Çocuk Hastalıkları Bebeğim yumutatıcı yutmuş olabilir mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yazboztahta

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
1.323
265
Arkadaşlar dolap güvenlik kilidini açık unutmuşum. Bebeğim de yarım saat önce de yumuyatıcıyı almış dişleri ile uç kısmındaki mavi yeri çıkarmış, yumuşatıcıyı halıya ve üzerine dökmüş, iki dakika içinde oluyor bunlaryanına gittigimde uç kapağı ağzında idi içmemiş belli çok korkuyorum damla bile yuttu ise diye. Uyuttum şimdi dışarı çıkma imkanım da yok eşim evde değil.
Yutup yutmadığını nasol anlarım b
i belirti verir , çok korkuyorum

Düzeltme: panik ile yanlış yazmışım. Bulaşık makine Parlatıcı olacak arkadaşlar

Son düzenleme:
Yutsaydı kokusu gelirdi bence ağzından. Malum çok yoğun kokuyor
Geçmiş olsun bu arada

Üzerinde döküldüğü için haliyle koku vardı tabi. Evde bi kızım daha var büyük uyuyod.ambulans ile de gidemem. Eşim içmemiştir suyu bile içmiyor kendi dedi. Ya bir damla bile yuttu ise
114 arayacağım şimdi sağ olun

böyle bir durumda eşiniz falan önemsemeden bebeğinizi kapıp bir taksiyle hastaneye gitmelisiniz. şu an bir şey olduğu için söylemiyorum ama yalnız oluşunuz, eşinizin olmaması vs bir bahane değil bence[/QU
7 yaşında bir çocuıum daha var evde. Gidemem bırakabileceğim kimsem de yok

Umarım icmemistir ama bir damla içmesi yaşamsal bir tehlike yaratmaz .Yumusatici soluk borusuna zarar veren tahris edici bir kimyasal degil.O kadarciktan da agir bir zehirlenme olmaz diye dusunuyorum (Bir damla ictiyse) .Deterjan malzemelerini daha yüksek bir yerde muhafaza edersiniz.

Aradım 114ü damlası yeter dedi zarar için. Ağlaya ağlaya gidiyorum hastaneye. Eşim de geliyor il dışından. Bi arad panik ile yumuşatıcı demişim. Bulaşık makine parlatıcısı yuttuğu

Aradım 114ü damlası yeter dedi zarar için. Ağlaya ağlaya gidiyorum hastaneye. Eşim de geliyor il dışından. Bi arad panik ile yumuşatıcı demişim. Bulaşık makine parlatıcısı yuttuğu
Allah yardımcınız olsun. Doğrusunu yapıyorsunuz. Kötü bir şey olacağını sanmıyorum. Tahrişi engelleyici bir şeyle müdahale ederler.

Allah Allah basil gidemezsin ya.cocuk hadi içtiyse ne yapmayı planlıyorsun o zaman atla taksiye git bazı şeylerin telafisi olmaz bunu ne zaman alıcaz içmediyse ne ala ama ya içtiyse Allah korusun neyi beklediğinizi anlamadim ben bi türlü
İlk örce bir şey olmayacağını düşündüm. Biraz araştınca panikledim şu an çok kötüyüm. Eğer bir şey olursa ne yaparım

Allahin izniyle hicbir sey olmaz. İcmemistir insallah. Bir damla yurtuysa da vir sey olmaz. Ciddi ciddi fazlaca yutmus olsaydi suan misil misil uyuyor olmaz bir tepki verirdi mutlaka. Aglardi sizlanirdi. En basitinden agzina degdiginden o alacagi aci tat la bile aglardi iciniz rahat olsun. Yine de bir yogurt yedirin , gece bir iki saatte bir atesini kontrol edin yeterli.

İlk örce bir şey olmayacağını düşündüm. Biraz araştınca panikledim şu an çok kötüyüm. Eğer bir şey olursa ne yaparım
Canim gidiyorsun doktora insallan kolayca atlatirsiniz.bu gibi durumlarda ambulans bile geliyor. Arkadaşımın cocugu ilac içmişti taksi bulamadi dolmuşla gidiyordu, yeri tarif etti gelip aldilar dolmustan şükür onada bisey olmadi. Sen dik dur insallah

Bu çok hassas bi konu o yüzden kusura bakmayin kirdiysam sizi çünkü Allah muhafaza tehlikeli inşallah birşey çıkmaz lütfen yazın merak ederiz minik kuzuyu

Boyle durumda cocugunuzu uyutmamaniz gerekiyor! Hatta bi sey icirmeyin ve ya yedirmeyin. Ilk isiniz bir hastaneye gitmek!

X