Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim zayıf mi lutfen yardımcı olun

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Evet konuştum ordakilerle derhal biberonu ve emziği atmami söylediler. ama ben çok duygusal birisiyim dayanamıyorum aglamalarina. her reddettginde içim parcalaniyo ama mücadele edemiyorum veriyorum bıberonu acaba emzirme danışmanı gelse yardımcı olur mu hem bıraksın istemiyorum hem de zayıf davranıyorum acilen karar vermem lazim

Siz nasi basardiniz nekadar surdu
Gece yine biberon veridm dediğiniz gibi yaptım 1saat bekledim arada teklif ettim yok ne varsa bu memede görünce çığlık çığlığa .düşünüp duruyorum neden oldu diye
Memeyi istememesinin sebebleri var bir tanesi muhtemelen yogun akiyodur yetisemedigi icin bogazina takiliyo buda onu sinirlendiriyo.ama siz uykusundada olsa emzirin ve unutturmayin memeyi bu zorlu bir surec sizin icin.dayanicaksiniz artik.yada bir gogsunuzun delikleri fazla acik olabilir.inanin duzeliyo endiselenmeyin cunku sizin duygulariniz onada geciyo ve oda tedirgin olabilir.sakin kalmaya calisin ayrica onemli emzirme yastigi alin klasik muzik kisik tondan acin ve mutlaka yalniz bir odada olmaya gayret edin sakin bir ortama ihtiyaci var.kalabalikta ben hic vermedim hep odamda yastigimin ustunde verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…