• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim Yürürken Düşüyor

mehtapberenhakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
17
2
36
41
Merhaba anneler, 13 aylik bir kızım var 10. ayindan itibaren desteksiz yürümeye başladı. Sorun şu ki, düşerken poposunun uzerine degil de, tum vucudunu geriye atiyor. Bu dusmeler esnasinda en kotusu de sirtustu kafasinin gum diye yere degmesi. Bebegim hic emeklemedi. Duserken kalkmayi da bilmiyor. Sorum su ki bebekler ilk adimlarindan ne kadar sure sonra duzgun dusmeden yurur? Yani o kadar endiseliyim ki surekli bu sekilde dusecek popo ustune dusmeyi beceremeyecek, yerden kalkmayi beceremeyecek diye. Surekli gunde rahat 6-7 saat pesindeyim dusmemesi icin. Psikolojim bozuldu resmen

İçiniz rahat değilse doktorunuzla görüşün bence
Bu durum çocuktan çocuğa değişir bence siz içinizi ferah tutun
benim oğlumda 9 aylıkken yürüdü desteksiz
destekli 7. Ayından itibaren yürüyordu kendine ne zaman iyice güvendi o zaman desteksiz yürüdü ve öyle düşmeleri olmadı hiç hala daha koşmadığı sürece düşmez

İçiniz rahat değilse doktorunuzla görüşün bence
Bu durum çocuktan çocuğa değişir bence siz içinizi ferah tutun
benim oğlumda 9 aylıkken yürüdü desteksiz
destekli 7. Ayından itibaren yürüyordu kendine ne zaman iyice güvendi o zaman desteksiz yürüdü ve öyle düşmeleri olmadı hiç hala daha koşmadığı sürece düşmez
tesekkur ederim cevabiniz icin, ne mutlu size ki boyle dusmeler yasamamissiniz. Kizimin kafasi her yere carptiginda dunyam yikiliyor, sabaha kadar gidip gelip bakiyorum iyimi diye. Cok zor bi durum

Back