Çocuk Hastalıkları Bebeğim yenidoğan yoğun bakımında

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ayselozgur

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
44
14
18
35
Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim gitdi artik. Yeni doğum yaptim 36+4 2kilo 600gr oldu oğlum 4gün oldu bebeğim Kayseri Erciyes yenidoğan yoğun bakimda durumu ağır kalinbağırsakda delinme olmuş bebeğimin kakası idrarı geri midesine dolmuş geceyle ameliyat etdiler temizlediler delinen yeri aldilar 3sm bağırsağını dışarı koydular şu anda yoğun bakımda ve ben ölüyorum artik ayni şeyleri yaşayan oldumu hiç aranızda bana teselli verin vallaha deli olucam

Canım benim sakin ol. Rabbimin izniyle düzelir her şey. Mübarek Ramazan ayının suyu hürmetine Rabbim acil şifalar versin. Evladını size bağışlasın inşallah.

Allah şifayla sağlıkla çıkmasını nasip etsin yüreğinize ferahlık versin inşallah

Canım benim sakin ol. Rabbimin izniyle düzelir her şey. Mübarek Ramazan ayının suyu hürmetine Rabbim acil şifalar versin. Evladını size bağışlasın inşallah.
Allah razı olsun eşimde bende o kadar dua ediyoruz ki. Çok zormuş daha dokunamadıöın kokusunu bile almadığın çocuğundan uzak durmak evin her köşesinde hamileyken onunla geçirdiyim anlar geliyor aklima dayanamıyorum yanimda yok çaresizlik çok kötü bir şey dua edin çok dua edin Ali Berkim için

Dualarım sizinle. Çok geçmiş olsun. Sakin kalmaya çalışın onun size çok ihtiyacı olacak

Yavrunuz bütün gücünü sizden alıyor, sakin olun annesi.
Bu mübarek gün ve gecede dualarımı yavrunuz için de edeceğim.
Geçmiş olsun, inşallah tez vakitte yavrum iyileşti diye de müjdeleyin bizi.

Yavrunuz bütün gücünü sizden alıyor, sakin olun annesi.
Bu mübarek gün ve gecede dualarımı yavrunuz için de edeceğim.
Geçmiş olsun, inşallah tez vakitte yavrum iyileşti diye de müjdeleyin bizi.
Allahım o güzel günü bizi nasip eder inşallah güzel haberle bende cevaplarım inşAllah. Allah razı olsun dualarinizi eksik etmeyin lütfen

Rabbim şifa versin sizlere bağışlasın. Tez zamanda iyileşip sizlere kavuştursun. Çok zor tahmin ederim. Evladinla sinanmak çok zor. Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun bebeğiniz nasıl oldu

Çok geçmiş olsun umarım bebeğiniz iyidir. Nerdeyse siz yazalı 1 ay olmuş ama inşallah her şey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…