• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim yine aç kalıyorr

Bu çok güzel bir haber arkadaşım.
Çok, çok sevindim.
Bak göreceksin, laktöz tolerans testi de iyi çıkacaktır.
Bebeğin çok sağlıklı, maşallah.
Benimde oğlum var, 3 aylık.

Senide, bebeğini öpüyorum. ŞenizŞeniz
Bu arada, senin yaramazını çok merakettim. :ecrin_bebek:
Resimi profiline ekle arkadaşım.

10 gunde 500 gr ...
masallah...
kesınlıkle ac degıldır o zaman...

evea.s.t canım doktorumuzda öyle dedi. kustuğu halde kilo almış göbüş yapmış dedi.:):nazar:

hem kusmada kilo aldırmazdı reflü yada laktoz alerjısı olsaydı dedi.

suan iyi bebeğim gazı astık giibi ama bu kadar yoğun gaz neden kaynaklandı anlayamadık doktorda ultrosandan baktı çok sasırdı. debridat verdi yarım ölçek kullanın 10gun sonra yeniden bakalım dedi...

Bu çok güzel bir haber arkadaşım.
Çok, çok sevindim.
Bak göreceksin, laktöz tolerans testi de iyi çıkacaktır.
Bebeğin çok sağlıklı, maşallah.
Benimde oğlum var, 3 aylık.

Senide, bebeğini öpüyorum. ŞenizŞeniz
Bu arada, senin yaramazını çok merakettim. :ecrin_bebek:
Resimi profiline ekle arkadaşım.

a.s.selamlar gunesmy arkadasım.
sağaolasın belirsizlik çıok kötü bişi.
ama gelişimi çok ii suan için görüşmek dileğiyle minik oğlunu öpüyurum.
profile nasıl resim eklerim bilemiyorum denerim ama arkadasım çok öptüm byebyeŞenizolumunekankayizsmile

geçmiş olsun arkadaşım.bizde tam 3ay süren ciddi sorunlar yaşadık.belirsizlik gerçekten çok kötü,aklıma kötü şeyler getirmemeye çalıştım ama olmuyor işte,çok ağladım çok üzüldüm.bu kadar karamsar olma diyen çok oldu ama anlıyorum seni.bizim sorunumuz rota virüs aşısı yaptırmamızla başladı.kim ne derse desin kesinlikle o lanet olası aşıdan olduğuna inanıyorum zaten kalan dozları da yaptırmadım.barsaklarından traktör çalışması gibi ses geliyordu o kadar çok gazı oluyordu,ayrıca ishal olmuştu ve kakası yemyeşildi.bize de bi dünya tahlil yapıldı bişey çıkmadı.biz de debridat kullandık.oğlum 5aylık olunca geçti.seninki de geçer,sabırlı ol.bu arada mamalrın karın ağrısı yapabileceğini bilmiyordum,şimdi burda öğrendim.biz de bir mamaya başladık çok karın ağrısı oluyor,belki ondandır doktora sorayım

geçmiş olsun arkadaşım.bizde tam 3ay süren ciddi sorunlar yaşadık.belirsizlik gerçekten çok kötü,aklıma kötü şeyler getirmemeye çalıştım ama olmuyor işte,çok ağladım çok üzüldüm.bu kadar karamsar olma diyen çok oldu ama anlıyorum seni.bizim sorunumuz rota virüs aşısı yaptırmamızla başladı.kim ne derse desin kesinlikle o lanet olası aşıdan olduğuna inanıyorum zaten kalan dozları da yaptırmadım.barsaklarından traktör çalışması gibi ses geliyordu o kadar çok gazı oluyordu,ayrıca ishal olmuştu ve kakası yemyeşildi.bize de bi dünya tahlil yapıldı bişey çıkmadı.biz de debridat kullandık.oğlum 5aylık olunca geçti.seninki de geçer,sabırlı ol.bu arada mamalrın karın ağrısı yapabileceğini bilmiyordum,şimdi burda öğrendim.biz de bir mamaya başladık çok karın ağrısı oluyor,belki ondandır doktora sorayım

