Bebek Beslenmesi bebeğim yüzünü örtüyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

neslihanceylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
5
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba 4 aylık bir kızım var uyurken sürekli yüzüne battaniyesini çekiyor.Önlük takıyorum uyanık olduğu zamanda yüzünü örtüyor sonra panikliyor sizce bu normalmi içinizde benim gibi bir durum yaşayan varmı ?

merhaba elbette anlattığın durum normal. bu dönemlerde bebekler kollarını sürekli hareket ettiriyolar o yüzden kesinlikle battaniyesini kolunun altına kadar çekmelisin. ya da açamayacağı şekilde örtmelisin kollarını. yüzüne geldiğinde ise boğulabiir. zaten bebek de o yüzden panikliyor nefes alamadığını farkediyor. benim kızım da öyle. o yüzden çok dikkat ediyorum. Allah korusun.

canım çok teşekkür ederim acaba dedim sadece benim ufaklıkmı böyle yapıyor yalnız değilmişim demekki normal bir durum korkuyorum sürekli gece kontrol ediyorum bir bakıyorum yüzünü örtmüş

canım benim oğlum da aynısı yapıyor.hatta yüzünü örtmeden uyumuyor.bende bekliyorum uyusun diye uyuyunca açıyorum yüzünü.sonra bakıyorum yine kapatmış.demekki öyle rahat ediyor.çok korkma ama tedbirli olmakta fayda var.her çocuğun huyu var işte bizimkilerde böyle...

evet canım bizim afacanlarda böyle yapıcak bişey yok bir süre sürekli kontrol edicez artık tam uykuya geçtiği an içimiz rahat olucak :) yalnız değilmişim rahatladım acaba utangaçmı olucaklar :)) ne dersin?

benım oglumda oyle canım ılk zaman lar yuzu ortulunce oda panıklerdıama ona korkulacak olmadıgını anlatmak ıçın yuzu ortuldugunda yanına gıdıp yuzunu acıp gulerek ece deıyorum ve arkasınada bı kez ben yzunu ortup tekrar acıp ece dıyorum sımdı sırf oyun ıcın kendı ortuyo battanesını yada onlugunu... tabı uyukuda onlar oyunu yada eceyı bılmezler onun ıcın de ben sahsen dıkkat edıyorum ve bebegıme tulum aldım onunla yatırıyorum rahatn oluyor kolları falanda usumez...besıgınde rahat rahat yatıyo sabaha kadar..bu kış boyle gecıyor zaten seneye kışada oğlusum buyur......

Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın canım şimdi şimdi bende yaptığı hareketi oyuna çevirip oyun olduğunu öğretmeye çalışıyorum cee yapıyoruz gülüyor benimle yaşadıklarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…