Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah yardımcın olsun. ben de aynı durumu 5 ay önce yaşadım. bana hep "sakatlık olsaydı daha çok üzülürdün" dediler. inşallah sağlıklı yavruların olur. teselli olacaksa bu durumun bir tek senin başına gelmediğini bil istedim. kendini üzmemeye çalış. bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olur inşallah. sen sağlıklı ol ki yavruların da öyle olsun. iyi bak kendine canım.
kaç haftalık hamileydin canım ?? bende geçtiğimizi aralık ayında 9. haftada ölü olduğunu öğrenip kürtaj oldum...çok üzüldüm çok ağladım ama elden birşey gelmiyor inan. Rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın bu acıyı..
ay canm benim kac aylikti cok zor bi durumdur yaa bnde bir dusuk yasadm cok zor bi sorun yoksa uzulme bi daha olur ins sorunsuz bir sekilde alirsn kucagina braz toparlanman gerekiyor
benimde 10 haftalıkken karnımda öldü bebeğim kalbi durmuş kürtaj oldum çok zor.hayaller kuruyorsun sonra gidiyor senden meleğin...çevredekilerin anlattıklarıı duyunca kendimi toparlamaya başladım.mesela 8 aylık ölenler veya doguma gunler kala...bunları duydukca kendımı toparladım.ıkı bucuk aylıkken varlıgı sadece rontgern sonuclarında hıssetmıyorsun kı daha bebeği...neyse tekrar olur diye umut ediyorum.dualarını eksik etme canm