selamlar UmutCan arkadasım mamaların sindirimi zor olduğu için yapabilir evet. bencede rota aısından oldu diye düşünüyorum çünkü aşı olduk eve geldik saat 1 gibi oğlum aksam 6 ya kadar ağladı huysuzlandı ardından carsamba gunu karma asıları oldu ozamndan oldu.
doktora dedim ksinlikle kabul etmiyor. eskidendi o diyor asılar artık değişti diyor vsvs olan benım minik bebeğime oldu.
bebek buyutmak çok zor

acısı acın oluyor enkötüsüde o ağlarken senın elinden hiç bişi gelmemesi.

sanada geçmiş olsun canım. mink oğlusunu öpüyorum....a.s.

smilecim ilk yazını okuyunca inan içim burkuldu. çok üzüldüm canım.. benim kızımda 17 günlük oldu bugün. yaklaşık 1 hafta önce , aynı gün içinde 3 kere fışkırık tarzda kustuğunu gördük bebeğimin. 3.üncü kusmasında doğru doktora koştuk neyi var diye. röntgen çekildi kan tahlili yapıldı. tahliller temiz çıktı ama röntgende karında aşırı gaz birikmesi görüldü. eşimle şok olduk. çünkü benim kızım çok şükür sakin bir bebek ( ilk kızım çok gazlıydı , hep ağlıyordu ve hep korkuyordum bu kızımda gazlı olacak diye ). emdikten sonra hiç sancısı falan olmuyordu bende gazı yok diye direkt yatağına yatırıyordum. meğerse bebek sancılanmasa bile mutlaka her emdikten sonra gazı çıkartılmalıymış. biz onu yapmadığımız için gaz sürekli birikmiş. o yüzdende fışkırık şeklinde kusuyormuş. Babuline adında bitkisel bir damla verdi doktor. sigorta karşılamıyor 15 lira. onu kullandığımdan beri kusması olmuyor , ayrıca mümkün olduğunca emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum. çok şükür iyiyiz şuan. allah yavrularımızı sağlıkla büyütmemize izin verir inşallah...

smilecim ilk yazını okuyunca inan içim burkuldu. çok üzüldüm canım.. benim kızımda 17 günlük oldu bugün. yaklaşık 1 hafta önce , aynı gün içinde 3 kere fışkırık tarzda kustuğunu gördük bebeğimin. 3.üncü kusmasında doğru doktora koştuk neyi var diye. röntgen çekildi kan tahlili yapıldı. tahliller temiz çıktı ama röntgende karında aşırı gaz birikmesi görüldü. eşimle şok olduk. çünkü benim kızım çok şükür sakin bir bebek ( ilk kızım çok gazlıydı , hep ağlıyordu ve hep korkuyordum bu kızımda gazlı olacak diye ). emdikten sonra hiç sancısı falan olmuyordu bende gazı yok diye direkt yatağına yatırıyordum. meğerse bebek sancılanmasa bile mutlaka her emdikten sonra gazı çıkartılmalıymış. biz onu yapmadığımız için gaz sürekli birikmiş. o yüzdende fışkırık şeklinde kusuyormuş. Babuline adında bitkisel bir damla verdi doktor. sigorta karşılamıyor 15 lira. onu kullandığımdan beri kusması olmuyor , ayrıca mümkün olduğunca emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum. çok şükür iyiyiz şuan. allah yavrularımızı sağlıkla büyütmemize izin verir inşallah...

amin canım rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin nazar değmesin kuzularımıza:nazar::nazar::nazar:

canım doğduğu gunden beri her beslenmeden sonra gazını çıkarmadan yatırmadım hiç. bizim gazımız birden bire ortaya cıktı neden kaynaklı hala çözemedik. ama haifi hafif azaldı.

metsil ile basladık zinco nurse özel masaj yağları ile masaj yaptık karnına sıcak havlular koydum vsvsv suan için ii allaha sükür minicik bir can saana emanet allahım yuardımcımız olsun

:emir_bebek:

Back