Çocuk Hastalıkları Bebegim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Merhabalar gelecek ayın sonunda yaşını dolduracak bi oğlum var
Kendisi yerinde duramayan akilli bi bidik 10 aylikken yurumeye basladi simdi 11 aylik penguen gibi yuruyordu normal sandik zamanla baktik ki diz kapağından ayağına kadar uzanan bölümde eğrilik var
Doktora götürdük bir sürü ilaç d vitamin içeren ilaçlar takviyeler aldık bi hafta sonra kontrolümüz var
Başına böyle bir durum gelen oldumu yada cevrenizde duydunuzmu çok üzülüyorum
Bu durumda olup da düzelen oldumu
Ahh bu pandemi yavrum evin içinde büyüdü dogru duzgun gunes goremedi ki bebegim yeterince d vitamini alamamis
Onu açık alanlara çıkardım ama yeterli gelmemis demek ki
Evden çıkmaya da korkuyordum virüs yüzünden şimdi hergun çıkıyoruz güneşe
bebekleri olanlar arkadaşlar lütfen elinizden geldiğince açık alanda guneslendirin yavruları

D vit takviyesi dogumdan itibaren kullanmanoz grrekiyordu zaten kullanmadiniz mi? D vitten yararlanmak icin gunese cikmanin da kurallati var youtibe a bir bakin umarim duzelir

Geçmiş olsun düzelir inşallah hemen. Biz güneşli havalar da hep çıktık. Virüsle yaşamaya alışmak zorundayız. Kendimizi koruyarak çıkmalıyız

Geçmiş olsun,sağlıkla büyüsün bebeğiniz. D vitamini bebekler 1 yaşına kadar kullanıyor normalde,hatta 1 yaş sonrası tahlil yapılıp devam edilebiliyor da,kullanmadınız mı?
Maalesef güneşten alınan yeterli olmayabiliyor,şartlar malum 1 senedir evdeyiz,ben çocuklarıma bu kış verdim hep d vit. Kendimde kullanıyorum.
Ilaclarını düzenli kullanın,toparlar muhtemelen.

Kendisi yerinde duramayan akilli bi bidik 10 aylikken yurumeye basladi simdi 11 aylik penguen gibi yuruyordu normal sandik zamanla baktik ki diz kapağından ayağına kadar uzanan bölümde eğrilik var
Doktora götürdük bir sürü ilaç d vitamin içeren ilaçlar takviyeler aldık bi hafta sonra kontrolümüz var
Ahh bu pandemi yavrum evin içinde büyüdü dogru duzgun gunes goremedi ki bebegim yeterince d vitamini alamamis
bebekleri olanlar arkadaşlar lütfen elinizden geldiğince açık alanda guneslendirin yavruları
Canım bi yakınımın cocugu öyle olmuştu. D vitamini takviyesi uygulanmıştı şuan hiç bir şey kalmadı

Geçmiş olsun,sağlıkla büyüsün bebeğiniz. D vitamini bebekler 1 yaşına kadar kullanıyor normalde,hatta 1 yaş sonrası tahlil yapılıp devam edilebiliyor da,kullanmadınız mı?
Maalesef güneşten alınan yeterli olmayabiliyor,şartlar malum 1 senedir evdeyiz,ben çocuklarıma bu kış verdim hep d vit. Kendimde kullanıyorum.
Ilaclarını düzenli kullanın,toparlar muhtemelen.
Damlamiz vardi evde kullanıyorduk arada almayı unuttuğumuz nadir günler oldu ama kullanıyorduk düzenli olarak

İş yerinde bir çalışanın bebeğinde de aynısı olmuştu. D vitamini ve bol güneş görmesi lazım demiş doktor. Yine de takibine devam edin demişti

Damlamiz vardi evde kullanıyorduk arada almayı unuttuğumuz nadir günler oldu ama kullanıyorduk düzenli olarak
Havalar düzeldi,bol güneş ışığı(uygun saatlerde,balkonunuz günes alıyorsa oraya bile çıkarabilirsiniz)ve düzenli vitamin kullanımı ile düzelecektir bence. Geçmiş olsun,pandemi en çok çocuklara zarar verdi diyorum her seferinde,cidden öyle.

Canım bi yakınımın cocugu öyle olmuştu. D vitamini takviyesi uygulanmıştı şuan hiç bir şey kalmadı
Çok sevindim umarım bizde de aynısı olur
Oğlumun ilerde hem görüntü olarak kendisi üzülür hemde sağlık açısından ağırlık merkezinin değiştiği yükten dolayı ağrılarının olacak olması beni çok uzuyor
Kendimi suçlayan bi anne olmadım hiç ama benim yüzündenmiş gibi vicdan yapıyorum

Cok gecmis olsun. Insallah gecici bir durumdur.

Dogumdan itibaren d vitamini kullandiniz mi? Mutlaka kullanilmasi gerekiyor, anne sutunden gecmeyen tek vitamin oldugu icin. Kullandiginiz halde mi olmus d vit eksikligi? Bir de 9. Ayda kan tahlilinde bakilmis miydi d vit degerine?

Güneşe öğle saatinde çıkmalısınız. Kolları ve bacakları çıplak olsun mümkün mertebe

Çok sevindim umarım bizde de aynısı olur
Oğlumun ilerde hem görüntü olarak kendisi üzülür hemde sağlık açısından ağırlık merkezinin değiştiği yükten dolayı ağrılarının olacak olması beni çok uzuyor
Kendimi suçlayan bi anne olmadım hiç ama benim yüzündenmiş gibi vicdan yapıyorum
Yok canım merak etme çarpık gibi dimi bacağı dediğim kişide öyleydi

geçmiş olsun

Kuzenimin bebeği de pandemi bebeği, aynısı ona da oldu düzenli takip yaptılar düzeldi. Korkmayın kalıcı birşey değildir, sağlıkla büyüsün kuzular.

Bunun icin bir site var, ulkemize yaklasik olarak 15 mayis 15 eylul arasi d vitamini alabilecegimiz isinlar dusuyor saat 10 15 arasi dusuyor sonrasinda sabunla iyice yikanmamasi gerekiyor cunku 24 saat icinde sentezleniyor ve emiliyor avuc icleri eklem yerleri daha iyi
Su an takviye kullanin mutlaka dr onermistir ztn

Bunun icin bir site var, ulkemize yaklasik olarak 15 mayis 15 eylul arasi d vitamini alabilecegimiz isinlar dusuyor saat 10 15 arasi dusuyor sonrasinda sabunla iyice yikanmamasi gerekiyor cunku 24 saat icinde sentezleniyor ve emiliyor avuc icleri eklem yerleri daha iyi
Su an takviye kullanin mutlaka dr onermistir ztn
Evet takviyelerimiz var hangi site acaba

Havalar düzeldi,bol güneş ışığı(uygun saatlerde,balkonunuz günes alıyorsa oraya bile çıkarabilirsiniz)ve düzenli vitamin kullanımı ile düzelecektir bence. Geçmiş olsun,pandemi en çok çocuklara zarar verdi diyorum her seferinde,cidden öyle.
Aynen oyle maalesef haklisiniz balkon cok guzel gunes aliyor ama cok tehlikeli kullanistan ziyade gorunuse onem vermisler o yuzden kullanamiyoruz kapimiz hep kapali disari cikiyoruz bol bol

Back