Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim zayıf mi lutfen yardımcı olun

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Esmakaraogluu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
36
1
16
36
Bebeğim 4000kilo doğdu 3.640 a düştü şuan tam 2aylikve 5400gram.sizce çok mu az?meme reddi de başladı emmek istemiyor ben de sagip veriyorum ama çok iştahlı olmayan bir bebek.bir de bu aylık kilolarını doğum kilosu dan itibaren mi yoksa kilo verip almaya başladıktan sonra mi hesapliyoruz

Sakın sağıp vermeyin biberon vs alışırsa asla tutmaz sütünüzü göğüs ucunuza sürün gerekirse birazda aç bırakın sonrasında 5 dk sonrasında alıp emicektir soyunun ikinizde çıplak ten teması yapın böyle böyle tekrar memeye döndürün emin olun bırakmaz tadını alıp zevkini anlayınca

Obez olsun diye mi ugrasiyorsunuz? Bebegin mekanizmasi da bunu durdurmaya çalışıyor

En başta sebep biberon olmasa da şuan Biberondan dolayı istemiyor.herseyi denedim ama yok inat ediyor almıyor kitliyor ağzını bazen uykusunda emziriyorum.emzirmeyi herşeyden çok istiyorum ama kaşıkla verince de sinirleniyor sabirsozlaniyor yarisi dökülüyor napcagmi şaşırdım aç kalıcak diye korkup Biberondan veriyorum

En başta dediğiniz çokta uzakta değil zaten bebek henüz 2 aylık Almıyorsa aç kalıcak inanın sonra sonra emicek oğlum 3-4 aylıkken redde başladı o kadar uğraştım ki sürekli teklif ettim ama biz başından beri asla emzik biberon kullanmadık sonrasında o da sevdi tekrar oyun yapa yapa ten teması yapa yapa alıştırdım tekrar şuan 21 aylık halen emziriyorum

Biberon ve emzige kac aylikken basladiniz

Benim ki 2800 doğdu ve 2 aylıkken 5200 gramdı. Emzirme desteği alın bence sütünüz varmış yazık olmasın

Biberon ve emzige kac aylikken basladiniz
Hiç vermedim onlar olmadan da çok ağlayan bir çocuk olmasına rağmen çok güzel büyüttüm oldum olası küçüklükten duyduğum bir olay yüzünden asla emzik vs görmeye bile dayanamıyorum aklıma direk o olay geliyor tiksinti geliyor oğlum sus pus bir çocuk asla olmadı ağlayan halen ağlayan bir çocuk ama kendi göğüsümle gayet güzel geçinip gidiyoruz emzik biberon 1. O olay 2. De lastik parçasıyla kandırmak oyalamak hoşuma gitmediği için hiç kullanmadım

Kilo alımı iyi doktor dediği için değil de eğer doymuyor ağlıyor aç olduğu için uyumuyorsa mama verin . Siz bebeğinizi daha iyi bilirsiniz . Biraz aç bırakıp meme vermeyi deneyin sürekli sağıp vermek size de eziyet memeler harap olur .

Birde annelere ne yazık ki biberon emzik resmen dayatılıyor sanki zoraki bir şeymiş gibi davranılıyor aslında ne kadar yanlış

Bebeginiz aya bölersek 880 gram almış 1 ayda ilk aylarında alacakları kilo miktarı bu civar da zaten gayet iyi annesi içinizi ferah tutun bebeğinizle ilgilenen hemşirenize de sorabilirsiniz aylık takiplerinde

Ya ne güzel çok özendim ben de biberon vereli 10gun oldu.ben de uğraşıyorum ama inanın bu esnada kilo alamaz.diye endişeleniyorum kilo takıntısı var ben de bunu düşünmekten alamiyorumkendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…