kargoya ver. zaten oranın adresine bilmene bile gerek yok. mapsler var. gir google maps'e nere gittiğin yere bak. yada muhtara gönder. o kuaföre ulaşır.. ulaşmak istedikten sonra çok yol var.

illa böle şeylerle uğraşıyorsanız. bir akrabam kendi çocuğu için yalan yere "ölüsünü göreyim ki yok" demişti. çocuğu öldü...

sözünü durmayan, eşyalarımı alıp geri vermeyen insanlardan nefret ediyorum.

ben de 2,5 aylık hamileyim. 'ruj sürersek doğum lekesi olur' gibi bşy anladım cevapları görmeden :KK57::KK57::KK57:

sanal alem işte her okuduğuna önem vermemeli insan.

Komşumuz pazarda sergiden çağla alırken bitanesinin tadına baktı almadan önce adam görmedi hamileydi ve kızının kolunda tam çağla büyüklüğünde leke ve hatta tüylü o derece. Böyle şeylere inanmazdım taki gözümle şahit olana kadar. O ruju ulaştır bence.

Komşumuz pazarda sergiden çağla alırken bitanesinin tadına baktı almadan önce adam görmedi hamileydi ve kızının kolunda tam çağla büyüklüğünde leke ve hatta tüylü o derece. Böyle şeylere inanmazdım taki gözümle şahit olana kadar. O ruju ulaştır bence.
İşte konu sahibinin aradığı cevap:KK14:

arkadaşım sorunum bu değil anlamıyorsan boş cvplarla kalabalık yapma
Ne tuhafsınız, azıcık birşey kalmış olması, o rujun o kuaförün olduğu gerçegini ve sizinde ödünç almış olmanızı değiştiriyormu? Neden azcık kalan ruja tamah ettiniz o halde?
Size bir dolu öneri sunuluyor sizin tek sorun ettiğiniz kul hakkı olması gerekirken dert ettiğiniz şey bambaşka.
Siz düğün için gitmişsiniz,ruju istemişsiniz,parasını alırsınız demişsiniz kadın hibe edecek olsa 'getirme boşver,kalsın'derdi degilmi? Dememiş'parasını almayayım demiş az kaldığı için,tabiri caizse kazık atmaya çalişmamış ki satabilirdi de size ama yapmamış demekki kul hakkından korkan bir insan. Sizinde öncelikli korkunuz bu olmalı zaten.

Hediye et ne ya. Rujunuzu tazelemeseniz nolurdu Allah askına. Yok ulaşamam yok kücük kasaba. İnsan dünyanın öbür ucundaki yerlere ulasıyor artık. Bahane bulmak istedikten sonra hersey olur

hamileyken birinden izinsiz birşey alırsanız, yani çalarsanız, yada bir şeyi canınız ister yiyemez seniz leke çıkar diye biliyorum.Sizin durumla hiç alakası yok yani. He kadına geri vericem deyip götürmemiş siniz madem isteyin hesap numarasını havale yapın vicdanınız rahatlasın

Yooook artik diyorum :) neden olsun boyle birsey? Eskilerin uydurdugu sacma sapan konular..rahatlayin bence

Bende mesajin sonunda günah olur mu diye soracaksin sandim :-) dogum lekesi olaylarina pek inanmiyorum. banada hamileyken narı ayiklama, bebegin vücudunda nar lekesi olur baskasi ayiklasin sen ye dediler. hiçte dinlemedim her gün ayiklayip yedim. Bebegimde hic leke yok. Merak etme hurafe onlar :KK6:

Birinin malini haksiz yere zimmetinize gecirmissiniz; ve endiselendiginiz sey kul hakkindan dolayi obur tarafta vereceginiz hesap degil, dogmamis bebeginizin poposundaki leke mi? Dogru mu anladim?

kul hakkı olabilir ayrı mevzu ama ne kadar hurafelere düşkün bi milletiz ya.. bilim diye bir şey var.. bilim olmasa bile yüce rabbim senin yaptığın hatanın acısını nie evladından çıkartsın allah aşkına.. hiç mi mantık denen bişe kalmadı..

ben şimdi başka birşeye takıldım kimse de bahsetmemiş :KK16:

keşke hiç ruj sürmeseydiniz ya da kendinizinkini unutmasaydınız. kuaförde bir milyon kişinin dudağına sürülen dibi kalmış rujda ne bileyim virüs vardır mikrop vardır hamilesiniz dikkat etmek gerek valla iyi ki hastalık kapmamışsınız :KK51:

olur tabi ki, isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre, hamileyken bir şey çalan kadının parmak uçlarındaki sinirler önce o nesnenin ne olduğunu algılıyor, sonra parmak uçları ile göbek bağı arasındaki, doğum lekesi kanalları aracılığıyla bu nesnenin izi bebeğe aktarılıyor ve aynen o şekildeki bir leke bebeğin vucuduna yerleşiyor, sonsuza kadar çıkmıyor.
saçma oldu dimi :KK51:

X