- 9 Nisan 2019
- 36
- 1
- 16
- 36
- Konu Sahibi Esmakaraogluu
-
Obez olsun diye mi ugrasiyorsunuz? Bebegin mekanizmasi da bunu durdurmaya çalışıyorBebeğim 4000kilo doğdu 3.640 a düştü şuan tam 2aylikve 5400gram.sizce çok mu az?meme reddi de başladı emmek istemiyor ben de sagip veriyorum ama çok iştahlı olmayan bir bebek.bir de bu aylık kilolarını doğum kilosu dan itibaren mi yoksa kilo verip almaya başladıktan sonra mi hesapliyoruz
Doktor sınırda dedi 4kilo doğduğu için. bidahaki ay böyle.olirsa mamaya baslayablriz dedi oyizden endişe ettimKilosu iyi işte, ne bekliyordunuz ki?
En başta sebep biberon olmasa da şuan Biberondan dolayı istemiyor.herseyi denedim ama yok inat ediyor almıyor kitliyor ağzını bazen uykusunda emziriyorum.emzirmeyi herşeyden çok istiyorum ama kaşıkla verince de sinirleniyor sabirsozlaniyor yarisi dökülüyor napcagmi şaşırdım aç kalıcak diye korkup Biberondan veriyorumSakın sağıp vermeyin biberon vs alışırsa asla tutmaz sütünüzü göğüs ucunuza sürün gerekirse birazda aç bırakın sonrasında 5 dk sonrasında alıp emicektir soyunun ikinizde çıplak ten teması yapın böyle böyle tekrar memeye döndürün emin olun bırakmaz tadını alıp zevkini anlayınca
Cocuk doktorunami gidiyorsun canim yoksa kadin dogum doktorunamiDoktor sınırda dedi 4kilo doğduğu için. bidahaki ay böyle.olirsa mamaya baslayablriz dedi oyizden endişe ettim
Ah o mamalarin doktorlara geri dönüşü.. nasil niliyor musunuz? Ev arsa tatil vs..Doktor sınırda dedi 4kilo doğduğu için. bidahaki ay böyle.olirsa mamaya baslayablriz dedi oyizden endişe ettim
Biberon ve emzige kac aylikken basladinizEn başta dediğiniz çokta uzakta değil zaten bebek henüz 2 aylıkAlmıyorsa aç kalıcak inanın sonra sonra emicek oğlum 3-4 aylıkken redde başladı o kadar uğraştım ki sürekli teklif ettim ama biz başından beri asla emzik biberon kullanmadık sonrasında o da sevdi tekrar oyun yapa yapa ten teması yapa yapa alıştırdım tekrar şuan 21 aylık halen emziriyorum
Hiç vermedim onlar olmadan da çok ağlayan bir çocuk olmasına rağmen çok güzel büyüttüm oldum olası küçüklükten duyduğum bir olay yüzünden asla emzik vs görmeye bile dayanamıyorum aklıma direk o olay geliyor tiksinti geliyor oğlum sus pus bir çocuk asla olmadı ağlayan halen ağlayan bir çocuk ama kendi göğüsümle gayet güzel geçinip gidiyoruz emzik biberon 1. O olay 2. De lastik parçasıyla kandırmak oyalamak hoşuma gitmediği için hiç kullanmadımBiberon ve emzige kac aylikken basladiniz
Benim ki 2800 doğdu ve 2 aylıkken 5200 gramdı. Emzirme desteği alın bence sütünüz varmış yazık olmasın
Yani az degilminasıl kimden destek alabilirim
Ya ne güzel çok özendim ben de biberon vereli 10gun oldu.ben de uğraşıyorum ama inanın bu esnada kilo alamaz.diye endişeleniyorum kilo takıntısı var ben de bunu düşünmekten alamiyorumkendimiEn başta dediğiniz çokta uzakta değil zaten bebek henüz 2 aylıkAlmıyorsa aç kalıcak inanın sonra sonra emicek oğlum 3-4 aylıkken redde başladı o kadar uğraştım ki sürekli teklif ettim ama biz başından beri asla emzik biberon kullanmadık sonrasında o da sevdi tekrar oyun yapa yapa ten teması yapa yapa alıştırdım tekrar şuan 21 aylık halen emziriyorum
Çocuk doktoru canimCocuk doktorunami gidiyorsun canim yoksa kadin dogum doktorunami
Çocuk doktoru canimCocuk doktorunami gidiyorsun canim yoksa kadin dogum doktorunami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?