Bebek Beslenmesi bebegim yogurt corbasi yiyor ama normal yogurt yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sarikirmizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.400
605
Kizlar benim bebegim masallah istahi yerinde herseyi yer saglikli yogurt corbasinida bayila bayila yiyor ama gel gelelimki yogurdu yemiyor. Meyveli yogurt vermek istemiyorum alismasi icin, ama yogurtlu sekersiz icecekleri iciyor. Yogurt corbasinada yari yariya yogurt koyuyorum yani yogun oluyor ama guzelce yiyor. sade oldu mu yemiyor

Sut, peynir urunlerini gunluk yeterince aliyor o yuzden o konuda sorunumuz yok ama ben bebegimin yinede yogurda alismasini istiyorum

Mantiyi mesela cok sever ama azicik yogurt degse yemez.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

yoğurdu pekmez veya meyve püreleri ile tatlandırın,2 kaşık meyveli 1 kaşık normal yoğurt verirseniz ,normal yoğurdun tadına da alışır bi süre sonra

Ayran yapın? Cacık yapın? Sarımsak koyun cacığa. İştah arttırıyor ve çok faydalı.

Yaptim canim yemiyor dilinin ucu dahi degse geri tukuruyor. Yogurda veya ayrana degmis kasikla dahi birsey yemiyor tertemiz olcak. Mesela salataligi azicik yogurda batirip veriyim hemen geri tukuruyor. Sanki boyle limon yemis gibi yuzunu burusturarak tukuruyor. tiksiniyor resmen.

yoğurdu pekmez veya meyve püreleri ile tatlandırın,2 kaşık meyveli 1 kaşık normal yoğurt verirseniz ,normal yoğurdun tadına da alışır bi süre sonra

Meyve parcaciklari olan yogurt almistim ama onuda yemedi. Herseyi masallah yiyen kizim yogurdu yemiyor. Yogurt saglikli oldugu icin yogurda alismasini istiyorum. Teyze kizlarimda 18 yasinda onlarda yogurt yemiyor. Kiziminda oyle olmasini istemiyorum.

Süt ve süt ürünlerine alerjisi olmasın?

Süt ve süt ürünlerine alerjisi olmasın?

yok canim sanmiyorum. Cunku yogurtlu corba yapiyorum yiyor sut iciyor peynir yiyor tereyagda yiyor. Yogurtlu meyveli icecekte iciyor ama gel gelelim kasikla normal yogurdu yedirmeye calisiyim yemiyor cacikta yemiyor. Meyve parcacikli yogurtlardan aldim alismasi icin onlarida yemiyor normalde cocuklar bayilir ama benim kizim yemiyor.

Devamli degisik seyler deniyorum alismasi icin yemiyor diye birakmiyorum yani.Mesela yogurtlu corba yapiyorum ama yogurdunu bol koyuyorum. 2 bardak yogurtsa 2 bardak su koyuyorum. Onu yiyor. Ayrica kizim dondurma falanda yemiyor 1-2 defa bizim elimizde gorup merak etmisti denetmistim hava sicak diye ama sevmedi bu guzel birsey tabi ama sanirim onuda yogurda benzettigi icin yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…