• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimde akciğer kisti:(

Setenay_90

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
278
215
23
35
merhaba kızlar .dün detaylı ultrasona girdim.herşey normal kalp beyin gelişimi midesi akciğerler hepsi çok iyi dedi.ama sol akciğerde çok küçük bir kist gördü .düzenli takip edilcekmişim doğumda solunum sıkıntısı yaşayabilirmiş bebeğim .doğumdan sonrada bebeğim takip altında olucakmış :( dua edin bize çok ihtiyacımız var .bı durumla karşılaşan varmı siz neler yaptınız :(

Sokak hayvanları ile haşır neşir misiniz? Ben de 5 yaşında oldum, neden olabilirmiş söyledi mi doktor? Allah şifanızı versin.

Allah yardımcınız olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

merhaba kızlar .dün detaylı ultrasona girdim.herşey normal kalp beyin gelişimi midesi akciğerler hepsi çok iyi dedi.ama sol akciğerde çok küçük bir kist gördü .düzenli takip edilcekmişim doğumda solunum sıkıntısı yaşayabilirmiş bebeğim .doğumdan sonrada bebeğim takip altında olucakmış :KK43: dua edin bize çok ihtiyacımız var .bı durumla karşılaşan varmı siz neler yaptınız :KK43:
Allah acıl şifaler versin

Allah'ım acil, şifasını versin, sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah.

Hayır değilim hiç hayvanlarla vakit geçirmedim.nedeni yok dedi.siz ameliyat mı oldunuz.
Evet ama köy hayatı yaşıyorduk, oradaki hayvanların tüyünden geçtiğini söylemişti doktor. Kardeşim karaciğerinden oldu, ben de akciğerimden ameliyet oldum. Hemen ardından zaten şehire taşındık. Ancak biz doğrudan hayvanlarla temas halinde olduğumuz için hastalandık. Hijyene yeterince dikkat edemedik sanırım sokakta oynarken, sonuçta köy yerinden her yer hayvan pisliği oluyor. Anne karnındaki bir bebek nasıl bu hastalığa yakalanır bilemedim inanın, çok üzüldüm. Moralinizi yüksek tutun, o karnınızdaki bebeği veren Allah, size bu hastalığı veren de Allah, dua edin, inşALLAH kaybolur. Kardeşimin yıllar sonra tekrarlamıştı, sonra küçülüp kayboldu.

Bu aylar akciğer, beyin, böbrek vs. kist görüldü denilebiliyor. Ancak bu kistler bildiğiniz kist değil organlarin oluşumunu tam tamamlayamasi gibi birşey yani gün geçtikçe düzelecek. Bir yakinima da beyninde var demişti doktor. Ben çocuk doktoruna sorunca böyle bir cevap aldım, ugrasmayin demişti. Kimi ultrasondan da kaynaklanabilir. Başka doktorlara daha ayrıntılı baktirin derim ben ancak kesinlikle bu durumdan bahsetmeden baktirin. Bakalım onlarda da görülecek mi? Sağlıcakla kalın.

merhaba kızlar .dün detaylı ultrasona girdim.herşey normal kalp beyin gelişimi midesi akciğerler hepsi çok iyi dedi.ama sol akciğerde çok küçük bir kist gördü .düzenli takip edilcekmişim doğumda solunum sıkıntısı yaşayabilirmiş bebeğim .doğumdan sonrada bebeğim takip altında olucakmış :KK43: dua edin bize çok ihtiyacımız var .bı durumla karşılaşan varmı siz neler yaptınız :KK43:[/QUOTE
Allah yardımcın olsun
saglıkla kucagına al inş.

merhaba kızlar .dün detaylı ultrasona girdim.herşey normal kalp beyin gelişimi midesi akciğerler hepsi çok iyi dedi.ama sol akciğerde çok küçük bir kist gördü .düzenli takip edilcekmişim doğumda solunum sıkıntısı yaşayabilirmiş bebeğim .doğumdan sonrada bebeğim takip altında olucakmış :KK43: dua edin bize çok ihtiyacımız var .bı durumla karşılaşan varmı siz neler yaptınız :KK43:
aynı şeyi yaşayan bir tanıdıgım oldu.dokular olusurken kalan kırıntıymış ve zamanla kaybolabilrimiş ya da ilaçla dagıtılabilirmiş denildi sonrasını bilmiyorum ama olabilir denildi.kötü değildi son durum

merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun
benimde annemin karaciğerinde kist çıktı hem de 4 tane ama doktor kontrolü altında o yüzden hiç stres yapmayın stres yapıp da kendinizi ve bebeğinizi germeyin
acil şifalar ve hayırlı doğumlar dilerim simdiden :)

Çok tşk ederim Dilek'leriniz için .allah razı olsun .düşünmemeye çalışıyorum aslında.rabbimden gelen baş üstüne ...inş kötü bişey olmaz

Canım ben oğluma hamileyken bak diğer arkadaşlarda söylemiş benim oğlumun böbreğinde de kist var demişti doktor. Maşallah zaman geçtikçe birşey kalmadı sapasağlam kucağıma aldım evladımı. Sen kalbini ferah tut bol bol dua et inşallah sizin de öyle olur hiçbirşey olmaz bebeğine. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah evladını

@tommbik ve ben de ayni dertten muzdariptik,benim ilk kizimin sol akcigeri kist doluydu,3 yasinda ameliyat oldu,@tommbik te yeni dogum yapti,korkma,bebek buyudukce kist kuculecek ve hersey iyi olucak,moralini yuksek tutarsan kistim daha cabuk kuculdugunu goruceksin,rabbim sifa versin insallah

Back