Dunya goz hastanesine gittik 13 aaylık ogluma astigmat teşhisi konuldu. Hem de ileri dereceymis 3.5 fln dedi doktor tam hatırlamıyorum yüksek bir degermis. Ömür boyu gozluk takacakmis cok ama cok uzgunuz. Hem de goz kaymasi var sag gozunde içe dogru... tek gozu kapatıp çalıştırmaya basladik kayma olan gözü ama astigmat bizi cok uzdu her gulumsediginde gozlerim doluyor. Acaba astigmati gerileyip gozlukten kurtulan var mi bebegim gozluk icin cok kucuk.
7 yaşındayken 2.5 derece astigmat teşhisi kondu, gözlük kullanmaya başladım. 5-6 sene kadar kullandıktan sonra tamamen düzelmişti astigmatım. Doktorlar bile şaşırdılar astigmat düzelmez diye. Yıllarca gözümle ilgili sorun yaşamadım. Şimdi yine gözlerim bozuk son bir yıldır ama miyop, astigmatım sadece 0.50 şu an. Düzelir umarım sizin bebeğinizin de. Gözlüğünü düzenli kullanmaya çalışın.Dunya goz hastanesine gittik 13 aaylık ogluma astigmat teşhisi konuldu. Hem de ileri dereceymis 3.5 fln dedi doktor tam hatırlamıyorum yüksek bir degermis. Ömür boyu gozluk takacakmis cok ama cok uzgunuz. Hem de goz kaymasi var sag gozunde içe dogru... tek gozu kapatıp çalıştırmaya basladik kayma olan gözü ama astigmat bizi cok uzdu her gulumsediginde gozlerim doluyor. Acaba astigmati gerileyip gozlukten kurtulan var mi bebegim gozluk icin cok kucuk.
Ne di acabbloguna adi yazarsaniz sevinirimÜzülme astigmata da çözüm var.takip ettiğim bir yemek blogu var onun oğlunun da göz problemi vardı oraya bir bak istersen. Kadın çık araştırıp bir Dr bulmuş düzelmiş oğlu.
Teşekkür ederim evet dediginiz gibi her gulusune binleerce kez sukrediyorum ama uzulmemmek elde değil. ..gecmıs olsun üzüldüm ama ya yınede şükür et ben hep engellı ozellıkle su down sendrom falan onlardan korkmuşumdur zeka sından falan bak oyle olmadığına sukur et benım eısmınde gozlerı 2.5 kardesımınde ole doktor lazerle amelıyat olabılır dedı kadesımde 19 yasında olacak yanı tedavısı var ama sana dıcegım tek doktorlla kalma başka doktorlarada gotur
Teşekkürler. Araştıracagim ben deDevletşah, oğlu var sufi isminde baya yer vermişti göz sorununa.
Doktor bunları kullanmaktan da bahsetti zaten ama asil mesele sorunun gerilemeyecegi... yani astigmat digerleri gibi azalan biten bi hastalik degik dedi...Astigmatın tedavisi var, sakın üzülmeyin. Ayrıca o nasıl bi doktor ne demek ömür boyu gözlük kullanacak? Bu doktorun lensten ya da lazerden haberi yok mu acaba?
Yaaa 2 yaşında alıp gözlük mu takıyor =) çok sevimliBenim kızımda da var astigmat. 2 yaşında ve yeni gözlük kullanmaya başladı. Aynı şekilde göz tembelliği de var. Sağlam gözü kapatıp diğerini çalıştırıyoruz.
Ben de senin gibi çok üzülmüştüm. Kendimi yemiştim ama şimdi alıştık. Sabah kalkınca kendisi alıp takıyor gözlüğünü :)
Doktor 7 yaşına kadar düzelebilir dedi. Ama astigmatın bir ameliyatı falan yokmuş. Düzelmezse en iyi ihtimal lens.
Erken teşhis edildiği için şanslınız. Düzenli kullanın gözlüğünü. İyileşir inşallah.
Hemde nasıl :) biz dahil herkes bayılıyor. Şimdiki gözlükler cicili bicili birde :)Yaaa 2 yaşında alıp gözlük mu takıyor =) çok sevimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?