• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim yüzünün üstüne düştü yüzü şişti morardı ne yapmalıyım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeynepp35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
20
0
86
44
İzmir
arkadaşlar bebeğim yüzünün üstüne düştü yanağı hem şişti hemde haif morardı ne yapabilirim bilmiyorum lüften bi akıl verin bana

hemen bir doktora götürün, ciddi bir sorun olmasın allah korusun..

geçmiş olsun..

umarım doktora götürmüşsünüzdür.lütfen böyle önemli şeylerde burdan yardım beklemeyin biran önce doktora başvurun.geçmiş olsun.

benim oğlumda düşmüştü yüz üstü...

Allah'tan battaniyesiyle birlikte düştüde bişey olmamıştı.

oğlumda morarma şişme hiç bişey olmaıştı.sen götürsen iyi olur doktora...

bence hemen doktora götürmelisin benimde oğlumda çok kez düştü ama ne bir kızarıklık ne bir şişme olmadı

canım valla sen bılırsın ama doktora ımkanın varsa gotur .benım oglumda 2 gun önce benım yatagımdan kafasının ustune dustu tam tepesi üstüne dustu.benım dooktora gıtme ımkanbım olmadı..suan ıyıyız sukurr ..senınkı morarmıs ve sişmiş.bizde öle bıse olmadı cok hafıf sıstı kafası.ama ımkanın varsa durma gıt doktora gecmıs olsunn canım

ben de buna inanamıyorum , bebeğiniz düşüyor , yaralanıyor ve siz onu anında dr.a götürmek yerine buraya gelip ne yapmalıyım diye soruyorsunuz :((

yapmayın ANNELER ! buraya yazabilen herkes dr.a götürmesi gerektiğinin bilincindedir kanımca...

beklemeyin böyle durumlarda , alın bebeğinizi canınız sıkılsa da götürün ilk ağızdan birşey olmadığını öğrenin sonra buraya yazın....

ben de buna inanamıyorum , bebeğiniz düşüyor , yaralanıyor ve siz onu anında dr.a götürmek yerine buraya gelip ne yapmalıyım diye soruyorsunuz :((

yapmayın ANNELER ! buraya yazabilen herkes dr.a götürmesi gerektiğinin bilincindedir kanımca...

beklemeyin böyle durumlarda , alın bebeğinizi canınız sıkılsa da götürün ilk ağızdan birşey olmadığını öğrenin sonra buraya yazın....

konu sahibi de ne olur sadece siz üstünüze alınmayın... sizinki benzer 3-4 konu okudum son 10 gün içinde... :((

çok çok geçmiş olsun... dilerim ciddi birşey yoktur

haklısınız ama gercekten bazen öleee durumlar oluyorkı ımaknınız olmuyor dk gıtmeyee.onlar bızım canımızzz kılına zarar gelseee bız ölürüzz..benımde oglum dustu ımkanım olmadı goturemedımm..ama ıcım ıcımı yedıı...ölee hersey anında olmuyorr..suan ıyı cok sukurr burdaa paylasmak bırazda olsa moral almak sucmu yanıı :ecrin_bebek:

Back