Bebek Beslenmesi bebegım yemıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

recell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
140
0
96
İstanbul
6 aylık bebegım bır aydır sadece uykusunda beslenıyor nedenını anlamıyorum mama ıle beslenıyor 10 saat ac kaldıgı oluyor kesınlıkle ıcmıyor boyle bır sey basınıza geldımı
ek gıdaya basladık mama ıcmedıgı ıcın onlarıda yemıyor bırkac kasık sadece

benim bebeğimde tüm ek gıdaları reddediyor 1çorba kaşığı bile yediremiyorum.6buçuk aylık oldu.ama iyi emiyor.istersen doktoruna danış,10saat aç kalması normal değil.biz bile dayanamayız.belki dişle ilgilidir

doktorum kılosu ıyı dıyor ama zaten ben onu ac bırakmamaya calısıyorum o uyurken yedırıyorum ama uyanıkken ıstemıyor. dışlerden olabılırmı bılmıyorum oyle bır sıkıntı yok gıbı gozukuyor. bıberonu reddedıyor sanırım anlamıyorum.

benim oğlumda zorla yiyo.sıcaklardan arkadaşlar.bizim bile bişey yiyesimiz gelmiyo onlarda o yüzden yemiyo.bende üzülüyodum ama anladımki sıcaklardan..zaten doktorumuzda öyle dedi..

Aynı dert bendede var.Benim kızımda 3 aylık ama emmek istemiyo bende sütü sağıp biberonla içirmeye çalışıyorum onuda zor içiyo.Ancak uykusunda biberonla içirebiliyorum.Çok sinir bir durum.Acaip moralim bozuluyor.Bugün dr.a gittik kilo alımı normal dedi.

benim bebeğim 5 ay 1 haftalık ve yaklaşık 2.5 aydır emmede sorunlar yaşıyordum şu günlerde iyice tavan yaptı bu sorunumuz.Çok moralim bozuk sağıyorum onu da zoraki yemeye başladı ek gıda kabız yapıyor şimdiye kadar elma havuç şeftali denedim bunların hepsinde de kabız oldu.En son sınırda kilo almıştı.6 aylık olana kadar ek gıda için bekle dediler ama artık hiç emmiyor uykuda emiyor onu da sürekli uykuda yakalayamıyorum.gece ancak emiyor.gündüz uykusunda da emmedi bugün uyanıp kafasını arkaya atıyor ağlıyor..p tesi dr a götüreceğim..bu emmeme sorunu kabusum oldu ..iştahsızlık var 6-7-8 saatte bile bazen almıyor....az da olsa kayısı yedirebiliyorum diğer ek gıdalar da kabız yaptı.çok uğraşıyorum emsin diye ..Allah'a kaldı işim artık ama yılmadan devam edeceğim bakalım.Allah inşallah yardım eder..

benim de 7 aylık kızım var özellikle iki gündür çok iştahsız emmeside çok nazlı doktor sıcaklardan iştahsızlık olur sakın zorlama demişti bende zorlamıyorum ama aç olduğunu bilmek çok moralimi bozuyo..........

Sıcaklardan demek... Benim oğlumun da iştahi iyiydi 2-3 hafta öncesine kadar. Şimdi eskiden yediğinin yarısını zor yiyor. Nazar mı değdi diyordum ben de:) Düzelir inşallah.

bende bu konuyla ilgii topika açacakım....oğlumun emmesi çok azaldı. 5 dk tutamıyorum memede....ek gıaya geçmeye çalışıyorum sebze çorbası yemedi..aptamilin sütlü pirinçlisini denedim.1 kere yedi..sonra yemedi..şeftali ve armut denedim cam rendede rendeleyip 2 kaşık anca aldı...sinirlerim ço bozuk.doymadığı için sanırım gece saatte bir uyanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…