• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimde alerji var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

shining

Hoş Geldin Bebeğim
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.202
2
316
Bursa
3 aylık bebegimde alerji var ve ben bulamıyorum ne oldugunu, sut urunlerini yumurtayı bugdayı tamamen kestim, yediklerimi not ediyorum, faklı seyler yesemde her emzirmeden sonra sinek ısrıgı buyuklugunde kabarcıklar doluyor bebegimin cildi, ayrıca cok kuru (alerjik egzama). Alerji ile basedebilmis anneler nasıl buldunuz alerjen gıdaları, nasıl baş ettiniz,, cok üzülüyorum ben her emzirmede ağlıyor kaşıntıdan,,

ah canım benim kızımda doğduğundan beri kaşınıyor 9 aylık oldu dün doktora götürdüm test yaptı ama çıkmadı neyden olduğu bellisiz doktor yünden uzak tut gıdadanda olabilir dedi ne yapacağımı şaştım of

canım benim kuzenimin kızı böyle.kuzenimin eşi de doktor bu arada.eniştem küçükken bu konuda yapılacak bişey olmadığını,yapılacak testlerin bebk çok küçük olduğu için sonuç vermeyeceğini söylüyor.bahsettiğim çocuk şimdi 1,5 yaşında.ona hazır yiyecekler(kraker,topkek,hazır konserve vs.),fındık,fıstık filan dokunuyormuş.yünlü kıyafetler,telalı kıyafetler rahatsız ediyormuş.

sen yine de bi uzman doktorla görüş istersen

ah canım benim kızımda doğduğundan beri kaşınıyor 9 aylık oldu dün doktora götürdüm test yaptı ama çıkmadı neyden olduğu bellisiz doktor yünden uzak tut gıdadanda olabilir dedi ne yapacağımı şaştım of
bende sasırdım en son sadece pirinc pilavi yemeye baslamıstım, ama bu seferde sütüm azaldı, :(

canım benim kuzenimin kızı böyle.kuzenimin eşi de doktor bu arada.eniştem küçükken bu konuda yapılacak bişey olmadığını,yapılacak testlerin bebk çok küçük olduğu için sonuç vermeyeceğini söylüyor.bahsettiğim çocuk şimdi 1,5 yaşında.ona hazır yiyecekler(kraker,topkek,hazır konserve vs.),fındık,fıstık filan dokunuyormuş.yünlü kıyafetler,telalı kıyafetler rahatsız ediyormuş.

sen yine de bi uzman doktorla görüş istersen
canım danısmam mı sen bulacan dedi doktor ,, ama bir seye degil ki alerjisi simdi en son her seyi kestim,,, 3 cesiti alerjisi var en az dokuntu, asırı kabarma, bide nokta kızarıklık, asırı kabarma sanırım ısırgan otundan oldu,, sütüm azalınca cayını içmistim

Son düzenleme:
geçmiş olsun shining bende alerjimizi farkedeli 5 ay kadar oldu..
inek sütü ürünleri,domates,çilek,dana eti vs..
deneyerek anlıyosun gerçekten..
bi süre marul,patates,zeytin vs ile beslen..bol su iç..sütün azalmaz..
kimyon, bulgur,ceviz egzamayı artırıyor kaşıntıyıda..
katkı maddeli gıdalar da dokunuyor,bugün kendime uno tam tahıllı ekmeği almak istedim onda bile yumurta peynir altı suyu olabilir yazıyodu..bunları oku mutlaka..

3 aylık bebegimde alerji var ve ben bulamıyorum ne oldugunu, sut urunlerini yumurtayı bugdayı tamamen kestim, yediklerimi not ediyorum, faklı seyler yesemde her emzirmeden sonra sinek ısrıgı buyuklugunde kabarcıklar doluyor bebegimin cildi, ayrıca cok kuru (alerjik egzama). Alerji ile basedebilmis anneler nasıl buldunuz alerjen gıdaları, nasıl baş ettiniz,, cok üzülüyorum ben her emzirmede ağlıyor kaşıntıdan,,

tensel temastan olabilirmi,bizdede bi ara vardı doktor sormuştu çok değiyormu diye

benim kizim 18 aylik dogdugundan bu yana hep var ve 3 yasina kadar sutlu gidalardan yun kiyafetlerden sekerden sari olan tum besinlerden kacinmak gerekiyo.alerji cok zor bi sey hakikaten ha bu arada yanaklarindan opmeyin ellerinden falan opun.doktor ilac yazdi.hem iciriyorum hem de melhem gibi bi krem yuzune suruyorum hemen cekilip gidiyor tabi diger saydigim seyleri yerse yine oluyo

tesekkür ederim kızlar,, bir kac alerji yapan seyi buldum gibi,, ama daha da var. umarım hepsini bulacam,,

benım de bebegım 11 aylık test yaptırmak ıstıyroum artık allerjısıyle basa cıkamıyorum ben hıc bırsey yemıyorum o da nerdeyse hep aynı seylerı yıyor ama kasınıyorrrr.ıstanbul anadolu yakasında nerede test yaptırabılırım

Back