Yokhayir tabii ki 13 aylik henüz.Lazerle çizme olaylarına girmeyin tamam mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebegimde astigmat çıktı:(
- Konu Sahibi Lavinya84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gozluk verdi mi doktorunuz bska ne dediGünaydın kızlar benim kizimdada hem astigmat hemde göz tembelliği var bende senin gibi çok üzüldüm tembellik duzelebiliyor ama astigmatin duzelmeyecegini belirli bir yaşa kadar yukselip sonra düşmeye başlayacağını söyledi ve asla cizdirme gibi bir şeyi yapmamamizi söyledi
Gidisindan kocaman benim yerime öpünnnnnHemde nasıl :) biz dahil herkes bayılıyor. Şimdiki gözlükler cicili bicili birde :)
ah be canım, annemde, bende, ablamda, yeğenimde hepimizde var göz kayması. malesef genetik. ben 3 yaşımda 20 yaşıma kadar 8 numara gözlük kullandım. biri dünya gözde olmak üzere 2 ameliyat geçirdim. ve sonunda gözlükten kurtulup lens kullanmaya başladım. lensi taktığım sürece kayma yok ama çıkarınca içeri doğru kayma var çok fazla. senin yavrun küçükmüş. erken teşhis ve tedavi çok önemli. inşallah düzelir. düzelmesede çok sorun yapma ne dertlerle uğraşanlar var. bana ilk teşhis konduğunda annem çok ağlamış doktorda ağlama sadece pilot olamaz demiş :))Dunya goz hastanesine gittik 13 aaylık ogluma astigmat teşhisi konuldu. Hem de ileri dereceymis 3.5 fln dedi doktor tam hatırlamıyorum yüksek bir degermis. Ömür boyu gozluk takacakmis cok ama cok uzgunuz. Hem de goz kaymasi var sag gozunde içe dogru... tek gozu kapatıp çalıştırmaya basladik kayma olan gözü ama astigmat bizi cok uzdu her gulumsediginde gozlerim doluyor. Acaba astigmati gerileyip gozlukten kurtulan var mi bebegim gozluk icin cok kucuk.
ah be canım, annemde, bende, ablamda, yeğenimde hepimizde var göz kayması. malesef genetik. ben 3 yaşımda 20 yaşıma kadar 8 numara gözlük kullandım. biri dünya gözde olmak üzere 2 ameliyat geçirdim. ve sonunda gözlükten kurtulup lens kullanmaya başladım. lensi taktığım sürece kayma yok ama çıkarınca içeri doğru kayma var çok fazla. senin yavrun küçükmüş. erken teşhis ve tedavi çok önemli. inşallah düzelir. düzelmesede çok sorun yapma ne dertlerle uğraşanlar var. bana ilk teşhis konduğunda annem çok ağlamış doktorda ağlama sadece pilot olamaz demiş :))
MemnuniyetleGidisindan kocaman benim yerime öpünnnnn
merhaba konunun üstünden çok geçmiş umarım okursunuz... benim kızımda göz kapağı düşüklüğü var çok hafifledi ama 3,5 derece astigmat çıktı 6 aylık muayenesinde öğrendik ama doktorumuz 2 yaşına kadar gözlük kullanamayacağını söyledi ve vermedi bize şuanda 14 ayını doldurdu ve henüz yürümüyor acaba gözü dengesini bozuyor olabilirmi diye korkmaya başladım sizde böyle bi sorun oldumu ve gözlüğü ne zaman kullanmaya başladı ve rahat kullanabiliyormu? cevap verirseniz çok sevinirim...
Başka bir doktora daha danışın,benim arkadaşımın kızı da aynı şekilde göz bozukluğu ile doğdu ve doktor 1 yaşından hemen sonra gözlük verdi şu anda göz numarası düşüyor tedavi edildiği için.merhaba konunun üstünden çok geçmiş umarım okursunuz... benim kızımda göz kapağı düşüklüğü var çok hafifledi ama 3,5 derece astigmat çıktı 6 aylık muayenesinde öğrendik ama doktorumuz 2 yaşına kadar gözlük kullanamayacağını söyledi ve vermedi bize şuanda 14 ayını doldurdu ve henüz yürümüyor acaba gözü dengesini bozuyor olabilirmi diye korkmaya başladım sizde böyle bi sorun oldumu ve gözlüğü ne zaman kullanmaya başladı ve rahat kullanabiliyormu? cevap verirseniz çok sevinirim...
Bisey sorcam canim hamileliginde sigara kullandinmi?Dunya goz hastanesine gittik 13 aaylık ogluma astigmat teşhisi konuldu. Hem de ileri dereceymis 3.5 fln dedi doktor tam hatırlamıyorum yüksek bir degermis. Ömür boyu gozluk takacakmis cok ama cok uzgunuz. Hem de goz kaymasi var sag gozunde içe dogru... tek gozu kapatıp çalıştırmaya basladik kayma olan gözü ama astigmat bizi cok uzdu her gulumsediginde gozlerim doluyor. Acaba astigmati gerileyip gozlukten kurtulan var mi bebegim gozluk icin cok kucuk.
Başka bir doktora daha danışın,benim arkadaşımın kızı da aynı şekilde göz bozukluğu ile doğdu ve doktor 1 yaşından hemen sonra gözlük verdi şu anda göz numarası düşüyor tedavi edildiği için.[/anladım teşekkür ederim hemen başka bi doktor bulacağım saolun...
Göz tembelliğinz egzersizle düzeliyor mu kaç yaşındasınz?bende de astigmat var. çocukluktan beri. lazerle düzeliyor da ben cesaret edemedim... dört göz geziyorum ortada ..
kaymada tembellik vardır. sağ gözümde tembellik var. ama egzersizle düzeliyor.
dert etmeyin beterin betiri var. Allah şifa versin.
yoo hayatimda kullanmadım hatta sigara dumanina maruz bile kalmadm. Babası da gözlük kullanıyor genetik saniyorum. numaralari bile asagi yukari aynı.Bisey sorcam canim hamileliginde sigara kullandinmi?