- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
Arkadaşlar diş ateşi kaç gün sürüyor ve kaça kadar çıkıyor diş döneminde ateş sorunu yaşayan oldu mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün sürüyor en çok ateş 2. Gün çıkıyor.Arkadaşlar diş ateşi kaç gün sürüyor ve kaça kadar çıkıyor diş döneminde ateş sorunu yaşayan oldu mu acaba
Teşekkür ederim 8.5 aylık bebeğim hiç bir hastalık belirtisi yok daha hiç dişi Çıkmadı bu gün ateşi çıktı 38 e kadar doktorumla görüştüm Yarın devam ederse getir dedi bende acaba diş mi merak ettim3 gün sürüyor en çok ateş 2. Gün çıkıyor.
Diş jeli sürüyorum ben en azından acisini azaltıyor
38 e çıktı bizimki Calpol verdim düştü gün boyu iki kez oldu doktor yarın için çağırdı hiç bir hastalık belirtimiz yok acaba diş mi diye düşündüm 8.5 aylık bebeğim hiç dişi Çıkmadı daha38.5 i geçmemeli canım..
Teşekkür ederim saolunIlk dişler pek ateş yapmaz diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuz inşallah 38 i geçmedi şükür bakalım yarın gidicem inşallahDiş çıkaracaktır muhtemelen annesi endişelenme.. 4 saat arayla calpol ve dolven i ver değiştirerek.. 38.5 i geçerse fitilin varsa koyarsın rahat uyur..doktoruna git yine de için rahat etsin.
Dönüşümlü ilaç vermeyi doktorlar önermiyorlar ama ben mi yanlış biliyorum?Diş çıkaracaktır muhtemelen annesi endişelenme.. 4 saat arayla calpol ve dolven i ver değiştirerek.. 38.5 i geçerse fitilin varsa koyarsın rahat uyur..doktoruna git yine de için rahat etsin.
Teşekkür ederim genelde yapıyorum 8.5 aylık oldu hala çıkmadı inşallah diş ateşidir sabah doktora götürcem inatçı bir ateş değil şükür çıkıp iniyor38 i geçmez diş ateşi.
Dolayısıyla ilaca gerek yok, 39 olmadan ilaca başvurmayın.
Serin olsun bulunduğu oda, ince giyinsin yeterli.
Bir de dişlerine soğuk masaj yapın, örneğin diş kaşıyıcılarını buzlukta bekletin ya da parmak diş fırçanız varsa soğutup giyin parmağınıza, minnoş minnoş kaşıyın.
Ben 5 ml veriyorum calpol dolven vermiyorum bir yaşından önce dolven kullanılmıyor diye biliyorum 2.5 aylıktan büyüklere 5 ml calpol verilebilir bir çay kaşığı ateş ve ağrıya çok etkili olmayabilir 8 aylık bebekte iki çay kaşığı verebilirsinizBirşey soracağım 8 aylık bebeğe calpol ve dolven ne kadar verilmesi gerekiyor.. çay kaşığı mı veriyorsunuz, tatlı kaşığı mı ? Benim oğlum da 8. Ayına girecek çok huysuz mızmız doğru dürüst yemek yemiyor sanırım dişleri rahatsız ediyor.. O yüzden bilgi alayım ateşi çıkarsa o kadar vereyim.. normalde çaykaşğı ilee veriyordum..![]()
Bize sünnet olduğu zaman 1 çaykaşığı dolven vermemizi söylemişti de sünnetçimiz. Dolveni sadece sünnet olduğu gün ve 2. Gün vermiştim daha.vermedim. Teşekkür ederim cevabınız için o zaman ben de ateş.olursa 2 çay kaşığı calpol veririmBen 5 ml veriyorum calpol dolven vermiyorum bir yaşından önce dolven kullanılmıyor diye biliyorum 2.5 aylıktan büyüklere 5 ml calpol verilebilir bir çay kaşığı ateş ve ağrıya çok etkili olmayabilir 8 aylık bebekte iki çay kaşığı verebilirsiniz
İnşallah gerek kalmazBize sünnet olduğu zaman 1 çaykaşığı dolven vermemizi söylemişti de sünnetçimiz. Dolveni sadece sünnet olduğu gün ve 2. Gün vermiştim daha.vermedim. Teşekkür ederim cevabınız için o zaman ben de ateş.olursa 2 çay kaşığı calpol veririm![]()
İnşaALLAH canım çok teşekkür ederim.. Rabbim korusun evlatlarımızıİnşallah gerek kalmaz![]()
AminİnşaALLAH canım çok teşekkür ederim.. Rabbim korusun evlatlarımızı![]()
Teşekkür ederim malesef diş ateşi değilmiş tahlil verdik sonuçları BekliyoruzGeçmiş olsun, diş etlerinde kabarma, kaşıntı var mı ve salya akıyor mu?
Yüksek ihtimal diş ateşidir, diş ateşi genellikle hastalık ateşi gibi düşmeyen bir ateş değildir, ara ara çıkar ve kendiliğinden düşer, odasını çok sıcak yapmayın maksimum 21-22 derece aralığında olsun ve ince pamuklu bol şeyler giydirin, eğer diş çıkarıyorsa ishal de yapıyor bazı bebeklerde, sürekli olmayan 2 günü de geçmeyen ishali olursa da endişe etmeyin, bol bol su ve sıvı gıdalar verin.
Yarın zaten doktoru da kontrol edecekmiş, doktorunuzun önerileri doğrultusunda hareket edersiniz.