- 9 Nisan 2019
- 36
- 1
- 16
- 36
- Konu Sahibi Esmakaraogluu
-
Hiç ağlamıyor. Oyuzden de acikip acikmadığını tam anlayamiyorumKilo alımı iyi doktor dediği için değil de eğer doymuyor ağlıyor aç olduğu için uyumuyorsa mama verin . Siz bebeğinizi daha iyi bilirsiniz . Biraz aç bırakıp meme vermeyi deneyin sürekli sağıp vermek size de eziyet memeler harap olur .
Hemsiremiz hiç ilgilenmiyor malesef meme reddi dedim doktorun bilir dedi benim psikoljim bozuldu cnku emzirmeyi çok sevmiştim okadar mutlu oliyodum ki.biberon verdgm için çok pişmanım çok geri dönüşü varsa herşeyi yapmaya raziyimBebeginiz aya bölersek 880 gram almış 1 ayda ilk aylarında alacakları kilo miktarı bu civar da zaten gayet iyi annesi içinizi ferah tutun bebeğinizle ilgilenen hemşirenize de sorabilirsiniz aylık takiplerinde
Hazır kolayına gelmiş kuzucuğun dediğim gibi yapın bence biberonu komple çıkarın ya meme yada yok şeklinde ilerleyin çok tepki gösterebilir normal ama inanın bol ten teması ve sizin ondan önce teklif edip vermeniz işe yarıcak emmedi mi bir daha on dk sonra teklif edin misal emmedi mi tekrar ara verip edin tabi ki bunlar aşırı uzun olmasın yavrucak acından çatlatacak duruma gelmesin ama hemen pes ederseniz bir sonraki adım daha da şiddetli oluyor her yaşta her aydaYa ne güzel çok özendim ben de biberon vereli 10gun oldu.ben de uğraşıyorum ama inanın bu esnada kilo alamaz.diye endişeleniyorum kilo takıntısı var ben de bunu düşünmekten alamiyorumkendimi
Gerekirse mamaya başlarım hiç sorun yok. 4kilo dogdugu için zayıf diyor herkes ona takıldım benAnnelerin mama korkusunu anlamıyorum bi emziren mi ana yahu panik yapacak ne var
Çok haklısınız .elimden geleni yapicam peki bu esnada kaşıkla mi besleyeyim hiç almazsa daha pratik bişey var mı acabaHazır kolayına gelmiş kuzucuğun dediğim gibi yapın bence biberonu komple çıkarın ya meme yada yok şeklinde ilerleyin çok tepki gösterebilir normal ama inanın bol ten teması ve sizin ondan önce teklif edip vermeniz işe yarıcak emmedi mi bir daha on dk sonra teklif edin misal emmedi mi tekrar ara verip edin tabi ki bunlar aşırı uzun olmasın yavrucak acından çatlatacak duruma gelmesin ama hemen pes ederseniz bir sonraki adım daha da şiddetli oluyor her yaşta her ayda
Bebeginiz aya bölersek 880 gram almış 1 ayda ilk aylarında alacakları kilo miktarı bu civar da zaten gayet iyi annesi içinizi ferah tutun bebeğinizle ilgilenen hemşirenize de sorabilirsiniz aylık takiplerinde
[/ Bir de bana ki hesabı doğum kilosu uzerindem yapılıyor dendi yani 4kilodan.3640dan itibaren mi yapmaliyim
Alternatif sunmayın sadece meme ille de alacak o memeyi emin olun alternatif sunduğunuz anda biberonu bırakıp ona geçicekÇok haklısınız .elimden geleni yapicam peki bu esnada kaşıkla mi besleyeyim hiç almazsa daha pratik bişey var mı acaba
Alternatif sunmayın sadece meme ille de alacak o memeyi emin olun alternatif sunduğunuz anda biberonu bırakıp ona geçicekÖncelikle aklınızda kesin olarak sadece meme olduğunu netleştirin. Sonrasında inanın bir almıcak iki almıcak üçüncü de mecbur alıcak bol bol sarılın çıplak halde ki süt kokusunu alsın buram buram süt kokusu bebeği tahrik eder eninde sonunda emin olun
[/QUOkafamda netlestriemedgim için böyle oluyor zatenama yapicam basaricsm cnku emzirmek gerçekten muhteşem bişey sağım yapmak çok yorucu hayattan kopuyorum
Ben bunun için neler vermezdimİnanın emzirmekte zaman zaman hayattan koparıcı oluyor bende gece emzirmesini kesemediğim için çok zorlanıyorum gece sürekli uyanıyor emmek için birlikte yatıyorum tüm geve aynı pozisyonda uyumak zorunda kalıyorum
Merak etmeyin aşıcaksınız alternatif yok tek yol meme şeklinde ilerleyin düzelicejBen bunun için neler vermezdim
Siz nasi basardiniz nekadar surduBenim kiz 3_4 aylikken meme reddi baslamisti agliyodum artik ve biraz sagdim biberona taze sut olmasida onemli memenin surekli uretmesi icin bir taraftanda emzirmeye calistim uykuda filan sonra sonra duzelmeye basladi durum ve suan 22 aylik inanin meme diye etrafta bas bas bagiriyo araba sokak dinlemiyo.size diyecegim o ki sakin pes etmeyin.
Gece yine biberon veridm dediğiniz gibi yaptım 1saat bekledim arada teklif ettim yok ne varsa bu memede görünce çığlık çığlığa .düşünüp duruyorum neden oldu diyeMerak etmeyin aşıcaksınız alternatif yok tek yol meme şeklinde ilerleyin düzelicej
Cok teşekkür ederim.mamayi dert etmiyorum da emzirememeyi çok kafama takiyorumayda 800 gram cok normal,az diyen doktordan suphe ederim.Dogum kilosunun burda bir onemi yok 600 gramdan sonrasi normal kabul ediliyor.Benim bebegimilk ay 400 gram almisti ve ben mamaya baslamistim sizin baslamniza gerek yok
surekli teklif edeceksiniz yilmayin.meme reddi yasiyorsunuz.banyoda suyun altinda emzirmeyi,ten tene temasla emzirmeyi deneyin.odayi iyice isitin siz ust kiyafetleriniziCok teşekkür ederim.mamayi dert etmiyorum da emzirememeyi çok kafama takiyorum
Konuştum ordakilerle biberon kullandığım icin çok kizdilar ve derhal emzikle birlikte çöpe atmami söylediler ama ben bunu yapamıyorum.sagarak zaten o kiloyu aldırdım bebeğim iştahsız gibi acaba bı sıkıntısı mi var idrar yolu falan gibisurekli teklif edeceksiniz yilmayin.meme reddi yasiyorsunuz.banyoda suyun altinda emzirmeyi,ten tene temasla emzirmeyi deneyin.odayi iyice isitin siz ust kiyafetlerinizi
cikarin bebekde sadece beziyle kalsin oyle emzirmeyi deneyin. emzirme danismanlari boyle tavsiyelerde bulunuyor.Facebook kullaniyorsaniz emzirme akademisi diye bir grup oraya uye olun size cok yardimci olacaklardir.
Çok zor gerçekten sürekli aglamakliyim etrafimdskiler de çok sıkıldı ver biberonu gitsin diyorlarKucağınıza poposunun pispislayarak ayakta emzirin bu ay cok inat olun ve meneyi biraktrmayin zor bir donem sabirli olun. Hayir kilosu gayet iyi bi dönem kilo verip bi dönem toparlarlar cocuklar böyledir doyduğunu düşünüyorsanız mama kesinlikle vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?