- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Yldzyldzay
-
Teşekkür ederim yorumlariniz için benim de 17 yasindan sonra miyopum basladı aslinda ama kizımın doguştan inşallah düşer bidahaki kontrolundeBu arada anne baba da göz problemi varsa çocuklarda da olma ihtimali yüksek. Benim anne ve babam da gözlüklü, kardeşimin gözlerinde sorun yok ama ben 18 yaşımdan sonra gözlük kullanmaya başladım
Teşekkür ederim yorumlariniz için benim de 17 yasindan sonra miyopum basladı aslinda ama kizımın doguştan inşallah düşer bidahaki kontrolunde
Damlalı muayene yapıyorlar bebeklereGeçmiş olsun İnşaAllah kalıcı değildir bende de var astigmat.
Bebeğinize nasıl baktılar benim kızıma normal muayene ettiler bebeklere nasıl yapıyorlarsa hani görüyormu ışık algısı nasıl falan. 1 yaşından sonra götürdüğümde yine aynı baktı muayene etmediler bile düzgünce yaşında devlete götürdüm ondan dolayı mı acaba
Amin inşallahRica ederim, inşallah düşersanırım bebeklikte daha kolay halloluyor göz problemleri, Allah şifa versin inşallah
Hiç bilmiyorum sadece sinirda oldugunu ve biraz bile duşse gözluk kullanmasina gerek kalmaz dedi bakalım daha çok küçük benim kızım baska doktorlarada götüreceğim belkide buyudukce gececek derlerMerhaba, ben oğlum 20 aylıkken götürdüm, bizde de çıktı ancak doktor bunun normal olduğunu söyledi. + değerdeyse sorun olmadığını, büyüme ile birlikte göz küreleri de olması gereken noktaya geldiğini söylefi ancak - değerse sanırım farklı uygulama yapılıyormış. Harfleri yukarı aşağı şeklinde betimleyebildiği zaman tekrar gelirsiniz o zaman görmesine bakarız dedi. Yani çok yaygın bir durummuş anladığım kadarıyla.
merhaba canim bende devlete goturdüm ilk once normal isikla muayene etti gozlerine bakti sonra saga sola asagi yukari takip ediyor mu tembellik yada kayma varmi diye bakti sonra bi damla damlatti 30 dk sonra gelindedi goz bebekleri buyudu girdik fotograf makinesi gibi bi cihazla cekti o cihazdada bebegin ilgisini cekicek sekildede isik ve ses vardı o şekilde sonrada baska bi cihazla bakti yakindan o sekilde tespit etti basitti ve doktor ilgiliydi sagolsunGeçmiş olsun İnşaAllah kalıcı değildir bende de var astigmat.
Bebeğinize nasıl baktılar benim kızıma normal muayene ettiler bebeklere nasıl yapıyorlarsa hani görüyormu ışık algısı nasıl falan. 1 yaşından sonra götürdüğümde yine aynı baktı muayene etmediler bile düzgünce yaşında devlete götürdüm ondan dolayı mı acaba
Ayy gerçekten bakmışlar düzgünce yeni doğduğunda sigorta yaptırmıştık özele götürmüştüm ama yaş gözüne kalmamıştı bende götüreyim o zaman başka bir kontrole yaşında bile ışık tutup göze baktı 3-4 yaşında gelin aşağı yukarı diyr işaretleri öğretin dedimerhaba canim bende devlete goturdüm ilk once normal isikla muayene etti gozlerine bakti sonra saga sola asagi yukari takip ediyor mu tembellik yada kayma varmi diye bakti sonra bi damla damlatti 30 dk sonra gelindedi goz bebekleri buyudu girdik fotograf makinesi gibi bi cihazla cekti o cihazdada bebegin ilgisini cekicek sekildede isik ve ses vardı o şekilde sonrada baska bi cihazla bakti yakindan o sekilde tespit etti basitti ve doktor ilgiliydi sagolsun
Benim kıza yapmadı bende öyle biliyordum yapmadı yani Allah Allah zaten kızımın göz akı gri ondan iyi kontrol olaun derken ışıkla baktı tamam dediDamlalı muayene yapıyorlar bebeklere
yapmaları gerekiyordu aslında, tekrar bir muayene ettirin isterseniz. içiniz rahatlar. zaten özel bir durum yoksa senede bir muayene istiyor doktorlarBenim kıza yapmadı bende öyle biliyordum yapmadı yani Allah Allah zaten kızımın göz akı gri ondan iyi kontrol olaun derken ışıkla baktı tamam dedi
Gotür canım hem iyice emin olursun bisey var mi yokmu diyeAyy gerçekten bakmışlar düzgünce yeni doğduğunda sigorta yaptırmıştık özele götürmüştüm ama yaş gözüne kalmamıştı bende götüreyim o zaman başka bir kontrole yaşında bile ışık tutup göze baktı 3-4 yaşında gelin aşağı yukarı diyr işaretleri öğretin dedi
yapmaları gerekiyordu aslında, tekrar bir muayene ettirin isterseniz. içiniz rahatlar. zaten özel bir durum yoksa senede bir muayene istiyor doktorlar
Ya aklıma takılmıştı o zamanda ama hastalık falan peşimizi bırakmayınca gidemedim bayram gelmeden götüreyim bazıları kafadan salıyor gönderiyorGotür canım hem iyice emin olursun bisey var mi yokmu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?