Çocuk Hastalıkları Bebegimde capak

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

okoz

"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir."
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
90
35
Anneler size sorum olucak 25 günlük bebeğim var ve iki haftadır sağ gözünde capak var bi ara azalmisti ama şimdi iyice yoğunlaştı akıntı ve göz kapağı kızardı yurtdisindayim ve burdaki ebe ve doktorlar ılık suyla silmemi oneriyorlar onun dışında damla fln vermiyorlar sadece silmemi söylediler ve normal olduğunu göz kanallarının açıldığını ve bu sebepten olduğunu söylediler ben damla istiyorum ama vermiyorlar tecrübeleri anneler yardımlarınızı bekliyorum

Benimde 2 aylık kızım da oluşuyor çapak çünkü elleri sürekli gözlerinde,ben de ılık çay demi ve pamukla siliyorum çapak oluştuğu zaman iyi geliyor:)

Benimde 2 aylık kızım da oluşuyor çapak çünkü elleri sürekli gözlerinde,ben de ılık çay demi ve pamukla siliyorum çapak oluştuğu zaman iyi geliyor:)

Iyi geliyormu çayın demi bende dün silmeye başladım çayın demiyle göz kapağı kizario şişmiş inş iyi gelir çapa gi gider

Kızarıklık şişme yok biz de ama çapak oluyor sürekli ovuşturduğu için ve çay demi çok iyi geliyor,serum fizyolojik de damlatabilirsin dedi doktoru ama siz yine de doktorunuza danışmadan kullanmayın,inşaallah çay iyi gelir yavruya:)

Çapak benim kızımda da vardı.Dr kaynatılmış ılık su yada demleme çayla silmemi söyledi ayrıca burnunun gözleri ile kesiştiği noktayı çok acıtmadan baş ve işaret parmağımla 10 defa basçek dedi.bu hareketi günde 3 kez tekratlayıp çayla sildim geçti.geçmiş olsun hemen ikaca sarılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…