izmitte ünlü bir profesore goturduk. numarasinin onceki ölçüm kadar yuksek olmadiginiolmadigini soyledi. Ayrıca goz kaymasi olmadigini bir onceki doktorun yanlis tesbitte bulunduğunu soykedi. egzersizleri iptal etti. goz kaymasinin goz yapisindaki asimetriden olabileceğini söyledi. bize oyle gelmis yani. goz degerleri yiksek çıkmayinca gozluk vermedi 2 yasinda tekrar getirin numara değişebilir dedi. yukselmisse o zaman gozluk verecek su an 19 aylik. sizin Bebeğinizin yürüme gecikmesinin ondan olduğunu sanmıyorum. baska bir doktora danışın derim cocuk göz doktoru olsun ve profesör olsun. 2 yasindan once gozluk kullanan coo var. belki de çocuğunuzu n buna ihtiyacı vardir.merhaba konunun üstünden çok geçmiş umarım okursunuz... benim kızımda göz kapağı düşüklüğü var çok hafifledi ama 3,5 derece astigmat çıktı 6 aylık muayenesinde öğrendik ama doktorumuz 2 yaşına kadar gözlük kullanamayacağını söyledi ve vermedi bize şuanda 14 ayını doldurdu ve henüz yürümüyor acaba gözü dengesini bozuyor olabilirmi diye korkmaya başladım sizde böyle bi sorun oldumu ve gözlüğü ne zaman kullanmaya başladı ve rahat kullanabiliyormu? cevap verirseniz çok sevinirim...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebegimde astigmat çıktı:(
- Konu Sahibi Lavinya84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim kizimda 2.5 yasinda yeni ögrendim sol göz 4 derece astigmat dendi. Bana yardim et çaresi varmiymis neler yaptin düzeliyormuDunya goz hastanesine gittik 13 aaylık ogluma astigmat teşhisi konuldu. Hem de ileri dereceymis 3.5 fln dedi doktor tam hatırlamıyorum yüksek bir degermis. Ömür boyu gozluk takacakmis cok ama cok uzgunuz. Hem de goz kaymasi var sag gozunde içe dogru... tek gozu kapatıp çalıştırmaya basladik kayma olan gözü ama astigmat bizi cok uzdu her gulumsediginde gozlerim doluyor. Acaba astigmati gerileyip gozlukten kurtulan var mi bebegim gozluk icin cok kucuk.
Bence 3 yaşına kadar bekleyin benim götürmediğini doktor kalmadı en son çocuk gözünde uzmanlaşmış Prof buldum ona götürdüm 3 yaşına kadar bekleyeceğiz astigmat hastalarının en şanslıları küçük çocuklar Dedi 3 yaşına kadar büyük ölçüde düzelme oluyormuş sonrasında gözlük kullanabilir Dedi ameliyatlada çözülebiliyormuş mutlaka bi başka doktora dağa götürün geçmiş olsunBenim kizimda 2.5 yasinda yeni ögrendim sol göz 4 derece astigmat dendi. Bana yardim et çaresi varmiymis neler yaptin düzeliyormu
Eda hanım çok tesekkür ederim. Bende facebookta ortoptik tedavi çocukları sayfasına katılmanızı öneririm kendim gibi bir çok örnek var sonuç alan numarası sıfırlananlar var bir göz atınBence 3 yaşına kadar bekleyin benim götürmediğini doktor kalmadı en son çocuk gözünde uzmanlaşmış Prof buldum ona götürdüm 3 yaşına kadar bekleyeceğiz astigmat hastalarının en şanslıları küçük çocuklar Dedi 3 yaşına kadar büyük ölçüde düzelme oluyormuş sonrasında gözlük kullanabilir Dedi ameliyatlada çözülebiliyormuş mutlaka bi başka doktora dağa götürün geçmiş olsun
Benim kizimda 2.5 yasinda yeni ögrendim sol göz 4 derece astigmat dendi. Bana yardim et çaresi varmiymis neler yaptin düzeliyormu
bize 2 yaşında bir daha getirin dedi. götürduk. astigmat numarasi babasininliyle asagi yukari ayni. o da babasi gibi ömür boyu guzluk takacak. ama gözlüğü 3 yasinda yani seneye verecek su an gereksiz dedi. sınırda dedi. seneye numaralar değişmez ise-ki değişmez dedi- gözlük yazacak.. cok üzüldüm. ömrü boyunca..
Geçmiş olsun. Bn de 5 yaşından beri gözlük kullanıyorum astigmat var 21 yaşndayım doktorlar lens vermiyorlar astigmatta iyi değilmiş. Kayma ve tembellik de vardı bnde göz pınarım tıkalıymş bir yaşında ameliyat ile açılmış. İyi bi doktora gitmelisin. kayma vs tedavi edilir o zmn. Astigmatta zmnla daha düşer bnm dereceler 6 imiş. Şuan 1.25 ile ü0.75 yani. Gözlükten kurtulamadım malesef ama erişkin olunca dereceler oynamıyormuş. Takmasan da oluyormuş dün doktor dedi bna da. Alışmaya çalışıyorum gözlüksüzlüğe. Üzülmeyin. Onu takınca iyileşecek öle düşünün geçmiş olsunDunya goz hastanesine gittik 13 aaylık ogluma astigmat teşhisi konuldu. Hem de ileri dereceymis 3.5 fln dedi doktor tam hatırlamıyorum yüksek bir degermis. Ömür boyu gozluk takacakmis cok ama cok uzgunuz. Hem de goz kaymasi var sag gozunde içe dogru... tek gozu kapatıp çalıştırmaya basladik kayma olan gözü ama astigmat bizi cok uzdu her gulumsediginde gozlerim doluyor. Acaba astigmati gerileyip gozlukten kurtulan var mi bebegim gozluk icin cok kucuk.
Hala siteye gırıyorsanız kızınızın durumu nasıl yardım edermısınızMerhabalar. Kızımın gözünde astigmat çıktı. Bir gözü 3. 5 derece diğer 3.25 derece. Hipermetropta var aynı zamanda. Doktor gözlük verdi 2 derece ve 2.25 derece. Kızım 2 yaşında. Bu şekilde olupta düzelen var mı acaba?