- 10 Kasım 2007
- 2.209
- 651
- 723
doğum yaptığım günden beri hiç mutlu değilim...
önce sütüm gelmedi sonra bebeğim sarılık oldu hastanede kaldık tsh mız yuksek çıktı böbreğinde genişleme vardı ağladım depresyona girdim yalnız kaldım vsvsvs pamukçuk oldu sütüm az geldi bebeğim doymadı aç kaldı ağladı sızladı
pazartesi rota asısını oldu 30 hazıranda karma asısını oldu gitmeden ağrı kesici verdim gelinde de verdim aşı olduğu gunden beri ağlıyor kusuyor burnu tıkandı acaip gazı oldu huysuz mızımız huzursuz
bitmek bilmeyen bi gaz ağız dolusu kusma cuma gecesi dayanamayıp gece doktoruuza gittik yoğun gazı var dedi ilaç verdi laktoz alerjısı olabilir dedi bebelacın özel laktozsuz mamasını önerdi numune verdi ilkin guzelce yedi sonra ağzına değdiği anda ağlamaya basladı 30 mli zorla yedirir oldum kusma yok fakat aç
doktor birde mılupanın AR mamasını deneyelim dedi 1 gun onu yedi fakat bu seferde acaip katı kaka yaptıçok zorlandı ıkındı macun gibi gaz deva ediyor sıcak havlular zeytinyapları zinco metsil nurse papatya cayı denemediğim kalmadı
aptamil kullanamıyoruz bebelac laktozsuzu içmek istemiyor AR kabız yaptı ve bebeğim aç
bende hiç mutlu değilim.....
gercektek laktoz alerjısı olduğu nasıl anlasılır ???
ne yapmalıyım??? :çok üzgünüm: