Bebeğim yine mi düşecek?

havintok

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
24
0
16
İzmir
7. ayın 17sinde 8+5 günlük bebeğimin kalp atışı olmadığından kürtaj oldum (öncelikle bir oğlum var 4 yaşında allah ona uzun ömür versin)
8. ayın 13 de normal adet oldum sonrasında da eşimle korunmayı bıraktık normalde bu ayın 9 yada 10 hastalanmam gerekiyor fakat 1 haftadır az az
kırmızı lekeler geliyor bu yüzden bugün dr gittim kan testi yaptı ve deger 49.23 çıktı az bir hamilelik gözüküyor dedi ama düşükte yapabilirsin dedi
istirahat etmemi ve ctesi tekrar gelmemi istedi değer yükselirse iy olur o zaman daha belli olur dedi.acaba tekrardan mı kürtaj olacağım bebeğim yine mi düşecek bir fikir verin
var mıdır benim gibi olan bu değer yükselir mi lütfen yardım edin fikirlerinizi bekliyorum (

arkadaşım önce sakin ol stres yapma biliyorsun ki en büyük düşman stres dr dediklerini uygula bolbol dinlen gıdana dikkat et pek fazla hareket etmemeye çalış eltiminde düşük tehlisei vardı öksürmek hapşırmak yasaktı tabii tabi gelince tutmasıda yasaktı öksürme hapşırma gelince yumuşak olarak öksürmeye falan çalışırdı... sen stresten biraz uzak dur kafanı rahatlat kitap okumayı seviyorsan sevdiğin bir kitabı al dinlenirken oku kafan rahatlasın diğer çocuğunla ilgilenecek birisi varsa onuda çağır yanlız kalma iş falan da yapma

ins saglıkla kucagına alırsın

stress yapma canim herseyin hayirlisi elbet yükselir sen yeterki sakin ol cok fazla kafana takma .. sölemesi kolay biliyorum uygulamak zor ama dogrusu bu degerler yükselir sen icini rahat tut..

çok sağolun arkadaşlar yatmaya çalışıyorum oğlum var 4 yaşında çok yaramaz degil ama nede olsa önünde arkasında koşturuyorum çok dua ediyorum inşallah kötü birşey olmaz

Bi tane cocugun var ikincisi icin niye bukadr aci cekiyosun tamam kardesi olsun istiyor olabilirsin ama madem olmuyo zorlamanin ne geregi var ikinciyi yapmak icin gosterecegin cabayi ogluna goster cunku ikinci cocugu yapmaya ugrasirken oglunla ilgilenemeyeceksin haline sukretmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…