- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
Merhabalar gelecek ayın sonunda yaşını dolduracak bi oğlum var
Kendisi yerinde duramayan akilli bi bidik 10 aylikken yurumeye basladi simdi 11 aylik penguen gibi yuruyordu normal sandik zamanla baktik ki diz kapağından ayağına kadar uzanan bölümde eğrilik var
Doktora götürdük bir sürü ilaç d vitamin içeren ilaçlar takviyeler aldık bi hafta sonra kontrolümüz var
Başına böyle bir durum gelen oldumu yada cevrenizde duydunuzmu çok üzülüyorum
Bu durumda olup da düzelen oldumu
Ahh bu pandemi yavrum evin içinde büyüdü dogru duzgun gunes goremedi ki bebegim yeterince d vitamini alamamis
Onu açık alanlara çıkardım ama yeterli gelmemis demek ki
Evden çıkmaya da korkuyordum virüs yüzünden şimdi hergun çıkıyoruz güneşe
bebekleri olanlar arkadaşlar lütfen elinizden geldiğince açık alanda guneslendirin yavruları
Kendisi yerinde duramayan akilli bi bidik 10 aylikken yurumeye basladi simdi 11 aylik penguen gibi yuruyordu normal sandik zamanla baktik ki diz kapağından ayağına kadar uzanan bölümde eğrilik var
Doktora götürdük bir sürü ilaç d vitamin içeren ilaçlar takviyeler aldık bi hafta sonra kontrolümüz var
Başına böyle bir durum gelen oldumu yada cevrenizde duydunuzmu çok üzülüyorum
Bu durumda olup da düzelen oldumu
Ahh bu pandemi yavrum evin içinde büyüdü dogru duzgun gunes goremedi ki bebegim yeterince d vitamini alamamis
Onu açık alanlara çıkardım ama yeterli gelmemis demek ki
Evden çıkmaya da korkuyordum virüs yüzünden şimdi hergun çıkıyoruz güneşe
bebekleri olanlar arkadaşlar lütfen elinizden geldiğince açık alanda guneslendirin yavruları