• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimde beyaz lekeler oluştu vitiligo olabilir mi :( yardım lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
bebeğim haftaya 3 aylık oluyo.2 gün önce farkettim göğüs kısmında bi kaç tane küçük beyaz leke vardı.daha önce olsaydı farkederdim.sabah aile hekimine götürdüm bşy diyemem takip edicez dedi.vitiligoya benzemiyo dedi.benim içim rahat etmedi cilt doktoruna götürdüm.yüzde yüz şudur diyemem takip edicez dedi.vitiligo bu dönemde hiç görmedim olabilirde ama çok düşük ihtimal dedi.beyaz bende olabilir ama bukadar çok ben olmaz dedi.sırtına baktı ordada vardı :( çok moralim bozuk vitiligo olmasından korkuyorum.2 gündür içim içimi yiyo gördüğümden beri.bebeğinde böyle sorunla karşılaşan varmı sonradan geçermi acaba?bu sitede okumuştum birinin bebeğine doktor anne derisini atıyo olabilir demiş.öyle olabilirmiki acaba moralim çok bozuk yorumlarınızı bekliyorum :14:

bebeğim haftaya 3 aylık oluyo.2 gün önce farkettim göğüs kısmında bi kaç tane küçük beyaz leke vardı.daha önce olsaydı farkederdim.sabah aile hekimine götürdüm bşy diyemem takip edicez dedi.vitiligoya benzemiyo dedi.benim içim rahat etmedi cilt doktoruna götürdüm.yüzde yüz şudur diyemem takip edicez dedi.vitiligo bu dönemde hiç görmedim olabilirde ama çok düşük ihtimal dedi.beyaz bende olabilir ama bukadar çok ben olmaz dedi.sırtına baktı ordada vardı :( çok moralim bozuk vitiligo olmasından korkuyorum.2 gündür içim içimi yiyo gördüğümden beri.bebeğinde böyle sorunla karşılaşan varmı sonradan geçermi acaba?bu sitede okumuştum birinin bebeğine doktor anne derisini atıyo olabilir demiş.öyle olabilirmiki acaba moralim çok bozuk yorumlarınızı bekliyorum :14:

merhaba
sanırım bosa bu endişeler cunku kızım kücükken vucudunda böyle seyler cıkmıstı ve sonra gecmıstı ..dr cok dogal kızarıklık beyaz leke ve sivilcemsi seyler demişti...bebeeklerde olması gerekenler bunlar..hiç teleslanma bebeginle en iyi zamanı gecir,onunla olmanın keyfini çıkart..

canım okadar rahatlattınki beni çok sağol cvbın için.senin bebeğindekiler nasıldı çokmuydu büyüklükleri nasıldı ve nekadar sürede geçmişti?

Merhaba arkadaşım seninle aynı durumdayım ben de. Bebeğim şu an 6,5 aylık, 5,5 aylıkken belinde farkettim. Sonra ensesinin altında 2-3 pirinç tanesi büyüklüğünde bir tane daha belirdi. Bu sabah da ayağının üzerinde ince beyaz bir çizgi farkettim.
Bebeğimi doktora götürdüğümde wood cihazıyla baktı ve beyaz ben olabilir dedi ve takip önerdi. Ama kesin bir şey de söylemedi :(
Tekrardan çıkarsa getir dedi. Ayağındaki büyürse veya başka bir leke daha görürsem mutlaka götüreceğim, sonucu burda paylaşırım.
Bir gelişme olursa sen de haberdar edebilir misin?

Merhaba canım,
Benim 3.5 ve 2.5 yaşında 2 oğlum var her ikisinde maalesefki beyaz leke var
Birinin poposunda diğerinin belinde,
Büyüklüğü hemen hemenserçe patmağımın tırnağı kadar diyebilirim

Vitiligo alanında uzman cilt doktoruna götürdük takip edicez dedi. Güneşe kesinlikle çıkmayacak yüksek dozda güneş koruyucusu kullanacak,

yüzde Kaş'ta saçta olursa daha çabuk yayılıyormuşş, enerki vitiligo ise küçük yaşta çıkması bir avantaj olduğunu söyledi.

