- 4 Nisan 2022
- 44
- 14
- 18
- 35
- Konu Sahibi ayselozgur
-
Allah razı olsun eşimde bende o kadar dua ediyoruz ki. Çok zormuş daha dokunamadıöın kokusunu bile almadığın çocuğundan uzak durmak evin her köşesinde hamileyken onunla geçirdiyim anlar geliyor aklima dayanamıyorum yanimda yok çaresizlik çok kötü bir şey dua edin çok dua edin Ali Berkim içinCanım benim sakin ol. Rabbimin izniyle düzelir her şey. Mübarek Ramazan ayının suyu hürmetine Rabbim acil şifalar versin. Evladını size bağışlasın inşallah.
Allah razı olsun Amin İnşAllah çok dua edin Allah rızası için dualarınızı esirgemeyinAllah şifayla sağlıkla çıkmasını nasip etsin yüreğinize ferahlık versin inşallah
Allahım o güzel günü bizi nasip eder inşallah güzel haberle bende cevaplarım inşAllah. Allah razı olsun dualarinizi eksik etmeyin lütfenYavrunuz bütün gücünü sizden alıyor, sakin olun annesi.
Bu mübarek gün ve gecede dualarımı yavrunuz için de edeceğim.
Geçmiş olsun, inşallah tez vakitte yavrum iyileşti diye de müjdeleyin bizi.
Allah razı olsun inşAllah Allahin izni ile geçicekGecmis olsun hemserim
Allah razı olsun dualarinizi eksik etmeyin elimden geldiyi kadar sakin olmaya çalışıyorumDualarım sizinle. Çok geçmiş olsun. Sakin kalmaya çalışın onun size çok ihtiyacı olacak
Çok geçmiş olsun bebeğiniz nasıl olduKızlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim gitdi artik. Yeni doğum yaptim 36+4 2kilo 600gr oldu oğlum 4gün oldu bebeğim Kayseri Erciyes yenidoğan yoğun bakimda durumu ağır kalinbağırsakda delinme olmuş bebeğimin kakası idrarı geri midesine dolmuş geceyle ameliyat etdiler temizlediler delinen yeri aldilar 3sm bağırsağını dışarı koydular şu anda yoğun bakımda ve ben ölüyorum artik ayni şeyleri yaşayan oldumu hiç aranızda bana teselli verin vallaha deli olucam
Çok geçmiş olsun umarım bebeğiniz iyidir. Nerdeyse siz yazalı 1 ay olmuş ama inşallah her şey yolundadirKızlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim gitdi artik. Yeni doğum yaptim 36+4 2kilo 600gr oldu oğlum 4gün oldu bebeğim Kayseri Erciyes yenidoğan yoğun bakimda durumu ağır kalinbağırsakda delinme olmuş bebeğimin kakası idrarı geri midesine dolmuş geceyle ameliyat etdiler temizlediler delinen yeri aldilar 3sm bağırsağını dışarı koydular şu anda yoğun bakımda ve ben ölüyorum artik ayni şeyleri yaşayan oldumu hiç aranızda bana teselli verin vallaha deli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?