Şuan hala takipteyiz inşallah büyümez başka yerine serpmez :((

Umarım önemli bsy degildir.Allah cocuklarımıza acil şifa versin.sanırım sizinkiler tek leke benim bebegimin sirtinda cokca var.lutfen gecerse veya doktora gotururseniz bilgilendirin bizi en azindan icimiz rahatlar

Sizdeki lekeler sanırım iyice küçük ve birsürü o yüzden bende ilk yırumu yazan arkadaşa katılıyorum ve endişe etmeyin diyorum yinede büyürse dr.a götürün derim.
Dr bize 2cm i geçerse endişe edebiliriz ama sanmıyorum takip edelim demişti.3-4 yerinde var belindeki büyüdü biraz o da 1.5cmöyle kaldı 1sene geçti büyüme filan yok ben miş. Çok şükür :)

bebeğim haftaya 3 aylık oluyo.2 gün önce farkettim göğüs kısmında bi kaç tane küçük beyaz leke vardı.daha önce olsaydı farkederdim.sabah aile hekimine götürdüm bşy diyemem takip edicez dedi.vitiligoya benzemiyo dedi.benim içim rahat etmedi cilt doktoruna götürdüm.yüzde yüz şudur diyemem takip edicez dedi.vitiligo bu dönemde hiç görmedim olabilirde ama çok düşük ihtimal dedi.beyaz bende olabilir ama bukadar çok ben olmaz dedi.sırtına baktı ordada vardı :KK43: çok moralim bozuk vitiligo olmasından korkuyorum.2 gündür içim içimi yiyo gördüğümden beri.bebeğinde böyle sorunla karşılaşan varmı sonradan geçermi acaba?bu sitede okumuştum birinin bebeğine doktor anne derisini atıyo olabilir demiş.öyle olabilirmiki acaba moralim çok bozuk yorumlarınızı bekliyorum :KK14:

Merhaba canım çok olmuş sen yazalı ama lekelerin gidişatı ne oldu acaba? Geçti mi?

Merhaba. Ben de bebegim de beyaz leke fark ettim. Bu hastaligi yasamis olan var mi? Kucuk bebeklerde de olusabilir mi? :(

Arkadaşlar merhaba.Benim oğlumda 5.5 aylık ayağında beyaz leke çıktı bende Emin'im Yen'i oluştu.sizin bebeklerinizdekiler geçti mi

Sizdeki lekeler sanırım iyice küçük ve birsürü o yüzden bende ilk yırumu yazan arkadaşa katılıyorum ve endişe etmeyin diyorum yinede büyürse dr.a götürün derim.
Dr bize 2cm i geçerse endişe edebiliriz ama sanmıyorum takip edelim demişti.3-4 yerinde var belindeki büyüdü biraz o da 1.5cmöyle kaldı 1sene geçti büyüme filan yok ben miş. Çok şükür :)
Merhaba

bebeğim haftaya 3 aylık oluyo.2 gün önce farkettim göğüs kısmında bi kaç tane küçük beyaz leke vardı.daha önce olsaydı farkederdim.sabah aile hekimine götürdüm bşy diyemem takip edicez dedi.vitiligoya benzemiyo dedi.benim içim rahat etmedi cilt doktoruna götürdüm.yüzde yüz şudur diyemem takip edicez dedi.vitiligo bu dönemde hiç görmedim olabilirde ama çok düşük ihtimal dedi.beyaz bende olabilir ama bukadar çok ben olmaz dedi.sırtına baktı ordada vardı :KK43: çok moralim bozuk vitiligo olmasından korkuyorum.2 gündür içim içimi yiyo gördüğümden beri.bebeğinde böyle sorunla karşılaşan varmı sonradan geçermi acaba?bu sitede okumuştum birinin bebeğine doktor anne derisini atıyo olabilir demiş.öyle olabilirmiki acaba moralim çok bozuk yorumlarınızı bekliyorum :KK14:
Sizin geçtimi benim.bebegim 4 aylık kulak arkası ve karnında var

Back